Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Oldalra fordítod a fűnyírót, majd előveszed a farkad, beteszed két kés közé, és utána bekapcsolod a fűnyírót. :-D Cúúúna rossz fijjúknak, akik nem segítenek otthon, csak ez a fajta szex jut.
Nincs "hozzáállásunk",nekem van egyfajta,másnak meg nyilván másfajta. Ezt a hibát forintocska is mindíg elköveti. Ami a többit illeti,túlbecsülöd az ambícióimat.
Ja, tehát a "hihi, pofán köll csapni az asszonyt ha nem elég gyorsan hozza a sört" az humor és kedves viccelődés, a "tarsunk tanfolyamot a férfiaknak a házimunkáról" az meg nem. :-)
Ja, és még valamit: kiszolgálni és ganajozni valaki után, aki nem ad érte cserébe semmit, az az ár, amit én nem vagyok hajlandó kifizetni. Úgyhogy nálad nem is próbálkozom udvarlással. :-)
"vesszőbeli többletet és hiányt valóban értelmezési gondok (is) okozhatnak."
Így, ebben a formában ez a mondat azt jelenti, hogy ha valaki nem tudja értelmezni a saját (!) mondatát, akkor barmolja össze benne a vesszőket, de gondolom, nem ezt akartad írni, ugye? Vagy ha igen, azzal ugye pont forintocskát hülyézted le
Pontosan ebben az értelemben gondoltam, de megintcsak nem korrekt a konklúziód : merthogy szerényen, de jól láthatóan ott szerepel az a zárójeles "is"
- ami pontosan azt jelenti, hogy aki ilyet elkövet, az lehet bár, de azért nem feltétlenül hülye.
Saját belátására bizom ennek megitélését - mert még közvetve sem szándékszom indokolatlanul lehülyézni senkit.
"Kíváncsian várom tőled az elkövetett vesszőhibámat."
Ezeket megtalálod pirosan kiemelt szövegként a tegnap este krónikájában. (8987)
Igaz, csak egy mondatodat néztem meg ezzel a szemmel : azt, amiben épp a vesszőhibákat pellengérezed.
Nos, tény, hogy ebben az egyben kettő is van.
A többit nemigen olvastam - meg amúgy sem ilyen szemmel szoktam itt olvasgatni.
"Az automata mosógép korában kicsit röhejes felvetés."
Nehogy azt hidd! Egyszer egy fórumon panaszkodtam, hogy az ember megőrjít azzal, hogy a koszos zoknijaiból gombóckákat gyűr és úgy teszi bele a szennyestartóba. Erre egy rakás nő írt vissza, hogy jééééé, tudja hol a szennyestartó és mire való. Ezeknek a mosógép csak egy nagy fehér izé a sarokban.
Ja és még valamit:meleg kajáért és tiszta ruháért cserébe egy ilyen emancipuncit elviselni:ez az az ár,amit nem vagyok kész kifizetni. Úgyhogy ne is próbálkozz udvarlással:-)
Asszed kellene nekem a te galócalevesedből? Még mit nem!Különben is most magyaráztad el hogy nem tudsz főzni.(viccen kívül:hidegkajás vagyok.Ha főz körülöttem valaki,azt hobbiból csinálja:-])
Az automata mosógép korában kicsit röhejes felvetés.Vasalni meg nem vasalok,oszt jónapot.
Na és azzal is tisztában vagy, hogy a színes ruhákat és a fehéreket szét kell válogatni előtte? Mert én azt szoktam mondani, hogy a férfiak megtervezik a háztartási gépeket, űrrakétákat, sétálnak a Holdon, de azt nem képesek megtanulni, hogy a piros inget nem mossuk együtt a fehérrel.
Ja, és kimosni a ruhát nem elég. Utána ki is vasalod??