Keresés

Részletes keresés

LaceszR1100S Creative Commons License 2006.07.26 0 0 1636

Szia !

Küldenék képet, ha tudnám a mail címed! Valahogy jelezd légyszi!

Üdv.:

Lacesz

Előzmény: GS_Laja (1632)
trozsa Creative Commons License 2006.07.26 0 0 1635

Sziasztok,

Boldog tulajdonosa vagyok egy 97'-es BMW R1100R motornak. Az ügyben kérném a tanácsotokat, hogy szerintetek hol lehetne hozzá való csomagtartót venni (hátul most csak egy kapaszkodó van, azt cserélném le...). Legtöbb boltban csak "univerzális" tartók vannak, de azoknak totál más helyen vannak a rögzítési pontok (legalábbis amit eddig láttam...)

válaszokat, ötleteket előre is köszönöm!

tavidir Creative Commons License 2006.07.25 0 0 1634

Üdv. Mennyibe kerülhet egy F650Gs-re egy új, vagy egy bontot kartervédő?
Tudja valaki?

KÖszi!!!!!!
Mcemru Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1633

egy lánykérés a Finn sarkkörön......hú de nehéz is....

gondolom ezt így akartad írni :))

Előzmény: LaceszR1100S (1631)
GS_Laja Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1632
Hali!

Engem erdekelnenek a kepek, meg minden.
kuldhetsz kepet maganba is :D
Előzmény: LaceszR1100S (1631)
LaceszR1100S Creative Commons License 2006.07.24 0 0 1631

Sziasztok !

Mi is hazaérkeztünk Skandináviából !  Állat !!!!!!!!!!!!!!! volt, legszívesebben már most visszamennénk........

Össztáv 7800km ! 14nap.

Volt minden : eső, napsütés, hideg, k..va hideg, meleg, k..va meleg, rénszarvasok az úton meg minden.....

Ja, a télapó üdvözli a magyar motorosokat !!!

Én sajna ide képeket nem tudok felrakni mert mind bazi nagy lett......,de ha valakit érdekel valahogy megoldjuk.

Egy biztos ha  apáromnak nincs fűthető ruhája, akkor Ő most elég szarul nézne ki....

Volt hókásás eső + minden. A sarkkör az valami elképzelhetetlen.

Ami nagyon tetszett hogy mindig világos volt, éjjel 11 körül még simán neki álltunk levest főzni, és olyan volt mintha délután lenne.

Az árak azok elég borzasztóak:

1kg kenyér kb.450Ft, 1,5 literes üdítő 900Ft + ilyenek......DE MEGÉRTE !!!

Aki csak "teheti" - akarja, ne habozzon MENJEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekünk életünk eddigi legnagyobb élménye volt + egy lánykérés a Finn sarkkörön......hú de szép volt, nehéz is a meló.

Üdv. Mindenkinek !

Lacesz&Kinga

Petyavara Creative Commons License 2006.07.23 0 0 1630

kommentár nélkül.......

üdv: Petya

Előzmény: Hori R1100S (1629)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.07.23 0 0 1629

Sziasztok!

Megjöttünk a Grossglockner-ről!

Jóvolt.Bővebben K...va jó volt!

Képek  kicsit később.

Hori

MGP Creative Commons License 2006.07.22 0 0 1628

Kitaláltál nekem egy levélcímet? Csak úgy ? Mondjuk feherbomosgs@motoroscsavargo.hu ? Nem fog müködni.. Mondjuk nem is kaptam meg. Van egy sokkal bonyolultabb: mgp@mgp.hu Talán erre.  Mondjuk hétfőtől egy hétig offline vagyok, megyünk az Örségbe. Tel sms szinten él.

Szia!

Előzmény: Macskapecér (1627)
Macskapecér Creative Commons License 2006.07.21 0 0 1627
Hehe, komolyan. Csak kíváncsi voltam, hogy melyik típus. :-) Írtam Neked levelet, de lehet, hogy nincs is olyan címed, amire írtam. :-) Pedig nem szívtam semmit... :-D ezek az elvonás tünetei. :-I

Körte
Előzmény: MGP (1626)
MGP Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1626

Ezt most komolyan kérdezted? :)

Mondjuk az eredetit lefotozni már nem tudom, mert a fehéren egy kicsit más felfogatással készült.

