megyek én is párbajra!!már várom!!régebben tudtam most elfelejtettem h.nincs megállás csak sipig,füttyig,jóig,elégig!!vállam bicepszem véraláfutásos geci izom lázam is van!!jó ez jó ez!!tegnap úgy örültem az edzésnek h,madarat lehetett velem fogatni!!igaz RED!? go cowboy!!
tényleg zsír volt az edzés!!de ma alig tudtam felkelni...a nyakam már nem fáj annyira, de a csuklóm beszart, nem tudom, hogy mi van vele,de hát van ez így:))mindenki pihenje ki magát, én is ezt teszem:)) peace
Tényleg nagyon zorall volt az edzés, főleg amikor összekerültem Szücsivel, Janával, meg Wudival, meg még kitudja kivel /kicsit még fáj a fejem/, és maximum tisztes ellenállást tudtam mutatni.. :) Hát igen, enni kellene..
De akkor is nagyon fasza volt. Tényleg jó a műfű, a kezemről, meg a lábamról is lejött a "plezúr".:)
Jó ez a műfű... Igazából mondjuk mindegy, hogy milyen talajon fejeltek seggre úgy, hogy ,most is hasogat a fejem, de nem felejtek... ;) Jimmy van még tartozásom, 1 hét múlva törlesztek, ugyanez vonatkozik az offense-be galád módon átpártolt Misire is!!! ;)
Köszönöm Édesanyámnak,Édesapámnak hogy ott lehettem! Illetve köszönöm Gegének hogy amikor 5-zsetonom volt, és all in-t mondtam felállhattam a padlóról! Gratulálok a győztesnek és Misinek,aki nevető harmadikként másodiknak futott be!!
De a legnagyobb hálám Bubi Ötösé!! :DD Aki miatt nem érzem magam teljesen királynak csak szimpla harmadiknak!!! :D
Helyszíni tudósításunk következik az első Stone Cup AFP pókerversenyről:
Nagy izgalmak közepette ért véget az első Stone Cup pókerviadal. A döntő játszma felőrölte az idegeket, és nagy csatában, végülis - mint, ahogy a fogadóirodák is megjósolták - Pisti nyert. A második helyre Misi vetődött be stílusosan, ügyes végjátékkal, a harmadik sokak meglepetésére az egész estén kiválóan játszó, sokszor a padlóról felálló Bunda lett.
A verseny szerintem mindenkinek tetszett, jól éreztük magunkat, biztos nem ez volt az utolsó...
én hozok neked akármit,de elöszőr menjél gyurd ki magad nagy sulyokkal te mint fal és ha már nem nösz és be se durransz amitől még nagyon odébb vagy mindenféle porok tabik nélkül,na akkor kell elgondolkodni szedni valamit!!igy éri meg!!de vegyél fel msnre!!kérd el a cimem a Dávidtól!!