Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ne tudd meg, gyerekkoromban mekkora törést okozott, hogy a filmben valami olyasmi volt a neve: Momocsi Szandzsai Takamaru...de mindenki Wakonak vagy minek hivta.
Helix s01e08 - végülis nem hagytam abba és pár rész óta egész jó irányt vett a sorozat. kezd körvonalazódni hova fog kifutni ez az egész. a fókusz lekerülni látszik a járványos vonalról és valami egészen más jön elő.
SPOILER
nekem az a véleményem, hogy ebből egy újabb, bár szintén agyonhasznált panel jön elő, mégpedig az emberiséget túllépni kívánó vámpírok (ezért a vírusfejlesztés) és az azon belüli ellenálló, emberbarát vámpírok közötti harcról szóló történet. a vámpírokra több jel is mutatott eddig (Sutton belépő jelenetében, amikor köszörülte fogát, valamint a fénylő szemek, Julia felépülés, kvázi halhatatlansága)
El sem hiszem, de visszatértem a tv-s sorozatnézéshez:)
Klondike...eddig 2 rész ment le, ma este lesz a 3. Többre számítottam a beharangozás után, de azért bőven nézhető. Jó tudni azt, hogy a Robb talált magának állást a Vérnász után!:D
Sandhamni gyilkosságok:...hát nem egy Híd, de azért jó lesz ez szerdán esténként...amúgy is csak 3 részes mini. (Azt mondjuk nem tudom, hogy csak az első évadot vagy a többit is leadja-e az AXN.)
...és a végére egy kérdés: Szintén az egyik csatorna elkezdte vetítetni az Almost Human (Emberi tényező néven fut nálunk). Látta valaki ezt a sorit? Első olvasatra egész jónak tűnik...érdemes belevágni?
Elég rendesen lehúzták, nálam működött ez is. Kifejezetten tetszett, hogy jóval szolidabb volt, ezúttal nem gurult el a gyógyszer. Az Asylum második fele nekem már sok(k) volt, és az első évadban is bőven voltak olyan dolgok, amelyek súrolták az ingerküszöböm.
Tény, hogy a történetvezetés hagy kívánnivalót maga után, egy sor ziccer kihagytak a témával kapcsolatban az alkotók, és ezúttal nincsenek olyan erős karakterek sem. Mégis, a visszafogottság, hangulat, és -bár az elején nem gondoltam volna- a boszis téma nálam hozta azt, amiért leültem elé.
Azt gondolom rajtam kivül mindenki fogta, hogy a Helixben játszik Hiroyuki Sanada, aki mérhetetlen nagy ikonja volt a gyerekkoromnak. (Takamaru, aki lekente a Shogun ninjáit két wakizashival )
Annyira rajongtam érte, hogy kibökte a szemem a Wolverine-ben és nem ismertem fel :P
De a rednecket nem anglosznobizmusként használtam, hanem van az az űbervicces oldal a B. kat filmekről, ahol le vannak irva a tipikus karakterek, ott van egy redneck rész, az tökéletes leirása az itteni negativ karaktereknek.
Olyan őslény redneck Billy Bobok rohangálnak benne, nem igaz.
Tegnap néztem az uj évad 4. részét, a még Harlan megyében is hülyének számitó gyopár akarta kinyirni egy kollégáját, már nekem fájt :)
Félreértés ne essék, élethű volt, ha megnézzük milyen gyopár gyilkosok vannak az USA ban, csak hát Hannibálon cocializálódtunk :P
Szia! Mindeképp folytasd majd ha tudod, nekem az egyik legnagyobb kedvencem volt tavalyról a Broadchurch.... meg a zenéje is csodás, hallgatom a mai napig :)
Hallottátok, lesz az amerikai változat? Ugyanúgy David Tennanttal? Furi nagyon.... de belenézek majd, kíváncsi vagyok rá, hozzák-e majd ugyanazt a hangulatot....