A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Először is gratula a hagyományörző tipushoz! :o) Nekem aza véleményem, hogy a gyári a legjobb, de a legdrágább is, de legalább ahhoz nincs doboz sem! Szóval én is régőta gondolkodom rajta, de tartót azt csak gyárit vennék (pontosan a felfogatás miatt) és nézni kell hozzá ha már megvan egy pofás dobozt! Egyébként a gyári tartó utólag 48k+Áfa 3251+Áfa a csavarok, viszont érdekes módon 98/9-től hozza!
A karbon sárvédőm pipec állapotban, de egyenlőre nem fogom lecserélni.
A Concept sisakom is végre hazaért, remélem délután ki is tudom próbálni. Nagggggyon tetszik!!!!!!!!! Szerettem volna a nagy túrára elvinni magammal,de talán jobb is így hogy hazai körülmények között lesz a próba.
Más: nincs semmi bajom a R1100S-el, de csak úgy kíváncsiságból fontolgattam és fontolgatom a cserét.
R1150GS, vagy R1150RT érdekelne hogy milyen. Elsősorban hosszabb rugóutak, és a kényelem miatt. De amíg nincs ezekkel a tipusokkal tapasztalatom addig nem igazán merek cseréről/beszámítsról gondolkozni.
Szeretném a segítségeteket kérni! Van olyan bátor jelentkező aki próbaút erejéig cserélne velem?
Boldog tulajdonosa vagyok egy 97'-es BMW R1100R motornak. Az ügyben kérném a tanácsotokat, hogy szerintetek hol lehetne hozzá való csomagtartót venni (hátul most csak egy kapaszkodó van, azt cserélném le...). Legtöbb boltban csak "univerzális" tartók vannak, de azoknak totál más helyen vannak a rögzítési pontok (legalábbis amit eddig láttam...)
Kitaláltál nekem egy levélcímet? Csak úgy ? Mondjuk feherbomosgs@motoroscsavargo.hu ? Nem fog müködni.. Mondjuk nem is kaptam meg. Van egy sokkal bonyolultabb: mgp@mgp.hu Talán erre. Mondjuk hétfőtől egy hétig offline vagyok, megyünk az Örségbe. Tel sms szinten él.
Hehe, komolyan. Csak kíváncsi voltam, hogy melyik típus. :-) Írtam Neked levelet, de lehet, hogy nincs is olyan címed, amire írtam. :-) Pedig nem szívtam semmit... :-D ezek az elvonás tünetei. :-I
-LeoVince X3, dob és kiömlő rendszer, használt, 48 eHuf (ez Bp-en van)
-GS első ülés, piros, használt (ezt átépítéshez vettem, aztán jött a csere), 20 eHuf
-GS hátsó rugóstag, ezt használtan hozattam, barátomé épp tönkrement, a gyári nem akart megjönni neki, én meg éppen eléggé túlterhelten jártam két személlyel az utakat, ezt volt a biztonsági tartalék, de ADV-hez már nem kell. 50 eHuf-ért hozták, ennyiért is adom tovább.
Amikor megvettem az BMW-t ,hiányoltam róla az R1100s föliratot.Ez valami extra lehet a Boxerkupás modellen...gondolom.A dekorosnál kerestem a neten egy motort,amin volt ilyen fölirat,viszonylag jól látható helyen,ő "bevarázsolta" a szerkesztőprogramjába és egy óra múlva mehettem is a föliratokért.
Pedig ez is egyedi betűtipusú,kb egy ezrest fizettem.
Köszi, ez is jól nézne ki, de ehhze már spec technológis kellene amivel matricában meg tudják csinálni. A 2005-ös GS ADV tankján csak két nyílhegyszerű jel között van egy GS felirat, valmi Arial közeli betütipussal, de nem pont az. Lehet cad-ben megrajzolom és kivágom.