Keresés

Részletes keresés

bizony Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10092

A dos48, no az csak hülyül (egyre:)), bár néha már ebben is megbicsakolok:)

Most mindenesetre kipiheni magát, aztán megláttyuk, mire lesz jó:)

A többi viszont sikhülye. A csajokat is beleértve.

Tisztelet a kevés kivételnek :-)

Előzmény: Babco (10091)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10091
Ti tényleg hülyék vagytok! :-DDDDD
Halálra röhögtem magam ezen a hozzászóláson. Reménykedem benne, hogy ti csak ökörködni jártok ide, és szórakoztok azon, milyen parázs viták kerekednek...... bele sem merek gondolni, hogy ezt komolyan gondoljátok, mert ha igen, akkor holnaptól a lányaimat trenírozom a jövőbeni leszbi életformára. Átköltöm az esti meséiket, Csipkerózsika nem a herceget várja majd, hanem összeköltözik Hamupipőkével és beszereznek egy közös műbrokit.
Előzmény: dos48 (9489)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10090
"Mikor a férfi először odaáll a mosogató elé és elmosogat, nője elégedetten szemléli, - hej, de derék ember! - és megköszöni, hogy segített neki.

Aztán mennek az évek, a segítségből kötelesség lesz, - a nő csendes undorral nézegeti a férfi hátát a mosogató előtt és elspekulál:

Hát ilyenre vágytam én? "

És elmosolyodik.... Igen. Erre. Vége felírat. :-D

Mert ám a nappaliban böfögő, sörért kajabáló férfi, aki mellett össze lehet roskadni a házimunkában, az annyira szexis és izgató.
Te összekevered a vélemény nélküli, meghunyászkodó papucsférjet a párját támogartó, poblémákat közösen megoldó férfiakkal.
Előzmény: PuPu (9488)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10089
Most olvastam vissza, hoppá, tévedtem! Csak olyan férfias volt a szöveged. :-D
Előzmény: hgyi (9456)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10088
""a nők is leleményesek, és gyakran kénytelenek ők is a jég hátán is megélni..."

Sajnos. Erről papolok."

Sajnos???? Most akkor a nők leleményesek vagy " majd elveszi a gyerektől kezdve a fele vagyont és utána sír, hogy jaj, nem tudom fenntartani, mert nincs ehez hozzászokva és nincs is agyilag kiképezve a fennmaradásra, csak a tapadásra." ?
Előzmény: Calvano (10073)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10087
Csak azért voltam rá kíváncsi, mert amíg leszólod azokat a nőket, akik otthon akarnak maradni babázni - azok ugyebár csak nuniznak - akkor mi a véleményed azokról a férfiakról, akik úgyszintén inkább otthonmaradnak GYESen? Azok nemcsak otthon akarnak fütyizni és várni, hogy az asszony hozza haza a pénzt?

Kíváncsi vagyok, mit szólna ehhez a topichoz a barátnőm. 2 gyerekes, ő viitte a berendezett lakást a házasságba, amíg a gyerekek nem jártak oviba, addig is otthon dolgozott (újságíró) plusz vezette a háztartást. Szerintem puszta kézzel tépné ki a szívedet.
Előzmény: Calvano (10080)
bizony Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10086

"a nők is leleményesek, és gyakran kénytelenek ők is a jég hátán is megélni..."

Sajnos. Erről papolok.

Nem, te a nők általános prostituálódásáról papolsz.

De helyes, hogy az ilyen szexet és kapcsolatot  legalább a jég hátán megéléssel azonositod.

Mert kb. olyan erőfeszités kell ahhoz is, szvsz / csak inkább lelki.

Úgyhogy ez a nők túlnyomó részének nem is megy ám:)

Én a jég hátán inkább azokat értettem, akik pasi nélkül vagy akár mellett, kinnal-keservvel, másodállásokkal látják el magukat és a gyerekeiket.

Ők azért jóval többen vannak, mint akik prostituálódnak, ahhoz ugyanis két feltétel kell :

- feltűnően jó külső

- feltűnően jó gyomor.

A kettő együtt a nők úgy 1-2 %-ának adatik meg.

A többi meg kinlódik a társadalom által nyakába szakasztott nyűggel élete végéig, miközben a tefélédtől állandóan azt hallgatja, hogy a nemtársai zömében kurvák, tehát jó eséllyel ő is az:)))

Előzmény: Calvano (10073)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10085
Soha, senki nem segített neked?
Előzmény: Calvano (10082)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10084
Na, még egy Kapóka-féle, aki a kisebbrendűségi érzéseit a nőkkel szemben úgy leplezi, hogy elvakultan szidja őket. :-)
Picológus bácsihoz is játsz? :-)
Előzmény: Calvano (10079)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10082
pl Én. Semmim nem volt. pá
Előzmény: Babco (10081)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10081
Jó pihenést.

