Keresés

Részletes keresés

Initram5 Creative Commons License 2005.08.10 0 0 957
Roger, megnéztem ezt az euPOD szoftvert de nekem úgy tűnik, hogy a fülhallgatóban hallható hang erejét lehet beállítani (ill. a battery icon helyett számokkal kiíratni a töltöttséget, stb.) de az iPod csipogását szerintem nem.

Másrészt nálam az is baj, hogy az iPod kb. 1-1.5 mp-ig csipog csak ébresztésnél és arra nem lehet felébredni (egy kiadós bulizás után).
Előzmény: RogerWilco (954)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.10 0 0 956
Playlist: itunesban elég egyszerű, winampos buhert nem ismerem, de zenehallgatás közben ha nyomvatartod a tűzgombot :-), akkor az aktuális számmot beteszi egy On-the-go playlistbe, és ez már meg kell hogy jelenjen az ébresztésnél a sound alatt.

Ébresztés: direktben, vagy dokkolón keresztül rádugod egy hangfalra. Én is ezt használom, igen jó dolog. Vannak olyan aktív hangfalak, amit kifejezetten ilyesmire talátak ki, ipod dokk van benne.

e
Előzmény: Initram5 (955)
Initram5 Creative Commons License 2005.08.10 0 0 955
Ipod mini-m van, 4GB-os, a szoftvere 1.3-as ha jól tudom.

Playlistet nem töltöttem még fel rá, azt sem tudom hogy kell (iTunes helyett Winamp+ml_ipod plugint használok) de ha lenne is rajta playlist, akkor is mi történik? Az ébresztés időpontjában elkezd a fülhallgatóban szólni a zene? De én nem hagyom a fülemen elalváskor. (Vagy most ezzel a kérdéssel a szőke nők táborába léptem fekete hajú férfiként?)

Előzmény: Törölt nick (953)
RogerWilco Creative Commons License 2005.08.10 0 0 954
Az eupod nevü progival lehet beállítani (többek között) ezt is.
Előzmény: Initram5 (952)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.10 0 0 953
Használja valaki az alarm funkciót? Én "beep"-re állítottam az ébresztőóra hangját (nem is kínált fel mást - ez normális?)

Nem, a beep-en kívül ott kell lennie a playlisteknek, azt is lehet választani. Milyen ipodod van? Mert nekem a "normál" (régebben photo) ipod az 1.1-es szoftverrel ezzel szivatott, hogy csak a beep-et adta választási lehetőségnek. Frissítés után lehetett már playlistet is választani.
Előzmény: Initram5 (952)
Initram5 Creative Commons License 2005.08.09 0 0 952
Mi az a "deep sleep"? És hogy kell azt beállítani??

Én mindig rányomom a sleep menüpontra, és utána a felső gombot "lock"-ra. Nálam ez az "off".

Használja valaki az alarm funkciót? Én "beep"-re állítottam az ébresztőóra hangját (nem is kínált fel mást - ez normális?) de az iPod-nál az alarm annyit jelent, hogy kb. 1.5 mp-ig elég halkan jelez, aztán kész, kikapcs.
Előzmény: RogerWilco (949)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.09 0 0 951
Szerintem minden esély megvan rá, ugyanis az Appleport költözött át...
Előzmény: RogerWilco (950)
RogerWilco Creative Commons License 2005.08.09 0 0 950
Megnyitották a régió első Apple Centerét Budapesten, az Andrássy úton.

Lehet menni sorba állni :-)) (NB talán a szervíz is jó lesz)
RogerWilco Creative Commons License 2005.08.09 0 0 949
Meg lehet azt csin+alni, hogy a sima sleep helyett mindig "deep slepp" legyen, de ezzel magadat szívatod, hiszen minden bekapcsoláskor bootlni fog és az aztán viszi rendesen a kakaót.
Előzmény: gabesz33 (948)
gabesz33 Creative Commons License 2005.08.09 0 0 948

de hát azzal h kikapcsolom leáll, hiszen nincs stop gomb rajta.ezt nem értem mivel ha kikapcoslom és vissza akkor pasuon van, ennél jobban is ki lehet kapcsolni.

kéne rá egy nagy power on/off gomb

bandikaa Creative Commons License 2005.08.09 0 0 947
idézet innen:

