Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Kedves uriella, azért álljunk már itt megy egy szóra. Forintocska tényként tálalta nekünk azt,amit a nő állított.Nem tisztem megítélni mennyire mondott igazat,de mégiscsak megölt egy embert. ezért sehol a világon nem jár buksisimogatás. Nyilván történhetett így is meg úgy is,nem mi fogjuk eldönteni.Ha visszaolvasol,láthatod ki prejudikált.
"És az megint más kérdés, hogy zsigerből belekötni sem kéne, amikor éppen igaza van."
Hányféleképpen bizonyítsam még be, hogy minimum kétséges, hogy úgy történt-e az adott eset? Tudod, jobb a bírósági iratokból tájékozódni, mint a Zsaruból, mert utóbbi esetleg egy "kicsit" félrevezető (nem sokkal jobb, mintha a kvantumfizikát olvasnád bulvárlapból).
Forintocska tényben és jogban egyaránt tévedett, ha úgy ítéltek volna - annyi információ alapján, amit leírt -, ahogy ő szeretné, az lett volna csak a totális justizmord. Kb. olyan, mintha lehetőséget adnék a rendőrségnek arra, hogy aki gyanús, szó nélkül lelője.
Ráadásul ez egy olyan ügy volt, ahol a rendőrség tette a dolgát. Nem többet, nem kevesebbet. (Nyilván, mivel kiknek is szól alapvetően a Zsaru magazin, ugye, csak forintocska ezzel sincs tisztában.)
Uff.
De hangsúlyozom, és megtettem korábban is, hogy a cikkből nem tudjuk meg, hogyan ítélt a bíróság, a szerző egy közbenső megelőző intézkedésen (előzetes letartóztatás), illetve egy - amúgy pontatlanul, hiányosan - idézett Btk-részleten lovagolt, forintocska meg elhitte, és továbbra sem érti, hogy miért emeletes baromság az egész.
Az is barom, aki azt hiszi, hogy szerintem nők ellen nem követnek el erőszakot. Dehogynem. Azt viszont nem szeretném, hogy néhány femináci állandó picsogása (taktika: majdcsak megunja a parlamenti többség) miatt később ártatlan férfiak kerülnének sittre. Ráadásul olyan, nem kellően bizonyított esetek miatt, mint amiről szó volt.
* most 5 napra megszabadultok tőlem, rosszat ne halljak felőletek... vagy inkább jót? :-) *
óóóóóóóóóó... abban az időben minden május 1-jén hajnali 5-kor kiültem a kerítés tetejére és onnan figyeltem a díszítő műveleteket - az Ajtósi Dűrer soron laktunk. Délelőtt 9-re tele voltam szalagokkal, lufikkal, májusfákkal, mert a kiskatonák mindig adtak. :o))))
Csak egy megjegyzés: egy olaszországi útifilmben láttam, hogy az angol ribizlik áradoztak arról, hogy itt a férfiak utánuk fütyülnek. (nem úgy mint a savanyú angliában) A legfőbb gondjuk az volt, hogy a csúnya fiúk is. Úgyhogy javaslom, hogy ha majd eléritek a célotokat, és a BTK-ba is be lesz vezetve ez a fajta "bűncselekmény" akkor legyen súlyosbító körülmény a támadó külalakja és az áldozat külalakja közti esetleges szakadék. :-)))