Keresés

Részletes keresés

kgy2 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 218
Hi!

ds9 egy kicsit lejjebb leírta a megjelent John Williams CD track-címeit angolul.
Itt egy pontos cím, melyen magyarul megtalálhatjátok:

http://www.origo.hu/szorakozas/sci-fi/990504abaljos.html

Ja, ds9 megjegyezte (és én is), hogy csak azok olvassák el akik nem akarják lelőni a film egyik fő "poénját", mivel a zenecímek utalnak rá.

By! kgy2

ds9 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 217
Ahogy az már várható volt, elkelt az összes jegy a Május 16.-i ( 3 nappal a hivatalos bemutató előtt ) Los Angelesi Jótékonysági vetítésre.
Mint azt már említettem a Lucasfilm az ország 20-nál több nagyvárosában tart hasonló jótékonysági vetítéseket.
Az L.A.-ben megrendezésre kerülő vetítés, mely a Westwood-i Avco moziban lesz, 1.1 millió dollárt hozott az Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation-nak.
Beszámolnak arról is, hogy az 1468 db jegyet csomagokban lehetett megvenni, 5.000, 10.000 és 25.000 dolláros árakon.
Aztis bejelentették, hogy Jake Lloyd ezen a vetítésen meg fog jelenni.

Egy másik érdekesség Bail Organa karakteréről szól, George Lucas előzetesen azt mondta, hogy a szenátor fontos szerepet fog játszani a Harmadik epizódban a Birodalom és a Darth Vader elleni harcban.
Jelenleg azonban úgy tűnik, hogy az első részből teljesen kivágták.

Úgy volt ugyanis, hogy Organa meg fog jelenni egy fontos jelenetben amely a Galaktikus Szenátusban játszódik.De a karakter ( Adrian Dunbar játsza ) át lett alakítva a semleges Bail Antilles, Alderaan-i szenátor szerepére.Nyilvánvalóan Dunbar ki lett vágva az egész filmből, mert például jelenleg a regényben sem szerepel, bár annak idején ő említette különféle újságokban, hogy részese lesz a filmnek.
Valószínüleg Organa-t a Második epizódban más színész fogja játszani.

Más pletykák azt is suggalják, hogy például az a jelenet amelyben Anakin azt mondja a királynőnek, hogy egyszer majd el fogja venni feleségül ugyancsak a vágóasztalra került azon okból, hogy így túl sokat elárultak volna a szereplők jövőjéről.

Ja és még egy érdekesség, volt itt már szó arról, hogy az USA-ban lehet-e majd jegyeket rendelni a filmre, hát ezt találtam:

1- A The Phantom Menace jegyeladások Május 12-én, Szerdán délután 3-kor ( keleti idő ) kezdődnek a MovieFone-on a MovieFone.com-on és a mozik pénztáránál.

2. A telefonos rendelés nem működik menden területen, A MovieFone a következő városokban elérhető:Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Dallas/Fort Worth,, Denver, Houston, KansasCity, Los Angeles, Miami/FT. Lauderdale,Minneapolis/St. Paul, New York, Philadelphia,Phoenix, San Diego, San Francisco, Seattle,Toronto and Washington DC.

3. Hogy lecsökkentsék a jegyüzérek okozta problémákat, van egy limit a jegyek vásárlásánál, egy személy egy hét alatt csak 12db jegyet vehet meg.
Van egy max.6db-os limit egyszeri vásárlásnál is, és akkor még a héten vehetsz még 6-ot.

4. A MovieFone bizonyos moziknál az egész teremre ki tud adni jegyet, de valahol csak meghatározott számut.

5. A MovieFone olyan mozikra is ad majd el jegyet ahol vannak számozott helyek ( az Usa-ban általában nincs helyjegy, oda ülsz ahova )

6. Ha például Kansas City-ben laksz, de a filmet mondjuk Manhattan-ben akarod megnézni ( sajátos ), akkor a Manhattani suzámot kell hívnod, ami (212) 777.FILM.