" Állítsd le a lejátszást, ha nem hallgatod az iPodot. Ilyenkor az alvó állapotba kerül, amikor nagyon csekély mennyiségű áramot fogyaszt. (Emiatt egyébként 14-28 nap alatt lemerül, így érdemes akkor is tölteni, ha napokig nem használod.) "
RogerWilco Creative Commons License 2005.08.09 0 0 946
A kapacitást nem tudom - ill. a neten van mindenféle szolgáltatás, hogy nagyobb kapacitásura cserélik (3G-s esetén azt hiszem +20% kapacitás ígérnek, na ennyiért én nem megyek bel) Az élettartamát pl. úgy, hogy a lehető legkevesebbszer kelljen a hdd-t felpörgetnie. Ui. az ipod elég nagy cache-el rendelkezik, sokat adatot (=zenét) beolvas előre, aztán a hdd leáll. Ha összevissza ugrálsz, akkor a cacheben nincs benne a kívánt szám, tehát újra meg újra felpörgeti a hdd-t. Legegyszerübb playlisteket vagy albumokat hallgatni (a random shuffle nem tudom mennyire random, valszeg ő azért tudja előre, mik jönnek tehát akkor sem pörög a hdd) Valszeg az is számít valamit, milyen kódolású zenét használsz, a proci mennyire hevesen dolgozik a dekódoláskor, de ez szvsz már csak szőrszálhasogatás.
Előzmény: Initram5 (945)
Initram5 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 945
Nekem is az a tapasztalatom, hogy pár napig ha nem használom, akkor is lemerül saját magától. Miért? Az említett oldalt megnéztem de nem sokat értettem belőle. Végülis hogyan lehet a battery kapacitását és élettartamát megnövelni? És miért normális, ha magától lemerül kikapcsolt állapotban is?
afs-216 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 944
Az az általános tapasztalat, hogy az mp3-as rippelés itt-ott maszatolhat, de az iTunes az összes másolásvédő zárral elbír. Pl. néhány évvel ezelőtti Avril Lavigne CD: asztali hifi nem játszotta le, windowsos grabberek nem bírtak vele, iTunes kérdezés nélkül AAC-be rámolta  :-)
Előzmény: Blaxxx (928)
gabesz33 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 943

köszi, átböngészem

RogerWilco Creative Commons License 2005.08.08 0 0 942
Ha pár napig nem használod, akkor a sleep állapotból kikapcsolja magát, azaz bekapcsoláskor újra bebootol, ami viszi az aksit. Az aksi jelzője a terhelés alatt visszaesik, de egy idő múlva visszaáll. Részletesebben az Apple oldalán
Előzmény: gabesz33 (941)
gabesz33 Creative Commons License 2005.08.08 0 0 941
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy veletek is előfordul, hogy ha néhány napi nem használjátok az ipodot, akkor mikor legközelebb bekpacsoljátok, nehezen, apple logoval indul, és majdnem teljesen le van merülve. Az lehet h ha nem megy akkor is fogy a szufla belőle?
RogerWilco Creative Commons License 2005.08.08 0 0 940
de nem tudom mit kell vele csinálni

Küldd el nekem! :-)
Előzmény: kis_kupac (935)
Redock Creative Commons License 2005.08.07 0 0 939
Nem mondod komolyan, hogy fórumozni tudsz (regisztrálás stb.), fényképet feltölteni, de egy kis eszközt amire azt mondják, hogy az is tudja kezelni, aki egy videomagnótól sírógörcsöt kap, de az iPod kifog rajtad..?

Előzmény: kis_kupac (936)
kis_kupac Creative Commons License 2005.08.07 0 0 938
köszi!

amugy ez volt az elsö nyereményem a majdnem 3 x alatt. (amugy kent játékon nyertem. igy jár aki dohányzik!!!) :)))
meg is lepödtem!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 937
:D www.apple.hu

De ez - már ne is haragudj - olyan igazságtalan... Egy csomó ember van aki szeretne egy ilyet csak nem engedheti meg magának - én :) - és egy másik csomó akinek dunsztja sincs, hogy mi ez és mégis megnyeri. Ezért alapvetően nem szeretem ezt a nyereményjátékot a CocaColától :( OK, szerencsére én is nyertem , de csak azért mert nagyon ankartam és már egy éve vágyódok egy ilye cuccra. Jó ötlet is volt ez a játék meg nem is. Valahogy túl nívósnak találom ezt a nyereményt, de remélem nem bántok ezzel meg senkit sem.
Előzmény: kis_kupac (935)
kis_kupac Creative Commons License 2005.08.07 0 0 936
probáltam képet felrakni, ezek szerin nem sikerült. egy kicsi zöld, 4gb-os lenne a drága
kis_kupac Creative Commons License 2005.08.07 0 0 935
sziasztok!

szeretném a segitségeteket kérni! mindaddig nem is tudtam mi az az iPod amig nem kaptam egy sms-t hogy nyertem. tegnap érkezett meg a kis kütyü, de sajnos angol nyelvü füzet van hozzá amiböl egy szót sem értek. szivesen kipróbálnám mit tud, de nem tudom mit kell vele csinálni. megtenné nekem valaki hogy a lehetö legegyszerübben elmondja nekem mit és hogy csináljak? pontosan erröl lenne szó:
firechief Creative Commons License 2005.08.07 0 0 934

Eladó egy kifogástalan állapotban lévő, 1. generációs, 20 GB-os U2 iPOD Special Edition, gyári tartozékokkal. Irányár: 65.000 Ft. Érdeklődni: firechief@freemail.hu

Redock Creative Commons License 2005.08.07 0 0 933
..nem megy fel a kép..
Redock Creative Commons License 2005.08.07 0 0 932
..
Előzmény: Redock (931)
Redock Creative Commons License 2005.08.07 0 0 931
(Remélem tényleg felhívnak)
Előzmény: Törölt nick (893)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.05 0 0 930
Lehet, hogy a meghajtótól is függ, nekem a notebookon ment simán aac-be.
RogerWilco Creative Commons License 2005.08.05 0 0 929
Akkor grebbeld be a másik gépen :-)
Blaxxx Creative Commons License 2005.08.05 0 0 928
Jó a másik gépemen működik, de a notebookon nem. :-|
Előzmény: Törölt nick (926)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!