Pesszimista vagyok... nem láttam a meccset, de az már az előzőn lejött (Falco tévés), hogy mintha az edző nem találná az összhangot a játékosokkal. Én Pórt továbbra is jó edzőnek tartom, sőt maradjon, de emelkedjen már felül a nyelvi nehézségeken, azaz tanuljon meg angolul... Ezzel a kerettel, nem csúcs, de már nem zsákbamacska, bent kéne lennie a 8-ban, ez viszont messzire kerül...
És ne jöjjön senki azzal, hogy a Pécs ellen benne van a vereség, mert ha mindig erre hivatkozunk (Alba, Falco, Univer, Dombóvár) és mindig szívunk, akkor ki fogunk esni... Persze, kiegyenlített a mezőny, de mi mindig szívunk...
Tudja valaki, hogy mennyit költünk Kurasovra? Nem kell feltétlenül összeg, elég ha a bajnokságban játszó centerek fizetéséhez arányosítja a jólértesült...
Szerintem téves elgondolás az hogy Harazin ne lehetne egy 40perces játékos. Ez nálam nem kórhoz van kötve hanem játéktudáshoz (abban igazatok van hogy fel kéne szednie pár kg izmot), és ha a játéktudást nézzük inkább őt nézem szivesebben a pályán, mint Igort. Tulajdonképpen miért költünk mi egyáltalán pénzt Kurashov-ra? Nem hiszem, hogy valaha is képes lesz meccseket eldönteni.
Én is bízom még bennük, és remélem szombaton azért nem lesz nagy csend a csarnokban, a pécset meg kell verni!!!
A Sabalinál tényleg valami beidegződés látszik, mer sokszor majdhogynem a ziccert is leadja, bár ez önbizalom is lehet, de ien szinten azért nem hiszem
Hozzád hasonlóan én is lelkes vagyok , remélem , maradok is .
Sajnos számíthattunk a vereségre , bár én is bíztam a győzelemben.
Szombattal kapcsoltaban is optimista vagyok , pár nap alatt is csiszolódhat
valamennyit a csapat .
Attól viszont félek , hogy az utóbbi fordulókban szürkébb Alekszics ellenünk
összeszedi magát és leszívat .. :((
Pedig én szeretettel fogadom (remélem , mások is) elvégre tavaly sokat tett
értünk , mármint az Olajért !!
De azért jó lenne , ha annyira lenne csak lelkes (az egész Pécs) , mint a Paks ellen !
Akkor jó esélyünk van .
A 2 litvánban én is többet látok , de azért így is képesek 10-15 pontot dobni ,
ha összeszoknak , remélem , ez az átlaguk lesz .
Kelley 15 pont , Davis 15 , Igor 5 , Hartvich 5 , Cica 5 , Fülöp 5 , Harazin 5 , Puskás 5 pont . Ez összesen 80-90 pont átlag . Mindjárt jobban hangzik , mint a 60-65 , nem ?
Főleg , ha nem 100 - at kapunk , csak 70 körül , mint eddig ...
Biztos megint kiröhögnek az optimizmusomért , meg hogy papíron milyen jók vagyunk , stb. ....
Szerintem sem a világ vége ez a szombathelyi vereség. Igaz, ehhez aludnom kellett rá kettőt, mert őszintén szólva én szentül hittem, hogy nyerni tudunk. (Lelkesedésem valahol az 5. percben hagyott alább.) Egyszerűen rohadtul nem azt játszottuk, amit vártam. Később szerintem azért összeszedtük magunkat. A védekezésünk eddig sokszor (értsd: sok meccsen) működött, néha ugyan széteseget, de ugye ez a kisebb probléma. 90 pont meg 90 pont, tudom, olcsó vigasz, de semmi esetre sem a támadójátékunk mélyebb szintre süllyedését vetíti előre. És biztos, hogy lesz ez még jobb is.
A játékosokról. A brazil nekem is olyan szívem csücske fajta volt és mikor felmerült, hogy Igor vagy ő menjen, én komolyan elgondolkoztam. A döntés megszületett, azóta nem gondolkozom.
Jurkunasról írtak itt egy páran negatívumokat, azokra majd ráuszítom azokat az embereket, akikkel az elmúlt egy hétben találkoztam. Ők valszeg úgyis hót idegek már a lelkesedésem miatt és majd kitöltik a mérgüket. Komolyan, ebben a gyerekben én nagyon sokat látok, rohadt jó lesz.
Sabaliauskas-nál már nem vagyok ennyire biztos a dologban. Önbizalomhiány? Nem hiszem, hogy lenne. Inkább valami rossz berögződés, ami nem lehet régi keletű. Még edzésen is osztják, hogy dobja már el, ha üresen áll. Jó lesz, egyszercsak.
A két kicsi fekára meg nem érdemes szót se pazarolni. Semmi okát nem látom annak, hogy a keddi meccs előtti rózsaszín álmokat elhessegessük.
