Hy mindenkinek!kb másfél hónapja nem nagyon voltam felétek,az életem egy-két okokból kifolyólag megbonyolódott.Suli,család,barátnő és anyagi dolgok is közrejátszottak kicsit.Július 1től dolgoztam augusztus elejéig most végeztem most pedig tanulok a hóvégi vizsgákra.Tudom szólhattam volna,de szerintem mindenkinek volt már nehezebb időszak az életében és akkor nem látja olyan egyszerüen az ember az amúgy könnyű dolgokat sem.Amikor volt időm az itteni berényi csapat edzéseire kimentem mert nem messze volt a munkahelyemtől,de augusztus vége,szeptembertől szeretnék újra a csapat tagja lenni.Holnapi edzésre kimegyek és rendezem minden fentmaradásomat.
Most hívott Dorian. A térd külső szalagja szakadt, és ugyanígy járt a külső combfeszítő izom is. Kedden vonul kórházba, majd szerdán műtik a Hetényiben...
JobBULÁST neki!!!! :)
Misike! Neked kellett kötél? Nekem nem gumikötelem van, az egy sima mászókötél... hullahopp karika a kocsiban, hogy el ne feledjem!
Hali! Eladnám frissen vásárolt felszerelésemet (vagy négyszer volt rajtam): Rawlings kétcsatos vállvédő xl méretben, felfújható, fekete színű adams sisak lb ráccsal, fekete edzőmez, alsó, nadrág szintén xl plusz az aprólék. közel féláron, 40 ezerért számítom.