Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11349
"Valóban. Mivel az iskolák sajátossága, hogy szorgalom is kell a tanuláshoz. És köztudottan szorgalmasabbak a leány diákok."

Nálatok ez adottság. Az ismétlés képessége.
Nálunk az ennek megfelelője - a kitartás -, pedig beszerzendő.
Nálunk csúcsratörés van: a vizsga például a miénk. Az viszont nektek lenne beszerzendő.
Előzmény: forintocska (10595)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11348
"A kommunikáció , a handa-bandázás korában csak a lányok rúgnak labdába ."

Inkább a puncisfiúk.
Ugyanolyan mértékben stabil és csúcsteljesítményt létrehozni gyakorlatilag semleges dolog.

A férfi "töltési" idejét csökkented, illetve a nő egyenletességét hullámoztatod. Gyakorlatilag a nőből férfit, a férfiből nőt csinálsz...
Ez a gyorsaság - a hülyére turbózott életritmus - "mellékhatása".

Nnode hát mit lehet ez ellen tenni?

Kinek van tippje, ehh? :))))))))
Előzmény: pince (10604)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11347
NEM tette a szépet. Paraszt volt.

Mondjuk annyi a különbség, mint a "szia, táncolnál velem egyet?" meg a "gyüssz topogni gecó" között.
Előzmény: MrJones (11342)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11346
"Az írók színvonalán már kell spiritusz , de a hétköznapi életben a nők hangzatosabban tudnak fogalmazni , ezt el kell
ismerni."

De amelyik nőben megvan a spiritusz, az nagyon tudja ontani...
Nem überelhetetlenül, de bizony utolérhetetlen tömegben.
Előzmény: pince (10615)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11345
"Fellázították a nőket. Korunk egyik legnagyobb problémája ez. Nem csak a férfiak, de a nők számára is."

Eddig a két nem külön-külön versenyezett: férfi a férfivel, nő a nővel.
Így lettünk mi. A legjobbak.

Viszont most egymás ellen is versenyezni akar a két nem, ami a legrosszabb kategória.
Így nem leszünk mi.

Ott csesződött el ez az egész, hogy hagytuk, hogy kicsalják-kirabolják az asszonyt a házból, én mondom...

Az önállóság nem más, mint önáltatás.
Aki ezt elhiszi, az a legbolondabb ember. olyan bolond, hogy kezelésre szorul!

Kinek van meg a Világok háborúja c. HANGlemez?
Az tegye be a kettes oldal kettes számát!

(Nem teszem fel - magamtól -, mert 28 mega.)
Előzmény: La verita (10620)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11344
*bátortalanul beint*
Előzmény: MrJones (11340)
szirl v2.0 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11343

Mások a választási szempontok.

A férfi több nőnél próbálkozik, egy nőnál pedig többen próbálkoznak.

A férfiak ugyanolyan nehezen értik meg, miért válogat a nő, sőt akár utasít el minden jelentkezőt, ha neki nem felel meg, mint ahogyan a nők képtelenek azt felfogni, hogy sok férfinak egyáltalán nincs sikere senkinél.

Előzmény: Törölt nick (11328)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11342
Nézd kérlek, engem nem érdekelnek a kifogásaid.
Főleg nem, hogy mit képzelsz magadról.

Azt kérdeztem, fölfogtad-e egyáltalán, hogy a szépet tették neked?
A válasz: NEM.
Ennek megfelelően jártál el, amikor - saját véleményed szerint - "te csak vissza"-bunkóztál.

A többi meg csak duma!
Előzmény: Babco (10649)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11341
Akkor miért csak az egyik oldalra panaszkodtok, mintha az összes férfi kisemmizve zokogna bús magányában, hogy nem láthatja a gyerekét?
Előzmény: szirl v2.0 (11335)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11340
Jut eszembe, még a székeket is meg kell enyveznem...

Tralla-la.
Lalla-la...
Előzmény: Törölt nick (10681)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11339
"Akkor, mivel magyarázod, hogy börtönön belül kevesebb a női börtönökben a gyilkosság és az erőszak?"

Kevesebb a sperma.
Előzmény: forintocska (10752)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11338

Nekem is van olyan barátnőm, aki okos, kedves, jólelkű, szexi, de nem talál párt.

Szvsz az elmagányosodás mindkét nemet érinti.

