Látom nagyon foglalkoztat a téma. A pudingról annyit,hogy arról más nem igen tud neked bármit is mondani,mert amikor 2 éve hozzámm került a torka véres volt.A motoron kivül minden rossz volt rajata.Én csak a motorjáért vettem meg.Aztán annyira megkedveltem,hogy összeraktam magmnak napi használatra.Azóta kb 15 000 km -ert mentem vele minden gond nélkül.A teleket is beleszámítva.Mindig utcán parkolt a kocsi. Ma zokszó nélkül el mernék azonnal indulni vele akár egy több ezer kilométeres útra is.A fogyasztása kb 10 liter ,de Én dieselnél ezt nem szoktam mérni mert általában 500 -as benzineshez vagyok szokva.Tehát nekem mesés.A kocsi sok évi autózásra alkalmas.de veteránnak vagy találkozókon parádézni nem ahhoz a fél karosszériát ki kellene cserélni.
Ja persze. Jó sok autója volt ám a Kádárnak, az a baj, hogy a tizedét sem látta soha.
A vicc az, hogy ami tényleg Kádárt fuvarozta (W126), arról meg nem tudunk fellelni semmiféle archív képet, régi rendszámot, stb. A belsejében is van pár titokzatos lyuk, valószínüleg valami URH rádió helye, de bővebbet senki se mond/tud. Illetve aki tudna valamit az már rég nyugdíjban van ha még él egyáltalán.
A feleségem ilyenkor félve néz rám, nem tudja megőrültem vagy csak nagyon örülök!! De az biztos, hogy majd elélvezek a gyönyörtől, ha elképzelem magam benne. Ha egyszer lenne nekem egy ilyen, egy hétig ki sem szállnék belőle! De azért egy ekkora kasztnihoz egy 2.2-es moci kicsi nem? A pullmanról jut eszembe egy másik autó, nem vagyok Bp.-i, ezért kézzel lábbal elmagyarázom: Budafokról tovább Érd felé, ahogy húzunk kifelé jobb kéz felől van egy autószer. műhely. Már Érden van, egy kereszteződésnél, ahol baloldalt van egy Penny v. valamilyen más diszkont. Szóval ott állt egy 23-as, szintén lang. Azt mondták ott csak vizsgázni van nem az övék, Budafokra való, lehet hogy egy a tulaja a 115-össel. Ez nem most volt, már régen, és a kocsi sem volt tip-top. Mindenesetre egyből azt mondták rá hogy Kádáré volt... :-))
Amiről 504Laci beszélt azt én is láttam, de kívülről. Azt tudom, hogy ha a telekkel szemben állsz, akkor a baloldali szomszéd egy tiszta Ámerikás bunkó. Kopasz fej, 30-40 év közti kor, kövér test, atlétatrikó, és a teraszról ordibálás. Szóval nem jött ki a kerítésig, de fél órán át üvöltözött hogy ő nem tud semmit, de a bejárat az ő telkéről nyílik. Annyi ideig ökörködött ott, hogy azalatt kijöhetett volna a kapuig és normálisan elmondja, de csak ordibált és bunkó módon mellébeszélt,ő nem ér rá, semmi köze hozzá stb., szval semmi érdemit nem tudtam meg tőle, de hátha te több szerencsével jársz. Nagyon pipa voltam, mert más miatt is, de főleg ezért utaztam 100 Km-t. Egy haverommal régebben arra jártunk, akkor láttam meg. Mikor sikerült visszamennem, egy órán át kerestem mire meglett, ez a fickó meg meg se hallgatott, gondolhatod hogy pipa voltam. Mindenesetre ha sikerül megvenned, akkor az elsők közt fényképezőgép+irígy pofa+nyálcsorgás és megyek megnézem!!!
OFF: A Duna TV tavaly ősszel leadta az összes részt ebből! Volt még egy beszélgetés Bujtorral, az a csattanás az állólámpással tök spontán volt, nem így akarták! De a kamera forgott, végzetes dolog nem történt, benne maradt. A Linda -sorozatot nemrég adta a vajasathárom, abban is elég sok állólámpát lehetett megfigyelni! ON
Köszi a fogyi adatokat, vmi ilyesmire számítottam, illetve volt egy olyan reményem, hogy tojásokkal (nem saját!) a pedál alatt 80-as tempónál megeléxik 7-tel is.
Amúgy meg egyre inkább körvonalazódni lűáccik, hogy nem ma holnap lesz állólámpám:(, de készülök rá, illetve még tesztelés alatt vagyok:)
Sensejről tud vki vmit?
Ha Ő nincs elérhető távolságban és feltételezve, hogy Tik ismeritek az állólámpás 300D-jét (sárga), mit gondoltok, Puding megfelelő lenne az alábbi komplex célra(?):
- nem tervezek veteránvizsgát
- megbízható legyen: havi 500km-t bírjon
- a fíling meglegyen
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább várok egy mechanikailag egyben lévőre, mintsem, hogy tatarozással kezdjem a dédelgetést. És nem feltétlenül 1 újabb pénztemetőre vágyok, bár szerintem ez kivitelezhetetlen:(((
Ha az ember úgy istenigazából belelovalja magát vmi járgány talpraállításába-dédelgetésébe, egyre inkább azt veszi észre, hogy nő körülötte azok tábora, akik fejüket csóválva az arcodba vágják: - TE NEM VAGY NORMÁLIS!!!
Hát nem is!!!:)
Ja, és a veteránmocik után tudom, hogy egyetlen mánia sem könnyű drog... :)))
Amikor az enyim volt a 256-os jármű, frissen felújított (jól sikerült) motorral városban hajszolt tempóban sem fogyasztott 10,5 és 11,5-nél többet! Ez volt a maximum!
Kösz a hozzászólásokat, valószínüleg tenyleg a csapágy lehet, talán ez a sok tetü eső mostanában kimosta a maradék zsirt is , és most felfalja magát szegény...
Első körben kerékcsapágy, a sebesség növekedésével egyre hangosabb. Terheletlenül, kézzel forgatva nem feltétlenül hallod/érzed. Elképzelhető még a féltengelycsukló is.
Pontos címet nem tudok, de ha a Nagytétényi úton mész kifelé a városból, a Campona előtt bal kéz felé van egy Shell kút. Utána a lámpás kereszteződésnél elfordulsz jobbra a Jókai Mór utcába és jobb kéz felé 2-3 vagy 4. telek. Egy teknő szerű mélyedésben vannak mindenféle autók. Meg fogod találni. Látható az utcáról a long Merci.