A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Egy semleges atomban, amiben NP proton és Np pozitron van , az elektronok száma (NP+Np). Ezek az elektronok mind megmaradnak., mindegy hogy az atomhéjban, vagy az atommagban vannak.
A héjban levo elektronokat a h tartja távol, a magban levoket meg a h0=h/387 tartja távol, hogy "bele ne essenek" a protonba.
Megválaszoltam, amiböl az jutott napvilágra, hogy azatommahban a részecskék mind megmaradnak, amik bele kerültek. Itt persze a proton viszi a legnagyobb sulyt nem az elektron.
Ne ferdits, ha NEM értesz hozza!
Téged, taníthatatlant, én úgyan NEM akarlak semmire meggyözni de te sem tudsz engemet meggyözni az összetákolt modern fizikáról.
Az hogy az atomok protonokból, elektronokból és pozitronokból állnak és emiatt különbözik az atomok sulyos és tehetetlen tömege aránya,.ami miatt a testek szabadesése nem egyetemes, amit ki.is mértem ejtökísérlettel, Bremában 2004.06.21.-én.
Az atomok súlyos tomege aranyos a protonok számával. A tehetetlen tömegüktöl meg hiányzik a kisugárzott kötésii energiának megfelelö tomeg, az un. tomegdefektus.
Magyarul mondva, az elektronok amik kötve vsnnak az atommagban azok mindig ott is maradnak! Az atomisztikus fiziká szerint is és ezt ki is lehet mérni, tehàt fizikálisak.
Te meg azt birnád, ha lenne a h-ra alapított kvantummechanika, meg megggörbített térido a gravitáció magyarázatára. De.egyik sem helyálló, osobaság mind a kettö.
Az e, p, P, E-re felépített atomisztikus fizika irja le helytállóan a természetet. www.atomsz.com és nem Einstein energetikus botladozásai.