Csak erre akartam felhívni becses figyelmed.

Arról nem beszélve, hogy ha jobban megskubizod, a húspiac női részlege is igencsak fel vagyon töltve, ráadásul nem is olyan teszetosza nőcikkel.

Mongyuk az másik kérdés, hogy nekem is van bűnranda nőismerősöm, aki a hermadik férjét fogyasztja.:-o

Szóval tuggya az öregisten, nektek is mikell!

:)))))))))))

Előzmény: Törölt nick (11321)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11337
"Talán itt az állami ellenőrzésnek, nagyobb szerepet kéne adni. Alkalomadtán szigorú szankciókkal."

Milyen állami ellenőrzésre, és szankciókra gondolsz?
Előzmény: forintocska (10980)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11336
Nem, én is tudnék ismetetségi körben olyat, amikro a nő letagadta, hogy átvette a pénzt, akadályozza a láthatást, stb. Én nem is tagadom, csak amikor azt szajkózzátok, hogy bezzeg a nő nyer meg mindent visz, háváj- buli- nyaralás, a férfi megy a híd alá, akkor mondok ellenpéldákat, ami tényleg gyakori.
Előzmény: Törölt nick (11326)
szirl v2.0 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11335
Mindenki tudna mindkét oldalra példákat hozni.
Előzmény: Babco (11322)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11334
"jahh.. cseten standard ismerkedési forma:
pasik első kérdései: honan, korod, hogy nézel ki,
csajok első kérdései: honan, korod, mien autód van, lakás"

Én szerettem az ilyen lényegre törő kérdéseket.
Rögtön jelezték, hogy az illető kedvéért még írni sem érdemes.
Előzmény: hgyi (10992)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11333
"természetesen, feminista vagyok - amúgy különben seggberúg a Forint:)))"

Áhhááá! Szóval ezért nem akarsz te "egyik irányba sem" dógozni!

Akkor téged elnyomnak!
Te is látod?
Mindenki látta?!
Látta valaki hogy elnyomták?

A feminácik elnyomják a nőőőőkeeeet!!!!
DE MOST!
MOST LELEPLEZTEM!

Szenialitásom határtalan...
Előzmény: Törölt nick (11084)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11332
"Amikor a rabtartó belepusztul a rab tartásába."

Nem a nő gyilkol, ha hatalmat kap a kezébe? :)
Előzmény: forintocska (11026)
MrJones Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11331
"Nem tartod egy kicsit furcsának, hogy a férfiak lehetnek a házasságon belül is macsók azaz önállóak, de a nők nem?"

Nofene.

Macsóság=önállóság?

Ha igen, miért kellene a nőknek is macsónak lenniük?
Ez már nem az ellen-harc kezdete?
Előzmény: forintocska (11012)
szirl v2.0 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11330

Én bevallom, elég sokáig nem tudtam.

Azt hittem, a hajleszek nagy része a saját lustasága vagy egyéb tulajdonsága, viselkedése, alkoholizmusa miatt van az utcán. aztán szóltak nekem, hogy nem.

Előzmény: Törölt nick (11325)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11329
"Anyagilag győztesen. A nőé a ház, a gyerek, a kötelező tartásdíj. A férfié pedig a tartásdíj fizetése, a gyerekek nemláthatása."

