Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
miért, mit kapok? : > és kúrós kanparasztok, akiknek még a seggit is kinyalják, akiket a zudvarlók kárára fogadnak ölükbe a jányok, azok megérdemlik amit a csajoktól kapnak? ezt tisztázzuk, csak nehogy vlmi értékrendi válság legyen. : >
"Megegyeznek a férjjel,hogy nem kér gyerektartást,cserébe a férj egy szöget sem hoz el közös otthonukból"
Tudtommal már a keresetbe is bele kell írni, hogy megállapodtak-e, ha igen, miben. Mivel volt gyerek, nekem furcsa, hogy a bíró váláskor nem kérdezett rá és nem lett rögzítve valahogy. A közös vagyonról is nyilatkozni kell, vagy mi, majd utánanézek.
Sokat,de nekem elsősorban magamra kellett gondolnom.Nem volt sem időm,sem energiám tovább folytatni. Másfelől,a civil szervezetnél-ahová elmentem-az épn panaszom csak egy volt a sok közül,úgyhogy szerintem előbb-utóbb horogra akad.
Hát nem érted,tényleg? annyi év háború után a békéért nekem kellett engedni egyedül,és inkább megtettem mint hogy tovább háborúzzak. A bírónő egy mellékszereplő volt ebben a történetben,minden rosszindulatával együtt. Ha akartam volna,kirugathattam volna az állásából.Csakhogy én is emberbőlo vagyok.
Elfelejted hogy nem mindenki olyan bátor ám hogy nekimenjen a bírónak. Én majdnem megtettem(az én olvasatomban okiratot hamisított a bírónő),de csak majdnem.Így tovább futhatja az ámokot kedve szerint.
Hát, ha nem érzi magát elég erősnek az ember, akkor segítséget kell kérni. Például ügyvédi tanácsot.
hát ja. a patriarchátussal az a baj, hogy abban csak a meló jut a férfinak, a haszon a nőé.
mindent férfiak alkottak, még a széket is az ilyen fapinisták segge alá.
a számítógépet is férfiak alkották, a netet is férfiak találták fel, hogy ott oszthassák az észt az ilyen BRF-ek, hogy mennyire, de mennyire szörnyű sorsuk van a nőknek.
nem, nincsenek elnyomva.
egy dolog van elnyomva bennük: a lelkiismeretük. ha van nekik olyan egyáltalán...
ha lenne lelkisimeretük, nem hazudnának, nem rágalmaznának ilyen gátlástalanul.
és még azt állítják magukról, hogy finom lelkek.
nem, nem azok, egyáltalán nem.
eszméletlen adag otrombaság kell ehhez, hogy ezt kitartóan műveljék ezt a gusztustalan komédiát. hihetetlen adag érzelmi, értelmi és morális fogyatékosság.
persze, épp ennek okán ezt sose fogják felismerni vagy beismerni. a hülye sose döbben rá, hogy ő hülye.
szóval, kár vitázni velük. ezek ők: nullák. minden tekintetben.
na most előkerült vlmi szabályt erősítő kivétel... és? egyébként ebben se hiszek. rengeteg nőt láttam brühögni hogy mióta nincs senkije, jönnek az időtávok is, hogy pl. hetek óta (na ez eleve röhej átlagffi szemszögéből), vagy hónapok óta, vagy több mint 1 év óta. Ilyenkor általában mindenki együttérzően bólogat. Mivel tom hogy nőknek mostanába hajlamuk van finoman szólva képlékenyen kezelni a fogalmakat, meg jó gyarkan csak úgy jóízűeket hazudozni a hatás kedvéért, a képmutatástól meg leginkább hányok, inkább másképp teszem fel a kérdést ezeknek: mikor keféltél utoljára? 'öööö, hhehehe, tegnap, tegnapelőtt, múlthéten, hhehe, hát iigen...' ilyesmi válaszok jöttek általába. Na így magányos egy nő többnyire, brühühüühü, sírjunk együtt egy folyót velük : >>>
Elfelejted hogy nem mindenki olyan bátor ám hogy nekimenjen a bírónak. Én majdnem megtettem(az én olvasatomban okiratot hamisított a bírónő),de csak majdnem.Így tovább futhatja az ámokot kedve szerint. [név és cím a szerkesztőségben]
""Eltelik két év,asszonyka meggondolja magát,mégis két gyerektartást."
Úgy látszik átugrottam ezt a hozzászólást. Tudtommal nem lehet lemondani a gyerektartásról. Tehát ha én elválok, maradok a lakásomban (merthogy nem csak a nunival jöttem ám a házasságba) a 2,5x akkora fizetésemmel, mint a férjemé, akkor sem mondhatok le a gyerektartásról. Maximum nem veszem el tőle. Vagy megegyezhetünk valami potom pénzben.
Egyébként ismerek olyan anyukát, aki csak 5000 Ft-ot kért, de azt is csak azért, mert nem mondhat le és a gyereknek egy külön számlán gyűjti a pénzt, nem nyúl hozzá.
"Nekem más allegória jutott eszembe róla. A lovacskák(nők) rabok, akik húznak. A szülők (férfiak, nők) elviszik a jövő nemzedékét, amely természetesnek, helyesnek, és követendőnek tekinti ezt a bánásmódot. A síró kislány a feminista."
Nofene, csak nő lehet póniló? :)
Nekem más allegória jutott eszembe róla. A lovacskák (nők és férfiak) az igazi szülők, akik "húznak". A szülők/nézők akik látják a jövő nemzedékének örömét, s akik természetesnek, helyesnek, és követendőnek tekintik ezt a bánásmódot. A szülőknek azért tetszik, mert felismerik a póniban önmagukat, a nézők pedig azért a gyerek-örömért szeretnének egyszer pónik lenni.
A síró kislány viszont valóban feminista. A feminista egy síró kislány, aki csak a póni szenvedését látja, az örömét - a csutakolást, a fényezést, az evést, a boldog alvást - nem.
Egyszer, nagyon-nagyon régen... amikor még nem voltak pónik a városi gyerekeknek, csak könyvek... egy kisfiú olvasott valamit a bányalovakról. Mesének-programnak nézett egy adattárat, s ezzel nem félre-, épp csak túl előreprogramozta vele a saját navigációs komputerét. Így lett belőle a legemberibb robot, akit csak ismert: félig ember, de félig mégiscsak robot.
"A társadalombiztositási járulék befizetése, és a visszafizetését garantáló "humán erőforrás" biztositása szvsz. párhuzamos, és teljesen azonos rendű-rangú-fontosságú cselekmények - mégis homlokegyenest eltérő nyugdijalapra lehet általuk szert tenni."
"Kocsiutunk hátralévő részén még kibuggyant belőle, hogy milyen fáradtak és csatakosak voltak már a nap végére a lovak, melyik milyen volt, mit csinált, és hogyan birták őket rá, hogy körbe-körbe meneteljenek. És még azt is hozzátette : szegények, és mégcsak semmit se kapnak ezért az egész napi, kánikulabeli robotért."
Azok a pónik minden reggel frissek, tiszták és gyönyörűek. Ez pedig csak azért lehetséges, mert ott, ahol a kislányod nem látja, ott teszik őket rendbe-tisztába.