Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"Eltelik két év,asszonyka meggondolja magát,mégis két gyerektartást.Papír az egyezségről nincs, biró:"Miért volt ilyen hülye?" Gyerektartás megítél."
Kérlekszépen, a bírót nyugodtan fel lehet nyomni diszkriminációért, hisz a csávó két évig egy kanyit nem fizetett az asszonykának, s ennek ellenkezőjét a nő sem tudja hitelt érdemlően bizonyítani. A szóbeli szerződés pedig ugyanolyan szerződés...
"Kell nektek az, hogy a nő felnézzen rátok, uralkodhassatok, ezért inkább a szerényebb, irányíthatóbb nőket választjátok."
Nem kérlek, nekünk az kell, hogy a nő szépen tudjon kérni. Ennek egyik eleme bizony a felnézés - amit méltó férfi esetében rögtön követ is a felemelés. A "tenyérre vétel".
Dos kartács ezt úgy mondta volt, hogy "Tudod, mi kell egy igazi férfinak, szembe dícsérni, megvakargatni az önelégülten, kéjesen röfögő disznaja fületövét..."
Ez nem megy kölcsönösen minden nőnek és férfinek.
Az a Nő, aki nem tud szépen kérni, az nem képes a Férfit feltolni. Az a Férfi, aki nem tud szépen adni, az nem képes a Nőt maga után húzni.
Aki a lehető legszebben tud kérni, az mindenkitől tud kérni, s mindenkit fel tud tolni. Aki a lehető legszebben tud adni, az mindenkinek tud adni, s mindenkit maga után tud húzni.
Na és?! Amerika egy szabad ország, a miénk pedig rendőrállam.
Vagy mégsem? Vagy épp a fordítottja igaz?
Valamelyik nap néztm végig a Transformers-t. Hát, a legdroidabb film, amit valaha láttam. Egy valóságos droid-sikoly. Kíváncsi vagyok, mikor törnek meg ebbe a nagy droidságukba.
Apám munkát akart adni egy hajléktalannak, de az majdnem leköpte. Amikor anyámtól kenyérre kértek pénzt (épp bevásárlásból jött) és kenyeret akart adni, az nem kellett. Könyebb sírni, mindig másokat okolni mint küzdeni. Biztos, hogy van köztük jópár, aki önhibáján került az utcára, de azért nem mindet a gonosz feleség semmizte ki a vagyonából.
"És vajon miért nem akarnak a nők partnerkapcsolatot? Mert buták lennének a nők?"
Igen. Buták.
"Ez azt jelenti, hogy nem akarják a rájuk kényszerítet patriarchális társadalom által elvárt szerepekben az életüket élni."
A kulcsszó az akarat. Az ember... a buta ember ott bukik el, hogy a vágya ellen is tud akarni. Igénye szerint. Az okos ember a vágyai elérésére használja az akaratát.
S egyre több a buta, ámde akaratos ember! Álmatlanok a gyermek-nappalok, hát álmatlanok a felnőtt-éjszakák...
"A családot a maradi macsó szemlélet veri szét."
És a pandantja (mindig elfelejtem a nevét) egyszerre. A két nemi-egoizmus.
A páratlansághoz IS ketten kellenek. Két semmi... egymás felé sem hajló ember...
"Ahhoz választék is kell."
Épp olyan a választék férfiből, mint nőből. Csakhát azok a fránya igények... Évácska is ÁDÁM-ot akar, és Ádámka is ÉVÁ-t. Mert valljuk be; eluralkodott a fogyasztó-szemlélet. A "jogomvanalegjobbhoz! Ami az ALATT van, azt csak használom, s eldobom!". Akkor is, ha nincs rá "pénzed"? Hát hogy van ez, he?!
Mindenki mikrométerrel méri a másikat, s szabócentivel önmagát.
Egy vetített képhez keres társat, S lézerrel pásztázza a másikat. Ez ám az igazi kettős-mérce: A nagylelkűség szűkkeblűsége. "Mitől nem lesz nekem ELÉG jó?" Ez a mai ember hülyesége. Ezért aztán az épp hozzá illőnek A világon semmi esélye.
Mindenki csak fölfelé nézeget, mert hallotta már valahol a mesét arról, hogy néha fent is vesznek libát, s ha ló nincs, hát a szamár is jó...
Hölgyeim és Uraim! Nem kellene kicsit visszavenni az arcból?
"a beszédstílusom... hát döntsétek el... a fórumon már többen vélték úgy, hogy pasi vagyok... :o))"
Talán azért lehet ez, mert néha nem közvetlenül, hanem egyenesen beszélsz, nem? Mintha néha nem szembe mondanál, hanem arcba, ha érted, mire gondolok. Pedig ettől még pont ugyanolyan nő vagy, mint máskor, épp csak egy picikét dühösebb nő.
Ha jókedved van, vagy épp csak elengeded magad, akkor ugyanúgy csivitelsz, locsogsz, fecsegsz, mint bármelyiktek. Nem kell odafigyelni rá, épp csak hallani jó... ti vagytok a szöveg nélküli ének. ;) ( És ha ezt sértésnek veszed, akkor - vállak ide, fogak oda - megharaplak! )
"ahh... eccer Ellácska aszonta, hogy szigorú a hangom. szerintem meg nyávogós. dehát én is másképp hallom a sajátomat... :o)"
Ezen könnyen segíthetünk! Vedd föl egyszer, aztán hallgasd vissza (nem fogsz ráismerni)! Nem sokszor, épp csak amíg meg nem elégedsz vele. :)
A "hangod" egyébként fuvola. Basszus, de akkor is fuvola.