Akkor miért van az, hogy a válás után a nők nagyobb része szegényebben él? Már egyedül kell boldogulnia a számlák fizetésével, a csöpögő csappal, a gyerek 40 fokos lázával.
Afeleségtartás még nagyon ritka Magyarországon.
A gyerektartás meg nem az asszonynak jár, hanem a gyereknek - ezért sem lehet róla lemondani. Tehát még a legrendesebb asszony sem mondhatja, hogy nem kér gyerektartást. Egy átlagos fizetés és pl. két gyerek után mennyi gyerektartás jár? Mioondjuk a gyerekek legyenek kiskamasz iskolások, akiknek 2 havonta kell cipő, valami tanszer, befizetések az iskolában, stb. Szerinted egy átlagos gyerektartás 50%-ban fedezi a gyerekkel kapcsolatos költségeket?
A gyerek nem-láthatása: ha nem is a gyerek elhelyezéséért, de a több láthatásért igazán lehetne küzdeni. Csak nem mindenki akarja.
Előzmény: Törölt nick (11323)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11328
ezeknek az aránya kb. ugyanaz mint a nőknél, bár fiatalabb korosztályban félrekúrást is a nők csinálják sokkal gyakrabann. Mind1, a többszörös szorzó akkor is marad, és az ilyesmi csak belső arány, nem indok, ha beszarsz, behugyozol akkoris, tsókkolom : >
Előzmény: Babco (11324)
[virgo] Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11327
Na ez aztán télleg egyedi eset lehet,ezzel szemben én saját példát is tudnék mondani,meg még jónéhányat ami a környezetemben esett meg,tehát ellenőrízhető.
A nagy számok törvénye alapján kár vitatkoznod,mert mindenki tudja hogy nincs igazad.
Előzmény: Babco (11322)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11325
tudja ő ezt nagyon jól, mindeki ismeri ezeket a szitukat, csak körmeszakattáig tagad, mint az összes helyzetet kínosnak érző, de makacs nőstényslapajproli
Előzmény: szirl v2.0 (11307)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11324
"Mitgondolsz miér van bármellik párkeresőn cca. 5ször annyi ffi mint nő?"

Azok közül mennyi él valójában tartós kapcsolatbanés csak egy kis félrekufircolásra vágyik?
Előzmény: Törölt nick (11321)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11322
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9013754
"Sziasztok!

Régebben volt a neten weblap ahol válással kapcsolatban lehetett kérdéseket feltenni és ott válaszoltak.

Kétségbe vagyok esve.

A férjem elköltözött,de állandóan pumpol.Kapott már 3,5 milliót de még akar 2,5-öt különben visszaköltözik.Pedig a lakás az enyém volt a házasságkötésünk előtt is,de azt mondja joga van nálunk lakni,mert be van jelentkezve,nem rakhatom az utcára,akár rendőrökkel is bejön."

"Ennyi év távlatából én már nem gondolkodom ezen.

Nem tudom, talán jobb volt ez így, nem volt előttük rossz példa.

Összesen ha 5ször elvitte őket, sokat mondok. Néha azt sem tudtuk merre lakik.

Az a pár alkalom sem volt idilli, talán szégyelte a balhékat, verekedésekt az élettársával a fiaim előtt. Nem tudom. Már nem is érdekel.

Azóta találtam valakit, aki rengeteg szeretetet ad a fiaimnak, néha úgy érzem, kárpótolni akarja ezt az egészet."

"15 évvel ezelőtt költözött el, pár évre rá már volt annyi erőm hogy elváljak, válóperekre nem jött el, így láthatást sem itéltek meg, csak gyerektartást.

Azt mondtam neki, hogy bármikor elviheti a gyerekeket, erre nem tartott igényt."
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11321
hol parlagol? kétszer annyi nőnek van kapcsolata mint ffinak, szinte bármillen környezetben, kivéve az idősebb korosztályokat. Mitgondolsz miér van bármellik párkeresőn cca. 5ször annyi ffi mint nő? (csak hogy legyen ellenőrizhető közös pont, szemben az 'éneztlátommal') Még a legrondább nő akit csak ismerek is tudta akár váltogatni is a fickóit ha nagyon akarta, miközbe minden rondaságtól és igazán kellemetlen életvitelt zavaró hülyeségtől mentes, normális, átlagos ffismerőseim gyakran évekig is egyedül vannak. És iszonyat sok a fiúk közt a túlkoros -és ettől féligmeddig lelkirokkant- szűz. Csajok közt meg alig találsz 14 felett...
Előzmény: Törölt nick (11313)
[virgo] Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11320
Tele is vannak...na persze ehhez fel kell jelenteni,nyilván.
Viszont itt megint érvényesül a kettős mérce:mindkét szülőnek vannak jogai és kötelességei,elvileg. Ha a nő nem tartja be a kötelességét:ejnye-bejnye,esetleg pénzbüntetés. Ha a férfi:mehet a sittre. Szép...
Előzmény: Babco (11318)
szirl v2.0 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11319

Nem tagadom le, hogy vannak hanyag apukák.

Csak te se tagadd le, hogy vannak nem olyanok is.

Előzmény: Babco (11317)
Babco Creative Commons License 2007.08.13 0 0 11318
Akkor tele lennének a börtönök....
Előzmény: [virgo] (11305)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!