7. A pontos játszási időpontokat csak a hét elején fogják megtudni és az .com-on már azok ettől az időponttól láthatóak lesznek, de rendelni csak az előre meghirdetett időponttól lehet.

8. Csak Május 12-én 3 órától lehet jegyet rendelni, nem lehet felhívni a céget előtte és várakozóra rakni a hívást és kibekkelni az időt, mert csak a 3 után beérkezett hívások kapnak jegyet.Ez vonatkozik a MovieFone.com-ra is , aki előbb loggol be az se jár jól.

kgy2 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 216
Hello mindenki!

MEGATHANX ds9-nek az új infókért, valamint ZORG-nak az Mpeg linkért!!

Valahogy "reklámozni" kellene ezt az oldalt.
Biztos, hogy sokkal többen kíváncsiak ezekre az infókra!
Ha van ötlet, hogy milyen módon lehetne ezt megtenni, (talán az INTERNETTO fő oldalán lehetne egy állandó link) írjatok ide!

By! kgy2

zorg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 215
kedves egybegyűltek!
a starwars videoklip (42mb) korlátozott ideig (99.05.05, 21:00) letölthető innét: vorpal.alpha.rulez.org l/p: sw/ep1
köszönő leveleket a vorpal@freemail.c3.hu -ra
D.Vader Creative Commons License 1999.05.05 0 0 214
Hé, DS9!!
Rettentő impresszív az anyag, amit összegyűjtöttél, élvezettel olvastam, lévén először jutottam hozzá ilyen klasszul összerakott anyaghoz!
NEHOGY ABBAHAGYD!!! MÉÉÉÉÉÉÉG INFÓÓT!!!
Ha leírnám, ki vagyok, jót röhögnél, csak utalok, jó? Imádok Házimozizás közben aludni, különösen áramszünet esetén. Haha!!!
Előzmény: ds9 (210)
qgibg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 213
Javitas:
Qui-Gon-Jin
qgibg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 212
qgibg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 211
ds9 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 210
Nem, mert nagyon rövid és csak 1 Mb vagy még annyi se, amit le tud tölteni és ha a trailer volt 2 perc és 25 Mb akkor ez sem lehet kevesebb és ez ráadásul több mint 4 perc.

Egyébként mára ( tegnapra ) már meg is untam az egészet, elmegyek az aludni, majd holnap csak kiderül, hogy hogyan tudom tulajdonolni ezt a fránya klippet.

Előzmény: qgibg (209)
qgibg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 209
Nem adom fel, mikor harom doboz lemezzel jovok be netezni, akkor akarok is hazavinni valamit. Egyebkent ha ugy megnezed, akkor nem kerul bele a cache-be? Es akkor mar lent is van a vinyon. Vagy csak szeretnem?

Borisz

ds9 Creative Commons License 1999.05.05 0 0 208
Részemről is dettó.

Sajnos az esemény amit beírtál ugyanoda visz mint a sw oldal, tehát nem tudod letölteni magadnak csak nézni, és legalábbis az nálam enyhén szólva pocsolya szar.

És ez nem jó, nem örülünk.

Előzmény: qgibg (207)
qgibg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 207
B***a meg!
qgibg Creative Commons License 1999.05.05 0 0 206
Remelem, ez itt mukodni fog.

Borisz

Lelkesz Creative Commons License 1999.05.05 0 0 205
Szasztok, ds9 kiraly vagy

az az igazsag, hogy nekem szerencsem is van, mert itt vagyok nyujorkban es ezert nem kell kulon ideutaznom, hogy megnezzem a varva vart filmet. Egyebkent vegre sikreult vegigolvasnom az egesz oldalt, es hat nem semmi.

