Leslie nekem is csak ennyi, de ezt azért túl hangosan ne említsd körmendiek előtt, nekik félisten volt. Talán igazuk is van, többet látták játszani. Emlékeim szerint ő is a tehetsége mellett tett be egy kis alázatot is, ezért emelkedhetett ki, ebben hasonló a már emlegetett Hinnant-hez és Kelley-hez.
Szerintem is okos lépés lenne Kaposváron egy Prejan-Ceskovic csere.
Leslie számomra egy a rengeteg körmendi légiós közül, tulajdonképpen konkrétan nem is emlékszem rá. Úgyhogy ezért is csak max egy tucatnéger lehetett. :)
Archie kecskeméti éve azért már felemás volt, illetve szerintem ti sem úgy emlékeztek rá, hogy na, ő volt az etalon. Fodor M. és közte például gondolkodás nélkül Fodort választanám, ha teszem azt külföldi lenne, akkor is. De jó, Archie még úgy ahogy rendben van. Kelley és Hinnant más kategória, ők tényleg nem semmitérő tucatok, de hát nem hiába vannak itt pár éve (Hinnant azt hiszem kettő, Kelleyt már nem is tudom, 4-5 éve?). Ugyanakkor Leslie és Thomas.... bár nyilván én kevesebbet láttam őket, mint te, de valahogy nem hiszem, hogy ők az előbbi kategóriába tartoznának...
Ezekkel a fekákkal úgy basznak át mindenkit az ügynökök ahogy csak lehet.Megteszik mert megtehetik,ez van,ebből kell válogatni X pénzből. Érdekes módon egy egyetemről nyár végén ide érkező,pl. Albacompnak eladott tucatfeka mindig értékesebb mint ugyanaz a játékos pár hónappal később a második/harmadik csapatánál.Kíváncsi lennék,hogy pl. a Henderson Albás szerződésén ill. a körmendin vagy most a nyír1-in mennyi az értéke. Vagy a Moseley mennyiért játszott itt nálunk... Ebbe az országba feka irányítót nem szabad venni,de mivel használható magyar nem sok,a külföldi drága,így maradnak ezek a védekezni nem akaró,bohóc honvágyas istenlábák akiket nekünk rendszeresen meg kell venni. Karner,Nisavic,Marciulionis,Ceskovic,Savic akik hirtelen eszembe jutnak és megérték a pénzüket ezen a poszton légiósként. Ja nem is mert ezek meg nem tudnak egy normálisat zsááákolni,fujjj :)))
Végülis meg lehetne próbálni, csodálkozni, nem csodálkozna senki... :)
Prejean a 8-ra nem elég. Annak ellenére, hogy én inkább az elején voltam vele elégedetlen, mostanra meg úgy látom, hogy a szintjén beállt ő a sorba, felfogta, hogy a csapat érdek fontosabb. De a védekezést már nem is várom el tőle, irányítani nem tud, ő egy tipikus kettes posztos. Jól dob, de a labdát lassan vezeti fel, egy-két álompassz kivételével csak tovább adja a labdát, helyzetbe így nem hozza a társait. A csapatot nem mozgatja, össze meg végképp nem fogja. Vezérnek se vezér. Csak azért nem tucat néger, mert annál jobb a keze, és gyorsabb. Legalábbis azoknál, amilyen tucatnégereket megszoktunk mi itt az utóbbi években.
Hozzá hasonlítani Simont, Marciulionist vagy Ceskovicot butaság lenne.
Jó, hogy te írtad, mert én is így gondolom, de én nem értek hozzá. Azt is csak egy ideje tudom, hogy mi az az assziszt. :)
A jó irányítónak van két szükséges, de nem elégséges feltétele; legyen fehér és végződjön ics-re a neve. Halál komolyan mondom. Szerintem Bazsy is egyetért ezzel. :)
most komolyan: tarjánba sincs több ganyé,m int nálunk, pécsen se nagyon, mégis gond nélkül cserélgetik az embereket. Nálunk vannak csak bebetonozva a szerződésekbe?
Attól tartok, még mindig nem tudunk olyan szerződéseket kötni, hogy egy rosszul teljesitő játékost el lehessen küldeni... Régen is így volt , gondolom most is. Innen csak akkor ment el idő előtt valaki, ha nem fizettek neki ! Ez csak 1 5let :)
Ezzel csak egy baj van: Az egyetlen ember aki ezt megléphetné, nem meri, nem akarja, nem teheti... Tetszés szerint aláhúzandó. Vagy tévedek? Nem szoktam, de ezuttal szivesen tévednék :)
Simán hoznunk kellett volna ezt a meccset rendes játékidőben, ezt mi vesztettük el, nem az 5 légiósos olaj nyerte meg. Nem érdemelték meg a szerencséjüket sem, mi jobbak voltunk. Ha a hosszabításban nekünk esik be az első kosár, akkor mi nyertünk volna... Igazából nálunk mindenki hozta magát egyénileg és csapatként is, a védekezésünk nagyjából egész meccsen rendben volt, persze leszámítva a hosszabbítást, akkor fejben is szétestünk. Egyedül Prejeantól kellett volna több, de hát ami kamu faultokat befújtak neki, már az első negyedben 3-nál tartott, abból 2-ért bizony a szolnokiaknak mélyen a zsebükbe nyúlhattak volna, ha a nem lennének a jv-k maguktól ennyire hülyék. Mi viszont igazán büszkék lehetünk mind a három saját fiatal magyarunkra, hozzájuk képest Cseh sajnos a vicc kategória volt, és egy ilyen csapatban fejlődni sem fog. :( Kelley (-) pedig nem lopta be magát a kaposvári közönség szívébe az biztos.
Ezzel az újabb hazai vereséggel nagy valószínűséggel sajnos elszálltak a 8-ba jutási esélyeink, de azért a kupában még bízhatunk. Annak mikor lesz a sorsolása?
Ebben az idényben eddig egy meccsen védekeztünk,az egy nagyon extra dobószázalékkal együtt hátradőlős lett. Azt a védekezést kellene még tovább "szerbesíteni" és akkor szoros lesz. :)