Ez a közös kemping potimálisan egy kollektív csapatépítési tréning vagy mi. Korlátolt fogyasztás, azért ez érthető, annyi személy mindennapos korlátlan befricizése nem tenne jót a céges kassza szempontjából.
Ahhh, micsoda retro érzés. Gyerekkorom kedvenc távolsági busza. Annak idején csak faros busznak hívtuk, az alakja miatt, de mivel a néhány éves unoka öcsém ezt nem tudta kimondani, ezért ő egyszerűen csak szaros busznak hívta.
Jó lenne tudni hova is megy pontosan az egész munkahely mert Tiszakiskért nem találtam. Kiskér (alias. Kleinker) meg Szerbhiában van. Ha duzzasztó is van akkor lehet még esteleg Tiszalök, ha vízesési hangulat is, akkor meg esetleg Niagara.
Képzelem, hogy örülhettek a benelukszok, hogy a szélvihar meg a csapadék miatt tarka lett a vidék. Nem értem pontosan a 600 km-es dugót, ilyen hosszú boros üveg nincs is. Szerintem ott 600 km-es stau-t akart írni a Mester. Nem ?
Talán divatos vellnesssz kirándulás lesz. Szabadidős testbe levegőt juttató tevékenység és egészsegéges étkezés kombinációja. A hölgyek ennek szoktak örülni, mer minden hölgy fogyúkúrázni szokott. Érdekelne, hogy vajjon fodrász, manikűr, pedikűr lesz-e a kempingben, mer ha nem, énszerintem Csilluka nem annyira fog örülni.
nos. ebben a naploban vn egy csomó (uckve 3) krédésem, eggy milyen a korlátolt étel ital fogyasztás? ez uj modi a kiránduláson, mer eddig azzal kecsegették a jónépet hogy korlátlan, magyarul annyit eszel iszol hogy amennyi belédfér? ez jobb lehet? mármint a korlátolt? asztán kettő, a szakácsbélavévévén mér nem lehet szavazolni a pinkpong nevű sportra? három, a holandia a benelukszbol a ne? mer be az talánszerintem Belgium? a luksz az eggylrtelmü hogy Lukszenburg (?) de a ne? Nepál bisztosnem mer az messze van nem Eu.
Hű, a villámlástól én félek. Hát mégha szélviharral lép kombinációba. Becsapódik és hatalmas lángcsóvát biztosít. Esetleg egy óriási vízduzzasztónál lehet csak bisztonságban az ember. Ott mégiscsak kéznél van a víz, rickor szituáció esetére.