Keresés

Részletes keresés

mr rambo Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8482
bizpnyára azért mert a nők előszeretettel hitetik el magukról, hogy ők magasabb erkölcsi szinten állnak....sok bamba férfi meg elhiszi nekik:))))))))
Előzmény: csipkefa (8480)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8481

" :o))))))   kukucs !   :o))))))) "

Szia Thisbe...   lesel a lukon itten ki s be ?                                        :)))

Előzmény: hgyi (8467)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8480
én???
soha!!

magam ura vagyok, voltam, leszek is

de azon kicsit ledöbbentem, mikor pasival közöltem, hogy csak szeretőnek kell, semmi mást nem akarok tőle, erre köpni-nyelni nem tudott:))))
Előzmény: [virgo] (8476)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8479

Mit nem hallok, óh jólneveltetés hercegnője.  Kellő módon égne is orczámon az bőr.

Ha nem lenne cserzett a finom úrhölgyekkel folytatott csatározásoktól.

Előzmény: forintocska (8474)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8478
nademéééér????

mostan össze van bennem omolva a világ:(((
Előzmény: [virgo] (8475)
zéééz Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8477
Hétvégi feminista duma!

Nehogy már engem küldjön ki kávéért ,mert én vagyok a megbeszélésen az egyetlen nő????

Amikor ebédelni mentünk simán hagyta ,hogy előre menjek ,még az ajtót se nyitotta ki nekem...

Elromlott a villany úgy gondolom ehhez itt férfi kell!

Na gyerünk én mondom meg merre ti halgassatok!

Végre a nők írányítanak!!!

Engem megütne??? Hogy képzeli! Igaz mindig megcsaltam többel is volt hogy már a csapatépítés alatt vagy két másik pasival! Na de mit képzel?

ezek úgy 4 óra alatt hangzottak el ...csemege... ugyanazon csajtól persz...
[virgo] Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8476
Nem olvasol elég brosurát,vagy ha igen,nem elég figyelmesen.
Így örökre a férfiak rabigája alatt fogsz szenvedni.
Előzmény: [virgo] (8475)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8475
Naná.
Előzmény: csipkefa (8473)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8473
éééééééééééééééééééééééééén?????
Előzmény: [virgo] (8472)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8472
agymosott tudatlan :-]
Előzmény: csipkefa (8471)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8471
kakukk:)))))

olvaslak ám benneteket, de nincs mondanivalóm
ami volt elmondtam, a helyzet semmit nem változott, ezért szépen csendben maradok, ahogy az elnyomott, megalázott nők teszik:))
Előzmény: hgyi (8467)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8470
:-DDDDDDD
Előzmény: dos48 (8465)
mr rambo Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8469
muahahaaa...valóban a hülyeség tekintetében komoly, mondhatni behozhatatlan előnyöd van.....a hülyeségversenyt megnyerted...
Előzmény: rentend (8454)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8468

Szevasz...  pedíg még csak most ébredtem föl ebéd utáni szunyából.     :)))

Előzmény: csipkefa (8466)
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8467

:o)))))) kukucs! :o)))))))))

Előzmény: csipkefa (8466)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8466
hali dos!!!
egész jól bírod:)))
én már rég kidőltem
Előzmény: dos48 (8465)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8465

Ez így is van.  Ezért beszélek én mindíg punáról, nem vagináról...              :)))

...ja.  A nő még az is, ami a puna fölösleges része, amivel előtte és utána beszégetni

kell.   Te tudtad ezt ?!                      :))))))))))))

Előzmény: rentend (8464)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8464
Ja. Kétségtelen, hogy a nők azért maradnak fenn örökké, mert eválaszthatatlanul körbe nőtték a világ közepét, a vaginát. Ezért alapvető illemszabály, hogy aki egy társasalgás során szájára veszi a vaginát, az hallgasson.
Előzmény: dos48 (8460)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8463

Nem hiszem, hogy az ő szellemi színvonalát minősíti.

