Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
no... most már nem te vagy az első pasi itt, aki arról beszél, hogy nem igénye, amitől a nők mártírkodnak. A nők még mindig a bebetonozódott társadalmi elvárásoknak akarnak megefeleni, és nemigen veszik figyelembe a pasik igényeit.
Lehet, hogy "csupán" ez a feministák akcióinak alapja?
sértegeti a franc! szóltam a fiadról, vagy a focistákról vazze? azt mondtam, hogy az amerikai foci keményebb, férfiasabb sport szerintem mint a foci...a foci véleményem szerint egy unalmas, értelmetlen, idióta játék...ezt viszont fenntartom.
Az európai foci az egyik legdurvább sportág, kimondottan férfias. Ha valahogyan be lennének tartva a szabályok (még a grundon barátságos foci közben sincsenek, egyszerűen a játék része a szabálytalanság), akkor talán igazad lenne, így nincs.
Az amerikai foci nekem amatőr szinten kimondottan unalmasnak tűnt, felálltak, megindultak, megálltak, újra felálltak, újra megindultak, tíz másodpercenként újra meg újra felálltak, fél perc várakozás, aztán újraindult. Többet álltak, mint mentek.
De a már középiskolás szinten is viszonylag batár játékosok láttán azért egyértelműnek tűnt, hogy az erőnlétet és hasonlókat nagyon jól fejleszti.
a harcművészetek, és küzdősportok korántsem az erőről szólnak, a cselgáncs pl. különösen nem arról szól, simán űzheti nő is, és annak haszna is van, ellentétben a focival....
Akinek magasabb az igényszintje, az teremtse meg a feltételeket. Ha nekem mindenáron kell egy Honda S2000, akkor a saját fizetésemből vegyem meg (ami a közös igények arányos részén felül marad), ne a másikéból. Ha új házimozi kell, dettó. Akinek puccosan tiszta lakás kell, az meg takarítson egész nap, ha akar.
Nézd, én valamennyire hajlandó vagyok elmenni ebben, de tapasztalatom szerint egyszerűen arról van szó, hogy a nők többségének a renddel és tisztasággal kapcsolatos igényszintje nagyságrendekkel az enyém fölött van, és utána próbálnak engem rávenni, hogy vegyek részt az ő magasabb igényszintjük kielégítésében. Holott én többre értékelek napi félóra vagy akár egy óra szabadidőt, mint a nagy tisztaságot.