Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Te teljesen magadtól találod ki ezeket a sületlenségeket,vagy valami könyvből másolod ide? Szülni csak a nők tudnak,ez tény.A többi kamu.A gyerekeket nők és férfiak nevelik fel,jó esetben.Eltartani meg tutira közösen tartják el,akkor is ha a férfinek csak minden második hétvége jut.
Az állam pont annyit ad amennyit adhat.Honnan vennél több pénzt? Csak kérdem. Mert a gyerektartásnál is van egy határ,aminél többet már nem lehet a férfitól elvenni,hogy még életben maradjon.Nyilván az államkasszánál is van,a bevételeiknél nem adhatnak többet.
Relatív nagyon ez a megbecsülés dolog,100 éve nem volt se GYES,se családi pótlék,mégis szűlettek a gyerekek...A jót könnyű megszokni,és nehéz lemondani róla.
Azon kéne inkább elgondolkodni,hogyan hat a csodás feminista ideológiád a család intézményére.
A nők legfőbb teljesitménye a következő generáció vállalása, megszülése és konszolidált körülmények közötti felnevelése, te szegénykém. Ez csak neked semmi, a valóságban a továbbélés oroszlánrésze.
Nem vitatom, nagyjából egyetértek.
Ezt a szerepet azonban hogyan lehet egyeztetni a feminizmus inditékaival illetve alapeszméivel?
Ameddig a női emberiség többsége nem tett túl azon az elképzelésen, hogy hogyan érvényesülhet egy férjen keresztül minden saját teljesítmény helyett, nem tart tovább annál, hogy így prostituálja magát önszántából, addig kérem semmi súlya nincs holmi feminista rikácsolásnak
A nők legfőbb teljesitménye a következő generáció vállalása, megszülése és konszolidált körülmények közötti felnevelése, te szegénykém. Ez csak neked semmi, a valóságban a továbbélés oroszlánrésze.
Ezt kéne éppúgy anyagilag is megbecsülni és elismerni, ahogy a létért más szférákban teljesitményt nyújtó férfiak munkáját; és nemcsak úgy grátisz elvárni tőlük, meg amúgy ingyen a nyakukba varrni az egész világ szennyesét.
Valóban túl kell lenni azon az elképzelésen, hogy itt csak a férfi teljesitménye a honoráriumra érdemes, és végre a nő teljesitményét is honorálni kell társadalmi szinten.
Ez esetben egy nő sem lenne kénytelen a következő generáció felnevelésének biztonságát olyan ócska férfiaknál keresni, akik ezt a kényszerhelyzetét önkéntes prostitúciónak nevezik.
Hatalomról itt szó nincs, egyszerűen igazságosságról van szó.
De hogy arról neked sincs fogalmad, azt látom. Úgyhogy leléphetsz.
Hogy többek között egy nekünk teljesen idegen kultúra tartozékával érvelsz nagyvonalúan, azzal a teljes érvrendszeredet nevetségessé tetted.
S jobb ha tőlem tudod meg, mert sokkal fájdalmasabb, ha tapasztalataid mentén jönnél rá, a feminizmus a hatalom elmélete, ezesetben a férfiak felett és semmi esetre sem az egyenjogúság kérdése.
Ameddig a női emberiség többsége nem tett túl azon az elképzelésen, hogy hogyan érvényesülhet egy férjen keresztül minden saját teljesítmény helyett, nem tart tovább annál, hogy így prostituálja magát önszántából, addig kérem semmi súlya nincs holmi feminista rikácsolásnak és minden fogadatlan prókátor ebben az ügyben önmagát denunciálja.
nem veszed észre: te vagy az egyetlen, aki itt próbálja a többi nőt szerepekbe kényszeríteni: a lealázott, bilincsben élő, kiszolgáltatott, agyonvert, megalázó helyzetekben tengődő, anyagilag, erkölcsileg és szellemileg alábecsült nő szerepébe. Hát köszi, én ebből egyáltalán nem kérek (szerintem sokan mások sem), egyenrangú párkapcsolatban élek
Forintocska nem rólad és nem a te nevedben beszél.
Ez a topik nem személyes sérelmekről szól, csakhogy ezt a jelenlévők zöme nem képes tudomásul venni, és folytonfolyvást személyes sikra tereli a szót; s a problémák felvetőit és érzékelőit is személyes indittatásúnak képzeli.
Feministává válhat az ember esetleg például azon többszázmillió nő nevében és segitéseképp, akik ma csikló nélkül élnek a földön, mert a férfiuralmú társadalmak legprimitivebbje ott tart még ma is, hogy a nemi örömöt elsajnálja és el is veszi a nőnemű embertől.
S gondolnád, hogy ott ezt az összes nő helyesnek találja ? Mert ők a legfőbb szószólói ennek az ellenük kitalált brutális barbárságnak. Agymosás kérdése az egész.
Nálunk a nők degradálása finomabb, civilizáltabb sikon folyik, de a párhuzamok megvannak bőven.
S itt is vannak nők, akik nem veszik észre, netán természetesként siklanak el afölött, hogyan beszélnek és mit tesznek velük. Sőt, a többség ilyen.
Ma este pl. Te is elsiklottál Übertróger neked is szóló nemes vallomása felett; és általában is ezt teszed. Folyamatosan zrikálod viszont Forintocskát a pusztán elvi sikon felvetett problémái okán.
Nem vitás, hogy ez aztán nagyon tetszik az itt tanyázó férfiak zömének. Tehát továbbra se gondolkozz el semmin, az a legproblémamentesebb állapot errefelé is.