"Szerintem mindenki legyen saját maga - akár férfi, akár nő az illető, s ne utánozzon másokat."
Így van. Legyen! És ha már az, akkor azt fogadja szépen el. S utána soha többé ne tegyen föl - önmagának - a saját lényét illető kérdéseket! Azért, mert bolond kérdésekre igen hamar egy bolond fog válaszolni. ;)
"Szerintem a háborúknak a hatalomvágynak sem lesz tág tere."
Olvastam egyszer valami patkányos kísérletről. Beraktak pár patkányt egy zárt helyre, adtak nekik kaját-piát, oszt hagyták őket. Jól elvoltak: természetes ellenség sehol. Hát szépen teliszaporodták a helyet. És hiába volt meg mindenük, elkezdték irtani egymást. Bezony! Magyarul: elfogyott az egy egyed számára - még messze nem fizikailag! - szükséges élettér. NEM FÉRTEK EL EGYMÁSTÓL. Nnomost, a patikat azért szeretik a kutatók, mert a társas viselkedésükben egész jól hasonlítanak az emberekhez...
A népsűrűség meg ugye... egyre nagyobb.
A háború nem más, mint a népességszabályozás egyik fajtája. Csúnya? Az.
Az szerintem lényeges különbség, hogy valaki azért magányos, mert egyáltalán nem képes párt találni magának, más pedig azért, mert nem akar semmiféle kompromisszumot kötni a magas elvárásaihoz képest.
Rád bízom, melyik dolog melyik nemre jellemző inkább :)
""Azt is tudjuk, hogy a családok mintegy 80%-ban a pénzt a nők osztják be."
érdekes, akkor hogy jön az ki hogy szegínyek a munka 75%-nak ( : DDDD ) végzése ellenére csak a vagyon 1% val rendelkeznek, mintahogy azt itt párszor 'jogos felháborodás' közepette felemlegették a feminácik?"
Ez kérlek úgy "kerek", hogy a nőre a szűkölködő családokban bízzák a pénzt, krőzuséknál - pláne ahol a nő "az utcáról jött" - meg nem.
"mindig azok járnak jól, akik csak követelőznek tetek helyett, aki pedig csinál is valamit, attól elvesznek, mert neki több van:((( nagyon ellenszenves nekem ez a mentalitás"
Nekem például ez a reverz irigység ellenszenves. Amikor nem a gazdagtól irigyelnek - mert az már ugye... "lúzerségnek" számít -, hanem a csórótól. Mit irigyelsz tőle? A kevés pénzét? A nyomorát?
Vagy csak attól félsz, hogy te is oda juthatsz?
Az ugyan komoly felhajtóerő! És a leglúzerebb lúzerség.
"Jah,az a lényeg hogy vegyük el azotól akik hajlandóak is tenni saját érdekükben,és adjuk oda azoknak akik nem hajlandók."
Ami nekik személy szerint fölösleges, miért is ne?
Szerintem ha peremfeltételként szabjuk azt, hogy ló nem maradhat éhen, akkor az igáslónak kell húzni a nagyobb szekeret, a póninak pedig a kisebbet. Ha pedig a póninak nem jut szekér - például mert az igás azt is elhúzza előle -, akkor jöhet a peremfeltétel.
Vagy szerinted az jó/igazságos, hogy egyesek többet költenek macskatápra, mint amennyiből mások esznek?
"Mellesleg ennek nagy hagyománya van Mo.-n."
Ezért tartunk emberileg még magasabb szinten, mint az agyonajnározott nyugat.
Tízből tíz nő kurva. Hogy pénzért, lakásért, vagy szerelemért cserébe adja a testét, az nem oszt, nem szoroz. Épp úgy, ahogyan tízből tíz férfi mocskos disznó. Hogy hogyan, milyen módon udvarol előtte az nem oszt, nem szoroz. (Leszámítva azokat, akik még csak lesznek, vagy akik már voltak.)
Az összes többi csak díszruha rajtunk.
Dr. Veress Pál mondta egyszer a következőt: "Minden nő kurva. Aki nem baszik: büdös kurva!" Forintocska meg jön itt a maga kilencvenöt százalékával...
Eggyel nagyon méricskéljük egymást, de nem tudom milyen fajta. Olyan, mint egy csomó kis nyúlkáló girbegurba ujjacska... Inkább valamiféle tengeri növénykére hasonlít, mint kaktuszra.
"Hisz a férfiak helyből, de maguk a nők sem szavaznak rájuk."
Lófülét!
Tavaly, az önkormányzati választáskor az összes képviselői helyre nőt ikszeltem. (Polgármesterjelölt nem volt nő... két szar alak váltogatja egymást négyévente.) Egy híján azt sem tuttam, kifenék.
"Valóban. Mivel az iskolák sajátossága, hogy szorgalom is kell a tanuláshoz. És köztudottan szorgalmasabbak a leány diákok."
Nálatok ez adottság. Az ismétlés képessége. Nálunk az ennek megfelelője - a kitartás -, pedig beszerzendő. Nálunk csúcsratörés van: a vizsga például a miénk. Az viszont nektek lenne beszerzendő.
"A kommunikáció , a handa-bandázás korában csak a lányok rúgnak labdába ."
Inkább a puncisfiúk. Ugyanolyan mértékben stabil és csúcsteljesítményt létrehozni gyakorlatilag semleges dolog.
A férfi "töltési" idejét csökkented, illetve a nő egyenletességét hullámoztatod. Gyakorlatilag a nőből férfit, a férfiből nőt csinálsz... Ez a gyorsaság - a hülyére turbózott életritmus - "mellékhatása".