En speciel azon vagyok felhaborodva, hogy az ILM-et is elkapta a " szamitogepes ar". En speciel szorny-orientalt vagyok (rengeteget olvasok, kutatok ebben a temaban, sot sajat kreacioim is vannak, es a Star Wars alap szornyteren nem ugy mint a Star trek), es hat a trailereket es a kepeket nezve, meg vagyok gyozozdve, hogy pl. az uj kompjuter dzseneretid Jabba a kozelebe sem fog erni a regi, dagadt, nyaladzo, gusztustalan enjenek. Mint ahogy ezt a Special Editionban is lathattuk. Eg es fold a ketto, bar igaz, hogy az eredeti "bab" valtozat nem tudott mozogni, csak a kezei meg a feje.

Es ez csak egy pelda kiragadva. Lattam sok jo lenyt az Episode1-bol (gyujtom a szornykepeket szamitogepen egeszen a 20-as evektol, marmint a 20-as evek filmjeitol), es igaz, hogy jok, de a nemegyszer a mozgasaik es neha neha a feluletuk kifejezetten cikis. Meglatjuk, mindenesetre en rosszat sejtek szorny temaban.

John Williams most is kiralyat csinal, hallottam az MTV-n es az Ewokokat en is utalom, nem tudom, hogy ki irta ugyanezt elottem, de detto

ds9 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 204
Na. de jó én vagyok a 200-ik is.

De, a lényeg megnéztem az oldal forrást ( page source vagy mi a fene ) és ahol tegnap megtaláltam a forrásokat ( lásd tv trailerek ) ott ma semmilyeen értékelhető infot nem találtam, minden ami .mov-ra végződött ( nem volt sok ) be lett küldve a GetRight-nak, de az nem csinált semmit, tehát azok a linkek nem jók, lehet, hogy egyébként csak ilyen ( streaming, steaming vagy mi a szösz )-nek van felrakva és akkor nincs forrás, bár én nem nagyon értek ehhez, csak azt tudom, hogy mit, hogy kell megnyomni és hol és aztán vége a tudománynak.

Előzmény: qgibg (203)
qgibg Creative Commons License 1999.05.04 0 0 203
Valamiert nem kulfoldre a net :(((
Egyebkent ugy lehet megnezni asszem, hogy elmented azt az oldalt, ahol pluginbol jatszana, es megnezed a forrast, hogy honnan akarja jatszani.

Borisz

namam Creative Commons License 1999.05.04 0 0 202
Oooo, nem pontositanal?
Előzmény: qgibg (201)
qgibg Creative Commons License 1999.05.04 0 0 201
Pill...
ds9 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 200
Egy vadonatúj érdekesség, a mai napon a www.starwars.com oldalán megjelent az EPISODE ONE Music Video.

QuickTime4 formátum, 4perc 15 másodperc.

Ennek sajnos nem találtam meg a letöltési helyét, ugyanis automatán indul a szemétláda.Ha valakinek van valami ötlete, jelezze, hogy miképpen lehetne letölteni.

a pontos hely egyébként ( nem letöltési, rögtön indul ):
http://www.starwars.com/episode-i/news/trailer/music/

ds9 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 199
Remélem mindenkinek tetszettek a commercial trailerek, szerintem nem rosszak.

Most még néhány érdekesség amit találtam a 04.30-05.02-ig megrendezett Denveri Star Wars konvencióról:

Pernilla August ( Shmi Skywalker ) megkérdezték a konvenció alatt, hogy tudja-e mi az eredete az általa játszott szereplő nevének. "Tudom, de nem fogom elmonfani válaszolta. A szerepéhez kapcsolódva elmondta, hogy annak idején játszott két kis szerpet a " Ifjú Indiana Jones kalandjai"-ban és ekkor ismerte meg egy kicsit Rick McCallum egy kicsit. Később McCallum-mal Berlini Film Fesztival-on találkozott, pár évvel a Young Indy után és nem sokkal azelőtt, hogy kapott egy hívást a Phantom Manace szereposztó részlegétő, akik arra kérték, hogy küldjön felvételeket az előző munkáiról. Ezidőtájt még nem látta az előző Star Wars filmeket és elmondta: " Meg kell gyónnom, először a próbafelvételek előtt néztem meg az előző három részt."

