Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 3009

Jaj, középen állsz?

Te leszel a mérleg nyelve? ;P 

Előzmény: Nyúlszájú (3007)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.17 -2 3 3008

Tehát összemossa a nokiás doboz storyt azzal a mérhetetlen mennyiséggel (jacht? óceánjáró?), amit a volt pártja lopott, és aminek egyébként ő is haszonélvezője volt. Tipikus fidesz-mantra, ezek is lopnak, azok is lopnak, mindegy, hogy ki lop, de ezek legalább tudnak kormányozni.. Na ja, a szakadék szélére.. 

Ezek a mantrák egyébként nem az M1-en jönnek, hanem (már máshol írtam), olyan régivágású suttogó propagandák.. a face-en terjesztik, fizetett trollok hadai. 

Előzmény: In Lak'ech (3005)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 1 3007

Nincs kialakult álláspontom MP-ről.

Egyelőre szkeptikus vagyok.

Előzmény: pákosztos cica (3002)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.17 0 0 3006

Önmagával sem hajlandó :--)) 

Előzmény: In Lak'ech (3005)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 2 3005

Magyar Péter nem hajlandó azokkal a jelenlegi, vagy volt (jobb/bal) politikusokkal együttműködni, akik éveken keresztül szétlopták az országot.

(Vajon ő nem profitált-e ezekből a javakból egészen a közelmúltig??)

Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 3004

Ugye hogy ....?

Előzmény: pákosztos cica (3002)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 3003

Én meg már öreg vagyok a csodaváráshoz ....

Előzmény: In Lak'ech (2999)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.17 -1 2 3002

Azért az jó lenne, ha jeleznéd, hogy te ezzel egyetértesz, vagy nem. Már amiket beteszel.

Én ugyanis csak akkor szoktam másokat idézni, ha egyetértek, de így számomra most veled kapcsolatban egy kis zavar támadt a térben.

Előzmény: Nyúlszájú (2998)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.03.17 -1 2 3001

Bartus is érdekeseket ír (jókat!), az oldalán és a nepszava.us-on. 

Csak nem tudom, mennyire tiltott annak az oldalnak a linkelése.

pl. 

Fasizmus és demokrácia között nincs középút

Előzmény: Nyúlszájú (2995)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 3000

A végén az apróbetű sem a tiéd ?

Akkor félreértettem ... bocs .

Előzmény: Nyúlszájú (2998)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2999

MP színrelépésekor az én arcomon is őszintébb volt a mosoly. Választói evolúció.

Előzmény: Anyóca99 (2997)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2998

Tegnap is, ma is más ember véleményét idéztem.

Előzmény: Anyóca99 (2997)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 2997

Mintha tegnap még pozitívabb beirkát ejtettél volna róla ....

Előzmény: Nyúlszájú (2995)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2996

Félreérted, sőt, direkt félremagyarázod azt a 22 meghívót.

Egyszerűen arról van szó, hogy minden ügyész szerette volna MP-vel megnézni a Petőfi-filmet, de kicsi a moziterem, huszonkét adagban férnek be. Petykára meg ráfér a művelődés.

((régi kgb-módszer, náluk a Puskák és galambokat nézették heteken át a delikvenssel)) 

Előzmény: MrJones512 (2991)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2995

CS-BÁLINT ANDREA:

Magyar Péter: előbb állok össze a Fidesszel, mint a DK-val

Jó reggelt kívánok azoknak, akik elhitték Magyar Péter hablatyait. A tegnapi nap után adódik néhány kérdés:

1. Ki fizette a kb. 30 milliós színpadtechnikát? Az nem válasz, hogy ő maga és páran összedobták.

2. Hol van Orbán Viktor konkrét leleplezése, amit ígért?

3. Lehet-e ellenzéki messiás, aki bejelenti, előbb fogna össze egy Orbán nélküli Fidesszel, mint Gyurcsány Ferenccel?

4. Ezek szerint simán összeállna Lázárral, Gulyással, Kocsissal, Szijjártóval, Rétvárival, Bayerrel, ha nincs Orbán?

5. Miért nem nevezi meg, kik keresték meg közös pártalapításra?

6. Biztos az segít ma az embereken, hogy ő alapít egy tizenkettedik ellenzéki pártot?

7. Komolyan vehető valaki, aki délután egy színpadon pártalapítást jelent be, este pedig már nem biztos benne?

8. Lehet valaki ellenzéki messiás, aki bemondja, hogy nem támogatná Karácsony újraválasztását?

9. Hiszel annak, aki a színpadon felmondja az ellenzéki pártok elmúlt éves követeléseit, mintha a sajátja lenne?

10. Hányszor kell még átverni az ellenzéki szavazók hiszékeny részét ugyanezzel a “közepén állok” dumával ahhoz, hogy végre kinyíljon a szemük?

Egy dolgot nagyon jól csinál.
Máris egymás ellen fordította az ellenzéki szavazókat.
Megszületett az ellenzéki messiásváró és a messiást elutasító tábor. Orbán pedig röhög a markába mert pont ezt akarta elérni.
Igazi fidesz tempó.

#MagyarPéter #messiás #médialógus #csbálintandrea

In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2994

Ha jól emlékszem, ma este az RTL Házon kívül MP-vel foglalkozik.

In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2993

Talán ezért van, hogy a "csatatereken" nem nagyon szoktak elpáholni. A "kisgyermekek jogai.." topikba szoktam időnként benézni-írogatni. :-)

Előzmény: búvár-halász (2988)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2992

De még akár szimpla színjáték is lehet az egész. Hiszen, feltételezve, de egyelőre nem elfogadva, hogy MP Orbán szatellit embere, Búvárhalász is elhitte, hogy a vegzálás valódi.

