Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"Azt is tudjuk, hogy a családok mintegy 80%-ban a pénzt a nők osztják be."
érdekes, akkor hogy jön az ki hogy szegínyek a munka 75%-nak ( : DDDD ) végzése ellenére csak a vagyon 1% val rendelkeznek, mintahogy azt itt párszor 'jogos felháborodás' közepette felemlegették a feminácik? : >> jajj-jaj, gyermekeim, gyermekeim, sőtt, kiflányaim, meg kéne tanulni az összefüggő, kerek rencerbe illeszkedő hazudozás 'művészetét' : >
Az anyai ösztön nem engedi meg, hogy felelőtlenek legyenek. Ellenkező esetben, valószínű, hogy most nem beszélgetnénk, mert meg sem születtünk volna.
Mint ahogy akkor sem,ha valamelyik ősöd egy vadállat gyomrában végezte volna idő előtt.
Azt is tudjuk, hogy a családok mintegy 80%-ban a pénzt a nők osztják be. Tehát a családok gazdálkodásában is leginkább az ő felelősségvállalásuk a döntő.
Ahhoz előbb beosztanivaló is kell,de gondolom az az égből jön,csak úgy.
"tízből kilenc nő a biztonságot tartja a legfontosabbnak, és a kiolenből hét szerint a férfi dolga ennek megteremtése."
Gondolom itt az anyagi biztonságról van szó.
Ha csak egy "sima" biztonságérzetről, akkor arra nyilván mindenkinek - kivétel nélkül - szüksége van.
"a 13-19 éves lányok 85%-a szeretne később gyereket, de csak az egynegyede maradna otthon, hogy nevelje."
Érdekes lenne tudni az okokat. A topic alapján fel is tudnánk sorolni vagy annyit.
"a hazai nők egynegyede egyedülálló."
pontosan mit jelent az egyedülálló?
"Meg hogy a harminc-negyven év alatt kétharmadról 16%-ra csökkent azok aránya, akik házasságban élnek - ezt mondjuk egyrészt nem értem, másrészt tuti nem igaz a 16%..."
Ezt a 16%-ot a svédek kapcsán olvastam. De ott az össznépesség párban élő részének 16%-áról volt szó - ennyien élnek házasságban, a többiek élettársi viszonyban (hogy útálom ezt a kifejezést...).
Azt olvasom a metróújságban, hogy tízből kilenc nő a biztonságot tartja a legfontosabbnak, és a kiolenből hét szerint a férfi dolga ennek megteremtése.
Aztán azt is olvasom uganabban a cikkben, hogy a 13-19 éves lányok 85%-a szeretne később gyereket, de csak az egynegyede maradna otthon, hogy nevelje.
Meg azt is, hogy a hazai nők egynegyede egyedülálló.
Meg hogy a harminc-negyven év alatt kétharmadról 16%-ra csökkent azok aránya, akik házasságban élnek - ezt mondjuk egyrészt nem értem, másrészt tuti nem igaz a 16%...
Velem egyszer akartak valami páros táncot (ilyen latinossat) megtanítani az egyik tábori bemutatóra, de sikeresen sosem tudtam, merre van a bal, meg a jobb, ráadásul egyszer lerúgtam a párom fejét, röhögésbe fulladt az egész, úgyhogy azt hagytuk ennyiben.
A kánkán az jól ment, ottan nem veszélyeztettem szegén fiúkat. :o)))))
jaaa! azt nekem is... egy éve jártam gyógytornára 2 hónapig, azóta otthon kéne csinálnom. De nem visz rá a lélek... kitaláltam helyette más, járás közben is erősítő gyakorlatokat... :o)
akkor én már le sem merem írni, hogy semmit sem sportolok, mert lusta vagyok... :o//
Azért a nyaralás alatt, a Mátrában meghajtottam páromat, alig bírt követni. Egy idő után közölte, hogy csak mögötte mehetek, mert ha előtte "megyek" mindig csak a kondenzcsíkot látja... :o))))
Edzeni meg akkor edzettem utoljára, amikor egy wellnes szalonban dolgoztam és az egyik teremedző lány addig pickált, míg el nem kedtem futni... :o)))) de ennek már vagy 6 éve. :o/