De lényegében ugyanaz, 2-2 ponton rögzül a csőr alatt, és öntvényből van.

A fényszóró Hella. Az Euromotornál meg tudod nézni, ott ki van rakva, olyan 60 körüli áron, ami szerintem erős túlzás.

De így néz ki jobbról:

Így meg párosan:

Így meg sárosan:

Ez utóbbit csak azért mert már úgyis láttad párszor ezt a képet..de ne kelljen keresni :)

Na de ha kell akkor egy nap és lefotóztaton a leszereltet és elküldöm!

Szia!

MGP

Előzmény: Macskapecér (1625)
Macskapecér Creative Commons License 2006.07.18 0 0 1625
Szia MGP!

Engem a pótfényszóró érdekelne. Van róla fotó? :-)

Körte
Előzmény: MGP (1621)
MGP Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1624
Meg kell kérdeznem, most egy hétig szabin van az illető.
Előzmény: GS_Laja (1623)
GS_Laja Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1623
Hali!

Engem erdekelne a LeoVince, de nekem csak a dob kellene.
Ugy is megy a dolog?
Előzmény: MGP (1621)
MGP Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1622

Ez tényleg nagyon korrekt ár, ha két hete szólsz akkor két vevőt is tudtam volna, de azóta mindketten felszerelkeztek.

MGP

Előzmény: boxer-gs (1613)
MGP Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1621

Pár dologtól én is, meg a barátom is megválna, R1150GS-hez való cuccosok:

-Magas Touratech plexi, alig használt, karcmentes, 28eHuf

-Pontfényszóró pár, tartókonzollal (csőr alá-mellé), 28 eHuf

-LeoVince X3, dob és kiömlő rendszer, használt, 48 eHuf (ez Bp-en van)

-GS első ülés, piros, használt (ezt átépítéshez vettem, aztán jött a csere), 20 eHuf

-GS hátsó rugóstag, ezt használtan hozattam, barátomé épp tönkrement, a gyári nem akart megjönni neki, én meg éppen eléggé túlterhelten jártam két személlyel az utakat, ezt volt a biztonsági tartalék, de ADV-hez már nem kell. 50 eHuf-ért hozták, ennyiért is adom tovább.

Majd rakok fel képeket is.

Üdv

MGP

Előzmény: boxer-gs (1613)
MGP Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1620

Az enyém ehhez képest egész egyszerű, azért is gondoltam, hogy létezik esetleg sablonban, de most már kivágom.

Köszi!

Előzmény: Hori R1100S (1619)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.07.17 0 0 1619

Szia!

Amikor megvettem az BMW-t ,hiányoltam róla az R1100s föliratot.Ez valami extra lehet a Boxerkupás modellen...gondolom.A dekorosnál kerestem a neten egy motort,amin volt ilyen fölirat,viszonylag jól látható helyen,ő "bevarázsolta" a szerkesztőprogramjába és egy óra múlva mehettem is a föliratokért.

Pedig ez is egyedi betűtipusú,kb egy ezrest fizettem.

Hori

Azthiszem ez volt a minta.

MGP Creative Commons License 2006.07.16 0 0 1618

Köszi, ez is jól nézne ki, de ehhze már spec technológis kellene amivel matricában meg tudják csinálni. A 2005-ös GS ADV tankján csak két nyílhegyszerű jel között van egy GS felirat, valmi Arial közeli betütipussal, de nem pont az. Lehet cad-ben megrajzolom és kivágom.

Üdv

Előzmény: Hori R1100S (1617)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.07.16 0 0 1617

Szia!

Ha nem is eredeti,de jóóóó:))

Előzmény: MGP (1615)
Hori R1100S Creative Commons License 2006.07.15 0 0 1616

Sziasztok!

Volt az én motoromon is ilyesmi aljzat,de levettem,mert nemvolt igazán frankón kitalálva a helye.Megaztán nem volt hozzá dugóm....az  a háromtűs fajta.

Szeretném majd visszarakni,de úgygondolom a szivargyújtó-szabvánnyal jobbanjárnék!

Úgyhogy ha valakinek pont ilyen aljzatra van szüksége,nekiadom.

Hori

Előzmény: MGP (1614)
MGP Creative Commons License 2006.07.15 0 0 1615

Kellene valamilyen digitális formában a 2005-ös GS ADV tankcimkéje.

