Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Belefér:) (Szép meg valóban nem vagyok, bár az aszony szerint szakáll nékül impozáns férfi benyomását keltem:) De én szakállt növesztettem és kopaszra borotválom a fejem. Ahogyan mondani szokta a párom: ,,Egy jóképű stram fiatal magyarhoz mentem feleségül, és nem egy csúnya, szőrös, öreg törökhöz".:)) Mondjuk eddig nem volt még okom panaszra. Amíg nem nősültem meg nem volt okom panaszra - csúnya nőm sohasem volt (ostoba akadt, sajnos).
"Vilike írta be egyszer a másik topikba,hogy odament neki tetsző lányokhoz egy buliban, és a következő szöveget kapta még mielőtt megszólalhatott volna:"
Én nem szoktam bunkó módon elhajtani az udvarias fiúkat. Jó, a fenti esetben meg sem szólalt, de azért általában a srácok elég paraszt módon kezdik az ismerkedést. Kedvencem az volt, amit egy csajtól olvastam, vidéki diszkóban kérte fel táncolni a helyi menő csávó: "Gyüssz topogni, gecó?"
Egy bácsitól megkérdezik, miért vett egy csinos, fiatal lányt, amokor várható, hogy félrelép majd. "Mert inkább vagyok társtulajdonos egy jó üzletben, mint 100%-ban egy rosszban"
Inkább egy estés numera Brad Pittel, mint egy egész élet Quasimodoval.
Csalódást fogok okozni,nem vagyok irígy természetű.Sőt,Quasimodo-szerű sem vagyok, de meg tudom érteni azt akit pusztán a külseje alapján utasítanak el suttyó módon.
Vilike írta be egyszer a másik topikba,hogy odament neki tetsző lányokhoz egy buliban, és a következő szöveget kapta még mielőtt megszólalhatott volna: -Mi volna ha háromra lekopnál? Három.
erre mondtam én hogy azékért a lányokért nem kár,de jó lenne ha belegondolnálo egy pillanatra mi lenne,ha téged utasítanának el hasonló stílusban.
Ismered a viccet? Egy showműsorban tátott szájjal bámulja a férj a táncoslányokat. A felesége meg odaszól: Étvágyat azt kaphatsz, de zabálni otthon fogsz.
"Azt aki mindent megkap a nőktől csak azért mert jól néz ki,nyilván nem érdekli az ilyesmi. De tudhatnád hogy az ilyen alkalmatlan huzamosabb együttélésre."
Kifogások, kifogások. Mint az, hogy az a csinos nő biztos leszbi, akit meg akartál hívni egy kávéra, de ő riadt arccal visszautasította. Azért láttam már egy-két jóképű férjet. Sőt, - minő horror! - még mosogatni is szoktak.
Beírásaid alapján krónikus nuni-hiányt érzékelek, általában jó pasiknál ez nem lehet probléma. Vagy impotens vagy. Ebben az esetben is a nőket hibáztatod a saját bajod miatt. :-)
"Vagy azért, mert nincs hideg sör a hűtőben és nem tudom nyugodtan megnézni egy focimeccset, mert az asszony éppen bambul a Balázs-show előtt és kémleli az idiótákat?:)))"
Egy olyan igénytelen pasinak, akinek csak az a lényeg hogy hideg legyen a sör meg foci legyen a tévében, pont egy ugyanolyan igénytelen nő való párnak, aki a Balázs show idiótáit nézi. Megtalálta a zsák a foltját, mit panaszkodsz?