Aki még érdekes számomra, az Hartvich ’Majdhajátszok’ Tomika. Nem látom át teljesen a csapaton belüli feszültségforrásokat és sértődéshálózatot, de abban biztos vagyok, hogy neki lenne hely a magyar keretünkben és nem kellene felülnie olyan csapattagoknak, akiket bármikor tudunk pótolni. Nekem összességében, képességeihez mérten eddig nem okozott csalódást. Elég csak Fülöppel összevetni, egyértelmű, hogy kire kellene hosszabb távon is számítani.
Harazint meg nem féltem, megkapja a lehetőséget és élni is tud vele többnyire. De ne akarjatok már rögtön 40 perces játékost faragni belőle. Idővel, majd, remélem…Ja, Szhelyen talán a legnagyobb csalódás volt, hogy 16-17 éves korom óta először, egyszer sem kötöttek belém, még egy nyamvadt szúrós tekintetet sem kaptam, látszik, hogy már Körmend lázban égnek. De a ’biztonsági’ ember hozta a vasi színvonalat, kb. 3 perc nonstop magyarázás után sikerült elérni, hogy beengedjen a vendégszektorba. Nem értettem, hogy miért akadékoskodik, aztán feltette a kérdést: Ti szolnokiak vagytok? GrrrrJ
Tegnap este az Olaj KK elöljárói közös megegyezéssel szerződést bontottak a brazil Daniel Soaressel, aki az elmúlt 14 fordulóban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ellenben az évad végéig szóló szerződést kötöttek az amerikai Terrence Davisszel, aki már be is mutatkozott a szombathelyi mérkőzésen. Ezt megelőzően orvosi vizsgálaton esett át a kosaras, amelyen megállapították, hogy a játékos műtött jobb térde egészséges. A szolnokiak abban bíznak, hogy Davis hasonlóan jó produkcióra lesz képes, mint tette azt Pakson, mikor az atomvárosiaknál egyik fő részese volt a bajnoki címnek és a kupagyőzelemnek is.
Bíztunk mindkét dologban . Az első már teljesült , most már csak a másodiknak kellene ... !!!
Ugyan nem láttam a tegnapi meccset,de úgy gondolom,a Szombathelyen hagyományosan erős Falco ellen egy idegenbeli vereség nem a világ vége.Sokkal jelentősebb gond a Nyíregyháza és a MAFC elleni két bukta,ha gond lesz a nyolcba jutással,akkor ezek fognak hiányozni,méghozzá nagyon... Aki meg Soarest marasztalná,az legyen szíves csak az én külön jókedvemért böngészni egy kevés statisztikát vele kapcsolatban,aztán térjünk vissza a témára...!Inkább örülni kellene,hogy végre megy!
olaj fun, én veled vagyok, én sajnálom soarest, már ha komolyan írtad. :( ezek a litvánok nagyon szarok voltak, de ami annál is jobban idegesített, az a rónaiegon volt. hogy ez mekkora egy köcsög, mkről beszélt... szívesen beírtam volna neki, én mondtam volna el a véleményem a közvetéséről, aki állandóan a pécsi női csapat és rátgéber seggét nyalja... egyértelmű, h kurasov egy kalap szart se ér, sztem az összes fizuját(ami nem lehet kevés...) nagyobb fajta alkoholdózisra költi, nem hiszem h nekünk ezt kéne támogatnunk... mert ha még legalább hozná a teljeítményt, a pontokat, de így.. komolyan mondom, rossz ránézni, ahogy les ki a bamba fejéből...
és ami még aggaszt, h a körmendet otthon meg tudjuk verni, és akkor ez a falco(= kálmán "táncolj köcsög" lacika) fog ki rajtunk?! akit egyem meg a kis szivét már 10 éve nyúznak pályán... 1 nagy pofon kéne neki, és akkor nem féjnaa többi kicsi.pl kurasov erre jó lenne, mint verőlegény:)
de nézzük a jövőt, jön a drága alekszics, bár más mezben lesz, de 1maga többet ér, mint ez a mostani szedett-vedett banda.
Nem szokásom Pórt baszogatni, de azon elgondolkozhatna, hogy a legjobb erőnlétben lévő játékosa, -az egyébként nem igazán meggyőző- 1.5 évet kihagyó Davis volt.
Nagy csalódás volt számomra ez a meccs, mivel nagyon úgy tűnik, hogy a 2 használható légiósunk (Kelley, Davis) sem az olajtól megszokott fegyelmezetten védekező, "kontrolált" kosárlabdát játsza, amit én úgy szeretek... A többi egy rakás szerencsétlenség, míg magyarjaink a B csoportban lehetnének az elsők között... Szerintem így is bent leszünk a 8-ban, de onnan semmi esélyünk...:(
Igaza van Oázisnak, nyerjen a Fidesz, aztán jövőre meglátjuk, ez a csapat nem az a csapat...:((