Előzmény: forintocska (8461)
maestro Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8462
Ne búslakodj, az nem volt ám igazi, mint ahogy a filmekben sem vér folyik, csak paradicsomlé. Ezt is csak a gonosz bohóc mondta a mesében. És meg is kapta érte a magáét! Úgyhogy semmi akadálya, hogy megmaradj eredeti hitedben :-)
Előzmény: dos48 (8457)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8460

Ugyeugye !  Nekem sikerült a lényeget két sorra koncentrálnom.                 :))

Előzmény: rentend (8458)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8459

Szolgálatjára, kezicsókolom.  Az úttörő és a lovag ott segít, ahol tud...       :)))

Előzmény: sitonthefence (8455)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8458
Megszentségteleníthetetlen Habakukk! Te ebbe a semmibe ennyi energiát fektettél? Micsoda pazarlás! Ezzel az erővel már egy hajót is elvontatnál a Volgán, ott, ahol a hajóvonták találkozása nem tilos.
Előzmény: maestro (8456)
dos48 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8457

Én mélységesen csalódtam.   *bánatosan ingatja fejét*

Eddíg optimista módon azt hittem, hogy a nő az dísz a punán.

És most kiderül, hogy csak valami zsíros massza a luk körül.         :((  :((  :((

Előzmény: maestro (8456)
maestro Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8456
Az igazi debattőr természetesen nem egy vacak kis magyar topikon található. Az igazi debattőr a közismert orosz fenomista, Ogyinka Feminovna Kopejkucska, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymestere. Róla szól az alábbi történet is, ami a közhiedelemmel ellentétben nem egy ismert vicc átirata, hanem megtörtént esetet dolgoz fel:

Cirkusz érkezik a kis orosz faluba, és a bohóc mindenkit csúnyán kifiguráz. A falubeli férfiak csak hümmögnek, nem forog olyan gyorsan az agyuk, hogy frappáns debattőrként visszavágjanak neki. Megkeresik hát Ogyinka Feminova Kopejkucskát, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymesterét és megkérik, menjen már el ő is a cirkuszba. El is megy, és a bohóc megint mindenféle beugratósakat mond a falusiaknak. Így megy ez egy darabig, míg nem odaér Ogyinka Feminovna Kopejkucskához, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymesteréhez.
- Tudja, mi a különbség maga és egy darabka trappista sajt között? - kérdi tőle.
- ?!?
- Semmi, mindkettő valami zsíros massza egy lyuk körül!
A falubeliek felhördülnek. De máris szóláshoz készülődik Ogyinka Feminovna Kopejkucska, a Frappáns Feleletek és Szellemes Visszavágások Nagymestere. Feláll, megköszörüli a torkát, majd a kezében tartott papírról ezt olvassa fel:
- A hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla hímsoviniszta blablabla bohócok blablabla blabla a feminista blablabla bla

(A bohóc elnyúlik a porondon és sírva kaparja a fűrészport. Függöny.)
Előzmény: rentend (8449)
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8455
Bíztam benned :-)))
Előzmény: dos48 (8422)
rentend Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8454
Mindját gondoltam, hogy komoly defekt van a háttérben. Sajnálom, hogy ennyi idő alatt sem sikerült kompenzálnod hátrányodat.
Előzmény: mr rambo (8453)
mr rambo Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8453
segítek: a foglalkozásom nyomikutató....a hozzád hasonló alacsony fejlettségű létformák viselkedésének fajtáit kutatom...ezért vagyok ezen a topikon is, van itt kutatási anyag...
Előzmény: rentend (8442)
maestro Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8451
"Írigylem őt és ikszedik nickjeit, mind jobban írnak, jobb debatterek, mint én a bikkfanyelvemmel."

MUHAHHHAAAAHAAAAHHAAA!!!
hgyi Creative Commons License 2007.07.31 0 0 8450

örülök.

de tényleg kár erőlködnöd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!