"Családi , ismerősi körben nem találkoztam olyasmivel, hogy pasi panaszolta volna hogy bántalmazták, ezért nem is fogadtam el ezt ami itt állítás, hogy a férfiak gyakori áldozatok."
Én azt figyeltem meg, hogy munkahelyen a munkatársnők nem panaszkodnak menstruációra így kijelenthető, hogy a nőknek munkaidőben nincsenek nehéz napjaik, illetve a fájdalmas menstruáció nem is létezik?
"Családi , ismerősi körben nem találkoztam olyasmivel, hogy pasi panaszolta volna hogy bántalmazták, "
Persze, mert a férfiak nem szívesen panaszkodnak, ha ilyesmi éri őket. Hiszen kihez is fordulnának? A csapból is az folyik, hogy ők a bántalmazók és a szegény nők az áldozatok...
Rutinos olvasónak elég idáig olvasni a cikket, és máris tudja, hogy hazug oropaganda, hangulatkeltés, rinyálás a többi része is. Értékes időt spórolhatunk meg így.
Ebbe a topikba volt benyomva, hogy a online több fiú vallotta magát bántalmazottnak mint lány.
És ezen elgondolkodtam. Családi , ismerősi körben nem találkoztam olyasmivel, hogy pasi panaszolta volna hogy bántalmazták, ezért nem is fogadtam el ezt ami itt állítás, hogy a férfiak gyakori áldozatok.
Na de ha az online sértegetés is az akkor bizony még velem is megesett a macska által, aki ugye nőnek vallja magát.
Ezek után elismerem hogy tényleg lehetnek női bántalmazók, , akár nagy számban is.
"Kis görcsként toporzékolnak, hogy bocsássanak nekik meg AZONNAL, mentsék fel őket MOST, hiszen elnézést kértek, HA esetleg megbántottak, megerőszakoltak, feldaraboltak volna. Megbánták. Igaz, egyelőre még el sem tudják dönteni, megtörtént-e a dolog, ha lehetne kérni, inkább vegyük úgy, hogy nem, és tessenek szépen oszolni, nincs itt semmi látnivaló."
Ezexerint te sem érted:-) Elhanyagolni v gondatlanul kezelni csak olyan dolgot (személy, vagyontárgy stb.) tudsz, ami a gondodra van bízva. Ami nincs, azt ugye, elhanyagolni sem tudod, mivel nem te vagy olyan pozícióban, nem te vagy kijelölve a gondnokságra. Gyerek esetében ezt a személyt gondviselő/gyám-nak hívják.
dehogynem, engem mar tobbszor megkarmolt, megharapott, megpofozott nemelyik egyed. (az odacsinalt a kertbe esetek nem is emlitem.) be kellene venni a macskabunozest is a sztambuliba...
Ez már a snowflake-nemzedék, akik azt is erőszaknak élik meg, ha valaki ellent mer mondani a hülyeségeiknek. Ugyanúgy, ahogy lassan már az is zaklatás, ha egy férfi megszólít egy nőt.
Jaj, ne is mondd. A feleségem arrébb húzta a karosszék előtti kis puffot, és nem vette észre, hogy a cicánk éppen arra akart felugrani és így a levegőben landolt, mi meg jól kinevettük. Most rettegek, nem visznek-e el állatbántalmazásért...