Hohoho, egy fontos mondatot észre sem vettem az előbb (bár tulajdonképp erről is írtam, de azért...): "Nem nevezhető megbecsülésnek, hogy belekényszerítitek olyan szerepbe őket, hogy nektek megfelelési kényszerből, kénytelenek legyenek a saját nemüknek a tagjait szídni."
Engem aztán senki semmilyen szerepbe nem kényszerített, és a többi női nick többsége is így fog nyilatkozni - köszönjük, van önálló akaratunk és agyműködésünk. Az benned a vicces, hogy nem veszed észre: te vagy az egyetlen, aki itt próbálja a többi nőt szerepekbe kényszeríteni: a lealázott, bilincsben élő, kiszolgáltatott, agyonvert, megalázó helyzetekben tengődő, anyagilag, erkölcsileg és szellemileg alábecsült nő szerepébe. Hát köszi, én ebből egyáltalán nem kérek (szerintem sokan mások sem), egyenrangú párkapcsolatban élek (habár sosem gondoltam, hogy egyforma lennék a férfiakkal, nem is akarok az lenni, és attól még nem vagyok kevesebb (de már említettem neked, hogy a különbözés és az alulmaradás fogalmait erősen kevered), ugyanúgy megbecsül a párom, ahogy a férfi barátaim, én is őket, és megalázó helyzetnek talán csak azt tudnám nevezni, amikor egy nő hamis és ostoba ideológiák alapján próbál a többi nőtársammal együtt egy olyan szerepbe berátani, majd kirántani belőle, aminek nem is vagyok részese, sőt, kikérem magamnak.
- nade a feminizmus náci irányzatát nem kell lejáratni. legalábbis nem kell hozzá ügynök.... :o))
- ha jön a vagdalkozás a szelíd-szolíd jópofi után, akkor a negatív oldal "győz" (nálam).
Más: igen. (a férjem előtt még néhány pasi már elkezdte az agymosást.) a férjem agymosási technikája utolérhetetlen (ja, rugdosott is). és most a párom folytatja a műveletet.
éééééééééééééééééés ha mégeccer ilyen baromságokkal bombázol, megharaplak!!! :o)))))))))))))))))
/me visszanyugszik...
nem csak egyetlen konkrét képviselőjét szidom nememnek, hanem nemem megcsúfolóit mind.
Nem, nem - és ezzel egyben megválaszoltad maestro arra irányuló kérdését is, hogy mi a csúsztatás, hát ez a hozzászólásod egy az egyben az -, a topikban nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy te hasraütéses alapon benyögött százalékok (az emlékezetes 95% ugye, példának okáért), légből kapott adatok és rengeteg személyes indulat és gyűlölet alapján kijelentetted, hogy a férfiak márpedig mind disznók, erőszakos bántalmazók és úgy általában, férgek. Erre mi páran (ki többet, ki kevesebbet) idecitáltunk neked jópár valódi adatot, valódi tanulmányokból arról, hogy egyáltalán nincs igazad (mert pl. a nők gyermekbántalmazásban - tehát családon belüli erőszakban - bőven vezetnek a férfiak előtt), ezekre a valódi adatokra kétféle reakciód volt: 1. angolul van, tehát te nem érted, aki meg lefordította, az hazudik, 2. egyszerűen elengedted a füled mellett, és nem regáltál rá. Amellett is elmentél, hogy az itt jelenlévő nők szinte kivétel nélkül utasították el az általad képviselteket (szándékosan kerülöm a feminizmus kifejezést, mert amit te hirdetsz, az nem feminizmus, hanem ideológia a saját hülyeséged megmagyarázására, a felelősség elkenésére az elbaszott életedért), hogy mindenki azt mondta, számára fontos és jó a női szerep, szeret a családjáról gondoskodni, csinosan öltözködni, fontos számára, hogy a férfi biztonságot jelentsen számára stb. stb. Illetve, nem mentél el mellette, hiszen ezeket a nőket - engem is beleértve - gondolkodásra képtelennek és agymosottnak tituláltad.
Tehát leszögezhetjük, hogy az igehirdetésed kimerült egy jó nagy adag, meglehetősen unalmas és színvonaltalan fröcsögésben, amire talán több nő mondta, hogy köszöni, nem kér belőle, mint férfi. De téged persze ez sem állított le, hanem egyszerűen azóta is úgy viselkedsz, mint a Mr. Bean-szerű jelenetek vicces főszereplői, akik akkor is puszta segítésből átrángatják az öregeket a zebrán, amikor azok baromira másfelé akarnak menni. Egyszerűen csak nevetséges vagy, de ahhoz meg nem tudsz elég jól írni, hogy úgy istenigazából mulatni lehessen rajtad.
Nem érted,mi? Végezzünk egy gondolatkisérletet.Tegyük fel,hogy nyitok a PoliDilin egy topikot "Világméretű zsidó összeesküvés" cimmel.Tegyük fel,hogy a modik nem törölnék frissiben(persze törölnék,teljes joggal),ezért elkezdeném fejtegetni ott,hogy Hitlernek bizony igaza volt a zsidókkal kapcsolatban.Amilyen sokan olvassák az indexet,gyorsan találnék magamnak olyanokat,akik egyetértenek a propagandával,amit terjesztek. Az a kérdés,mit tesz ilyenkor a tisztességes fórumozó,ha rátalál a topikra?
a. csendben olvassa,egyetért b.csendben olvassa,szörnyűlködik c.nem tudja megállni és szól,hogy ezek bizony fasiszta ideológiák,nem kéne ilyet propagálni
azért vagyok itt mert az utóbbit választottam.Tőlem lehet forintocska rendes ember,sőt felteszem hogy az.Amit itt művel azt akkor sem hagyom szó nélkül.Ilyen helyzetben cinkos aki néma.