A < GS > -es, természetesen semmi általam ismert betütipussal nem egyezik. Nincs meg valakinek?

MGP

MGP Creative Commons License 2006.07.15 0 0 1614

A VörösBömöshöz vettem egy szivargyújtó hosszabítót, kb 1 m kábel volt rajta és az tetszett, hogy a fejrész gyakorlatilag egy öntvény volt, nem úgy mint az utólag beszerelhetők, attól féltem volna hogy beázik. Levágtam a dugót, bekötöttem az aksiba a kábelt, az aljzatrészt pedig a plexi felfogató lemezhez rögzitettem két kábelkötegelővel, ítt nem látszott és vedett helyen is volt. Zárásképen pedig visszadugtam a levágott dugót.

Amikor egyszer villamosos haveréknál volt a gép tettek rá gégecsövet meg biztosítékot és jól lecsesztek, hogy hogy köthettem be bizti nélkül (elnézést: túláram elleni olvadó ellenállás-nélkül). A fehérnél már eleve szoltam, hogy tegyenek rá egyet ugyanoda, ne kelljen az ülés alol tölteni a telefont. Szó nélkül felraktak egy kültéri fedeles csatlakozót, bár kicsit csodálkoztak, mert ugye az ADV-n a csőrnyúlványon is van egy gyári, így kettő van majdnem egymás mellett.

MGP

Előzmény: HolAMotor (1606)
boxer-gs Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1613

Sziasztok.

Megválnék 3 db Nonfango túrakofferemtől. Szerintem korrekt áron.

Ha valakit érdekel:   http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=10050017

Macskapecér Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1612
"Egyebkent van valami kivezetve a kormanyhoz egy BNC csatlakozora kulturaltan ledugozva, remelem +12V. :-)"

Szerintem az valamilyen audio csatlakozó. De miért nem mérsz rá?

Körte
Előzmény: HolAMotor (1610)
Macskapecér Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1611
Na, akkor nézd meg az enyémet, nemrég lett kész. Alumíniumból hajlítottam hozzá egy kis konzolt, lefestettem feketére, és az egyik műszerfal-rögzítő csavar alá fogattam be. Teljesen jó helyen van, csak olyan kis stekker aljzatot vegyél, amin van kupak, és nem fog beázni sem.

Szerintem hülyeség ez a toldozgatás, nemcsak a kábel zavar, hanem az aljzatba bedugott csatlakozó is. Ha jól emlékszem, valami olyat olvastam a gépkönyvben, hogy menet közben ne használd a stekkert.

Körte
Előzmény: HolAMotor (1610)
HolAMotor Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1610

"Én felvinnék a kormányhoz egy aljzatot és nem berhelném szét az eredetit."

A rendes megoldas ez lesz, rendesen rogzitve a kormanyra meg minden.  Egyenlore kenyszermegoldas, kolcson GPS, nem biztos hogy ilyenem lesz, nem alakitgatok elore, majd ha vettem sajatot.

Egyebkent van valami kivezetve a kormanyhoz egy BNC csatlakozora kulturaltan ledugozva, remelem +12V. :-)

Udv,

-GPisti

Előzmény: kz2 (1608)
HolAMotor Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1609

A kabelt az ules alatt probalom majd felvinni, ahogy neked a fules kivezetese van. A GPS PDA, tanktaskaban, folia alatt, nem igazan nezem egyfolytaban, vesztartalek esetere van ha elszakadank a tobbiektol vagy valami, erdelyben, magyar rendsyammal, egy kukkot se beszelve romanul..

Koszi a tippet, elmegyek hozzajuk.

-GPisti

kz2 Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1608
Én felvinnék a kormányhoz egy aljzatot és nem berhelném szét az eredetit.
Macskapecér Creative Commons License 2006.07.14 0 0 1607
http://www.homasita.hu/

Vagy bármilyen jobb autófelszerelés bolt. Én a fenti helyen kaptam. Csak egy adapter kell hozzá, nem kell semmiféle egyéb átalakítás. Egyébként nemtom hogyan tervezted használni a GPS-t, de szerintem nem a legjobb megoldás, ha menet közben a lábad körül lifeg egy vezeték a tank és az aljzat között.

Körte

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!