Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Nem tudom, de a "hülye eszed" helyett a "hülye agyad" kifejezést sokszor hallom, és leírva is láttam már a "hülye eszed" kifejezést. A "bölcs eszed" pedig az első találat a Guglin a Zalán futásából.
támadj nyugodtan. neked nem fogok semmit sem bizonyítani. mert teljesen igazad van. fölöslegesen foglalkozom azzal, hogy melyik újabb fikanick kit takarhat.
én legalább csak egyetlen nicken beszélek sületlenségeket - élőben is.
tényleg idegesítő, hogy forint most rentrend-önmagával társalog.
Vettem a fáradságot és nagyon odafigyelve elolvastam forint jócsomó beírását, majd rentrendét (vadi új nick) is. Leltem benne sok-sok azonosságot, olyan szavakat, amelyeket senki más nem használ, csak forint.
Szánalmas.
Nagyon odafigyelve??? Mire ??? Alaptalanul gyanúsitasz és szánalmasozod le a másik embert; Rentend alább idézett, elég hossú beirásában pl. egyetlenegy vesszőhiba sincsen, Forint viszont jószerével egy tőmondatot sem tud leirni anélkül. Amit, bár kapott már itt érte, nem szégyell, és ezt helyesen is teszi.
(Én pl. egyedül ilyen célból szoktam itt figyelni a helyesirásra, de soha nem zrikálnék ezért senkit.)
Egy kis ON.
Mokkás kanalakkal öntöttétek itt egymásra a féligazságokat. Nekem a kondér a mérték. Nyilvánvaló, hogy a férfiak pusztító hajlama összehasonlíthatatlanul erősebb, mint a női nemé. (Lásd: különféle háborúk, népirtások, bűnözés, vadászat, természetrombolás). Lehet, hogy erre a hajlamra, az ennek megfelelő gondolkodásmódra és akciókra (felfedezések, hódítások) a legutóbbi időkig feltétlenül szükség volt, de mindez ma már az emberiség önpusztításának veszélyével jár. A mai feminizmus szerintem: a nők gyúrni kezdtek arra, hogy a szexuális kötelmeik teljesítése elől pusztításba menekülő férfiakat lankadtjuknál fogva a helyes történelmi útra tereljék. Ez a korszellem – divat - arra nőre is hat, aki nem a végső okon töpreng, hanem életének napi tapasztalatain. A gyúrás divatja terjed. Keleten is. Antifeministák lusták: a bizonytalan nők és a hatalomféltő férfiak az egyenrangú szexet akarják elbliccelni. A bizonytalan nők ráadásul a tereléstől is félnek, de az új gondolkodási divat elől majd ők se tudnak kitérni, hiszen nők.
(A tagadást ezúttal se fogom cáfolatnak tekinteni.)
Naéspersze most majd az jön, hogy ha nem Forint, akkor mondjuk Bizony volt a Rentend. De sajnos ez sem nyerő. Keresgélj azért csak, ha már ráérsz.
És Te is csak olyat állits, amit bizony-itani is tudsz. Pláne ha ahhoz veszed a bátorságot, hogy nikkek kibenlétéről nyilatkozgatsz személy szerint.
Mert azért az kicsit nagyobb alátámasztást igényelne már csak udvariassági okokból is, mint a statisztikai adatok / amin itt ti lovagoltok folyvást. Bizony:)