Lécci mutass már be engem 2-3 olyan férfinak, akik 18-22 évesen dolgozni kezdtek és csak és kizárólag a saját erejükből lakást vettek maguknak. Persze nem úgy, hogy a menő apuka benyomta egy haver cégéhez magas pozícióba, ahol csak a fütyéjét lóbálja a sok pénzért.
Nem akarok semmit, csak kíváncsi vagyok rájuk. Biztos ismersz akar többet is, hiszen ez az általános.
Előzmény: Calvano (10077)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10080
Nem magadból indulj ki.
Én imádom a gyerekem.

Na jóéjt
Előzmény: Babco (10078)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10079
"Elvégzitek akkor ti ezeket a munkákat?"

Az a különbség a nők és a férfiak között, hogy ők nem elegédnek meg ezzel a munkával, mert kevésbé tudnak beházasodni a tutiba.

"Ja, és ti vagytok annyira kétségbeesve, ha a párotoknak jobban szalad a szekér, amikor egy nő magasabb pozícióba kerül és több lesz a fizetése, mint a férjének"

Addig, amíg nem kérkedik ezzel (a nők szokása, de még a válással fenyegetés is beletartozik), addig nincs baj.
Előzmény: Babco (10076)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10078
Aha, te meg babáztál volna tovább szívesen otthon?
Előzmény: Calvano (10074)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10077
Jóéjszakát, megyek aludni
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10076
"viszont annál több nőneművel, aki megelégedett a telefonos meg papírmunkával, "

Ok. Elvégzitek akkor ti ezeket a munkákat? Cseréljük le az összes ápolónőt férfiápolóra, és bruttó 90-120-ért ágytálazzanak ők. De nem, nektek derogál ez a fajta munka. Ja, és ti vagytok annyira kétségbeesve, ha a párotoknak jobban szalad a szekér, amikor egy nő magasabb pozícióba kerül és több lesz a fizetése, mint a férjének. Ti magatok szóljátok le azokat a nőket, akik foglalkoznak a karrierrjükkel.
Előzmény: Calvano (10071)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10075
"Evvel arra akarsz utalni, hogy a nő tulajdonképp egy prostituált, aki a nunijából vígan megél?"

Te írtad
Előzmény: forintocska (10070)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10074
Fél évig bírtam, majd megkért, hogy dolgozzak inkább, mert babázni akar inkább és nincs meg minden amire szükség van. Még valami?
Előzmény: Babco (10072)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10073
"a nők is leleményesek, és gyakran kénytelenek ők is a jég hátán is megélni..."

Sajnos. Erről papolok.
Előzmény: bizony (10069)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10072
"Semmi gond, Dolgozzon a nő (annyi vagy több pénzért), és a pali meg otthonmarad csodálatosan babázni."

Oké, lehet otthonmaradni.Meglátom meddig bírnátok.
Előzmény: Calvano (10048)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10071
"A régi, nagy bérlakást meg lehetett venni potom pénzért még a rendszerváltás után, aminek később nagyon felment az ára és jó áron lehetett eladni."

Tehát nem minkával, ez a lényeg.

"Egyébként 100ból hány férfi az olyan, aki pl. 18-22 éves korában elkezd dolgozni (áááá, nem bulizik hajnalig az egyetemen, költve a szülei pénzét)"

Ha a férfiak nem dolgoznának, akkor nem lenne alapja az egész feltevésnek. Kevéssel találkoztam, aki csak teng leng, viszont annál több nőneművel, aki megelégedett a telefonos meg papírmunkával, mert úgyis lesz valahogy, csak addig tudjon tetszelegni a ruháival, majd beházasodik, de sietni kell, mert 30 körül már szűlni KELL!
Sőt, a munkahelyemen az ebéldő áthallatszik az irodámba, érdekes volt éveken át kb 6-os csoportokban a "nők" beszélgetéseit hallani. "nem baj, majd úgyis megveszi. nem baj, majd úgyis elválok és enyém a lakás fele, az 10 millió, hihihi, stb"

Szóval ez van, de nem jellemző a te helyzeted, egyáltalán.
Előzmény: Babco (10067)
bizony Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10069

A válások túlnyomó részében a férfi egyáltalán nem is akarja a gyereket.

Vannak kivételek, de nem ez a jellemző.

A nők épp forditva : kivételektől eltekintve ragaszkodnak a gyerekhez.

Ne feledd : amig a pasi oly leleményesen dolgozik, addig a nő viszi a család otthoni részét. Megjegyzem, a nők is leleményesek, és gyakran kénytelenek ők is a jég hátán is megélni...

Hogy az otthani munkáért. gyermeknevelésért  társadalmi szinten nem jár értékarányos juttatás, az a férfigondolkodású világ hozadéka. Igy az ingó/ingatlan vagyon LÁTSZÓLAG a férj munkájának köszönhető, aki ezáltal a család eltartójává nemesedik kb. ugyanannyi munka által, amit a nő is elvégez odahaza,  csak úgy önszorgalomból, betyárbecsületből, ahogy azt neki illik az idők kezdete óta.

