sziasztok, itt van a kép. 3nap alatt két kis alsó levél teljesen elsárgult, le is szedtem. most kitettem őket az erkélyre, valami félig árnyékos helyre. leander:
a probléma ugyanaz, csak nem tudom, hogy ez milyen növény. valaki felismeri?
Nem tudom,de elképzelhető,nincs képed? Az enyémnek nagyon nagyok a szempillái,a szeme meg leghátul sárga holnap csinálok közelit,de az sem lesz az igazi, ma megnéztem azt,amelyikről az én dupla fehérem van,teljesen más a 2virágzat.
Ja, erre vonatkozóan, van néhány hajtásom, amit szerintem Tőled kaptam mint szimpla fehéret és virágzik, fehér a szírma, de nagyon sárga a közepe, ez tényleg Tőled van?
Azt éppen írni akartam, hogy a bimbókat is levághatom egy kicsit később, de ez az egész azért gáz, mert aggódom, hogy esetleg tönkremennek, mert olyan kicsik, de ha más kockáztat, mi közöm hozzá?
Sajnos nekem sincs most gépem, a legnagyobb fiamnál van, Romániában. Holnap a két középsőt viszem táborba. Ketten leszünk, a picivel:) Ja, és a férjem :)
Tényleg elbúcsúzom, mert aztán a fiúk lemaradnak a táborról!
Ha már így magamra maradtam megmutatom "közös gyermekünket", a lassan kibomló bimbóját. és azt, miért óckodom mostanában levágni. Látható, hogy bújik a bimbó és mellette jönnek az új hajtások. Ha most levágom, vajon nem ártok e fejlődésének? nem a bimbókénak, hanem a hajtásoknak. Mégegyszer hangsúlyozom, nekem csak jobb, ha mielőbb levágom és őszig még kibújnak az új hajtásai, csak azt nézem, hogy megfelelőek legyenek és örömöt szerezzenek. Ezért azt kérem, hogy írjátok meg címeiteket, és írjátok meg azt is, vártok e tavaszig, vagy mielőbb küldjem.
Sajnos nincsenek és egy hétig nem is lesznek! Elmentek a lányaim Szlovéniába, ami nagyon jó, jó az is, hogy egyedül lehetek, csak az a baj, hogy elvitték a fényképezőt is:-(((((