Én tapasztalatból csak annyit tudok mondani, hogy bármi történt is az elmúlt sok év alatt, mindig egy kicsit rosszabb lett. És ez alatt globális rosszabbodást értek. Egy-egy szegmenst kiragadva lehet, hogy jobb valami, de összességében a politikai entrópia növekedett.

Előzmény: MrJones512 (2991)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.17 0 0 2991

"Ezzel azért vitatkoznék: ha te kapsz 22 tanúkénti idézést, ahol nem tudod, hogy melyik ügyben akarnak majd esetlegesen átminősíteni gyanúsítottá"

Már miért ne tudnám? Bármelyikben.

Viszont ez - ahhoz képest, hogy heti kétszer le is rohantathatnák a NAV-val/TEK-kel, hogy aztán a rendőrkocsi hátsó ülésén legyen öngyilkos, miután felrobbant a saját autójában: SEMMI.

Ez kérlek nagyon egy kesztyűs kéz.

Leginkább arra tippelnék, hogy egyelőre kíváncsiak, hogy Magyar tkp mikről is tud - milyen ütőkártyái vannak. Ezért az óvatosság.

Előzmény: búvár-halász (2990)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2990

Ezzel azért vitatkoznék: ha te kapsz 22 tanúkénti idézést, ahol nem tudod, hogy melyik ügyben akarnak majd esetlegesen átminősíteni gyanúsítottá, ez azt jelenti, hogy a következő hat hétben-2 hónapban napi 4-6 órát fogsz tölteni részben az ügyészségen, részben az ügyvédeiddel konzultálva. Azért ennek van egy jelentős erőelszívó, kifárasztó jellege.

Előzmény: MrJones512 (2967)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2989

Másként nem is nagyon lehet fórumozni . Csak ha a hívőket/bunkókat elengeded .

Előzmény: In Lak'ech (2987)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2988

Feléd nyilván viszonos. Veled szerintem nem igazán lehet rosszban lenni, mert extrém békés nick vagy.:)

Előzmény: In Lak'ech (2987)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 2 2987

Nem vitatom. Én tényleg zöldfülű vagyok a polban. Annak ellenére, hogy veterán a nickem.

De egész pályafutásom alatt próbáltam törekedni arra, hogy a vitapartnereimet és az "ellenfeleimet" is emberszámba vegyem, és lehet, hogy hülyén hangzik, de valamiféle tiszteletet is tanúsítsak velük szemben. Aki aztán ennek ellenére gigaparaszt velem, azt természetesen elengedem.

Engem igazából eddig sem e topikban, sem a fórumon nem kurvaanyázott le, nem küldött el a picsába, stb.

Így veled is, Nyúllal is, vagy bárki mással szeretek itt beszélgetni. Bízom benne, hogy ez viszonos is.

(És vannak olyan topiktársak is, akiket ismeretlenül is rendkívül kedvelek. Hiányoznak, amikor sokáig nem jelentkeznek. Talán még olyan is akad, akivel nem teljesen vagyunk világnézetileg egy platformon, de emberileg tisztelem és felnézek rá(juk).

Előzmény: búvár-halász (2986)
búvár-halász Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2986

Ez naivitás szerintem. Nyúlszájú pl. 15 éve próbál  maximum 2 havonta felprovokálni, nyilván valamennyi időben tellett, mire rájöttem, hogy mester-troll, és az egyetlen védekezés ellene a tiltás, még úgy is, ha a fórummotor folyamatosan kiengedi x alól, ahogy a többi pár tiltottamat is. A véleményem a fenti jelzőn túl ennél sokkal lesújtóbb róla, de a topikbéke miatt ebbe nem megyek bele.

Előzmény: In Lak'ech (2976)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2985

egészen addig maradok, amíg ezt megtehetem."

Vagy amíg megunod. Ezzel mindenki így van.

Előzmény: In Lak'ech (2976)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2984

Ja! Mindenki.

Van, aki olyan, mint írtam. Van, aki nem.

Okkal tettem, de töröltetheted, ha akarod.

Előzmény: kibé1 (2977)
MrJones512 Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2983

"Igazi választhatóság meg nincs is . Kit/mit lehetne ?"

Bárkit, aki nem Fidesz, vagy Fideszhez köthető.

Előzmény: Anyóca99 (2978)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.03.17 0 1 2982

" Amiket leírtál az csak kifogás, hogy ne kelljen csinálni semmit . .... "

... és mostanában nem is lesz semmi . Még nem .

(belenéztem a varázsgömbe ...:-D)

Előzmény: <(*!*)> (2979)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.03.17 0 3 2981

Azért nincs "forradalmi" hangulat, mert a hatalom mindig ügyel arra, hogy a plebs-nek legyen veszítenivalója. Még van mit enni, még egy kis pénzt is adnak a munkánkért, talán a gyerekeinket is úgy ahogy, de oktatják és azért még a Victor Hugo Nyomorultakjához hasonlatos kórházakban is ellát az a pár, még itthon marad, de egyre fáradtabb eü. dolgozó. És mi lesz, ha ez sem lesz????? Gondolja a istenadta nép. És ehhez még hozzájárul az emberi butaság is, ami, mint tudjuk, végtelen.

<(*!*)> Creative Commons License 2024.03.17 -2 0 2980

Egyébként meg számtalan "félisten" jutott pokolra seperc alatt amikor a nép akarta! ....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!