Egy igazságos társadalom helyből elvenné a (női és férfi) jövedelmek 40 %-át (mint válás esetén szokás, ami eléggé meg is rázza a férfiakat), és a jövő nemzedéken dolgozó (női és férfi), otthonokaikban gyermekeket nevelőknek utalná át.

Igy az otthoni családfenntartók is juthatnának munkájukkal arányos jövedelemhez, melynek járulékai éppúgy garantálnák az ő nyugdijas éveiket, mint az otthonokon kivül dolgozókét.

Tény, hogy ekkor kevesebb lenne a Harley Davidsonon repesztő macsó - nomeg a csirkelábon vegetáló nyugdijas özvegy.

Kiegyenlitettebbé, igazságosabbá  válna a világ.

Csakhogy a társadalmak normáit olyan férfiak diktálják, akik a két alternativa közül az előbbihez állnak közelebb, és nem az utóbbihoz.

Ilyen "egyszerű" ez, látodlátod:)

Na ne vedd véresen komolyan, csak elábrándoztam itt hajnaltájt, mint valaha Marx. Engels és Lenin:) Bizony:)

Előzmény: Calvano (10058)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10068
Sánta a hasonlatod, nem igazán illik ide.

Az ellenpéldám meg épphogy általános. Mesélj csak, hány 28-30 éves pasi tud egy önerőből, fizetéséből vásárolt lakást felmutatni?
Előzmény: Calvano (10066)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10067
"Jó családból származol. Ugye nem örökölted a lakást, hanem megdolgoztál érte?"

Nem származom jó családból, hanem csak mázlink volt. A régi, nagy bérlakást meg lehetett venni potom pénzért még a rendszerváltás után, aminek később nagyon felment az ára és jó áron lehetett eladni. De ebből nemcsak nekem számazott előnyöm, hanem a fiútestvéremnek is.
De nem én vagyok az egyetlen ilyen, ahol a szülők segítettek. Sok fiú és lányismerőseimnek is.

Egyébként 100ból hány férfi az olyan, aki pl. 18-22 éves korában elkezd dolgozni (áááá, nem bulizik hajnalig az egyetemen, költve a szülei pénzét) és a családalapítás idejére - 28-30 éves korára - fel tud mutatni egy teljesen egyedül, 100%-ban önerőből szerzett lakást?

"Másrészt meg 100 nőből 90 nem visz semmit csak a nunit."

100 férfiből hány visz saját lakást a kapcsolatba, és nemcsak a fütyit? Az ismerőseim között kb fele-fele arányban vittek ingatlant a házasságba. Sok pár meg közösen veszi fel a hitelt.

Előzmény: Calvano (10064)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10066
Persze. Ellenpélda mindig van, csak nem az az általános. Pl a rendőrök megerőszakolnak egy 21 éves lányt, akkor nem mondhatjuk azt, hogy minden rendőr ilyen. (Vagy igen?)
Előzmény: Babco (10065)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10065
Egy másik topicban valaki még linket is hozott, hogy azok az apák, akik keményen küzdenek a gyerekért, azok meg is kapják. Csak könnyebb azt hajtogatni, hogy áááá, úgyis az anya kapja, aztán meg jópofizni vasárnaponként.

De olyan is volt, hogy apuka 2 évig küzdött a lányáért, megkapta, majd kb 2 hónap után visszapasszolta anyunak.
Előzmény: Calvano (10058)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10064
Jó családból származol. Ugye nem örökölted a lakást, hanem megdolgoztál érte?
Másrészt meg 100 nőből 90 nem visz semmit csak a nunit.
Előzmény: Babco (10063)
Babco Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10063
Ó te jó magasságos, ekkora baromságot elképzelni sem tudtam eddig, pedig sok hülyeséget hallottam már!

Csak épp bekukkantottam ide, erre rögtön az első amit olvasok, kivágja a biztosítékot!

Husikám, van pár barátnőm - többek között én is - aki a házasságba berendezett saját lakást vitt.
Előzmény: Calvano (10062)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10062
"Az állítólagos jó apukák nemigen akarják a gyerekeket nevelni. Viszont a gyerektartás nem fizetését, és a családi otthont ők akarják."

Talán mert ők teremtették meg. Másrészt meg egy normális férfi 18-22 éves korától munkából él meg, hogy nevelné egyedül a gyereket, ha meg akar élni, nincs lehetősége változtatni, pláne, ha az otthont is ő tartja fent. Egy nő meg nunizik, elvan, majd szül egyet, azt hiszi hogy övé a spanyolviasz, zsarol, majd elveszi a gyerektől kezdve a fele vagyont és utána sír, hogy jaj, nem tudom fenntartani, mert nincs ehez hozzászokva és nincs is agyilag kiképezve a fennmaradásra, csak a tapadásra.
Előzmény: forintocska (10061)
Calvano Creative Commons License 2007.08.08 0 0 10060
Persze. Rossz példa, sőt! Ilyen nem is létezik, csak a gonosz, megalázó férfiak!
Jó válasz a tereléshez. Igazi nő vagy
Előzmény: forintocska (10059)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!