A Star Wars jelenséggel kapcsolatban, August azt mondta "A mai az első nap amikor igazán rájöttem, hogy milyen nagy is " Ezen a napon látta egyébként először a trailereket is az Episode One-ból és teljesen lúdbőrös lett tőle."Nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek "

" Nagyon szeretem a karaktert [ Shmi Skywalker] …Olyan bátor és szerető anya minden szempontból ." Mélyen érez Anakin felé, és szembenéz a nehéz döntéssel, hogy elengedje-e fiát nem ismervén a tényt, hogy később ő lesz Darth Vader." Nagyon korán úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele ( hogy ő lesz Darth Vader ), merthogy ez nem az én szerepem része." Amikor azt a jelenetet vették fel amikor elengedi Anakint: " Nagyon nehéz volt, mint szinésznek bele kellett adni mindent, hogy érzékeltessem az érzelem mélységeit."

A Tunéziai felvételekről elmondta, hogy nagyon nagy megterhelést jelentettek: "Amikor megérkeztem, nagyon megijedtem, mert valaki elmondta, hogy éppen most sütöttek tojást R2-D2 fején." A többi szinész közül kiemelte - akikkel együtt osztotta meg a sivatagi napfényt - Liam Neeson-t aki " csodálatosan segítőkész" és, hogy sok jelenetben játszottak együtt

Ray park-tól megkérdezték, hogy a Darth az valójában egy név vagy egy titulus, " Ez egy titulus"-erősítette meg Park.

A hét végén az is kiderült, hogy Anakin Skywalker frizuráját úgy csinálták meg, hogy vizuális kapcsolatot alkosson Luke Skywalker hajával a New Hope-ból. Egy hasonló gondolat eredetileg, Darh Maul-t is vizuális párhuzamba helyezte volna Darth Vader-rel. Ian McCaig elmondta, hogy amikor tervezte a Sith Lordok kinézetét kipróbált nagyon sokfajta sisak variációt mert Darth Maul kinézetét először Darth Vader-rel akarták először kapcsolatba hozni, de ebből végül is nem lett semmi.

Amikor ugyanőt megkérdezték, hogy Anakin ruhái a második részben fenyegetőbbé válnak-e, azt válaszolta, hogy: " múlt Csütörtökön már tartottunk egy előzetes meeting-et az Episode 2-ről, de a kérdésre jó hat hónap múlva már tudok válaszolni."

Jake Lloyd elébe ment a pletykáknak amikor a mostanában napvilágot látott pletykákra reagálva elmondta, hogy az ő hangja szerepel a filmben és nincsenek szinkronizálva a jelenetei más által.

namam Creative Commons License 1999.05.04 0 0 198
Az ATOMrol pl letoltheted a trailekkel egyutt. Link az Inetto nyitolapon.
Előzmény: Wolverine (197)
Wolverine Creative Commons License 1999.05.04 0 0 197
Hi! Honnan szerezhetem be a QuickTime4-et? Előre is kösz! Bye
kgy2 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 196
ds9!

Te vagy a BEST!

Kérlek ne hanyagold az infokat!!!

Eddig az ATOM-ot olvasgattam, de egy ideje nem-nagyon frissítik. Örülök, hogy te "átvetted" ezt szerepet.

By! KGY2

Feki Creative Commons License 1999.05.04 0 0 195
Hali! Légyszi valaki a videoklip pontos címét a getright-hoz! Előre is köszi!
rizo Creative Commons License 1999.05.04 0 0 194
Sziasztok!
A Yavin-4 - ahol a sith lovagok elkerultek a kihalast - nem ismeros nektek?
A negyedik reszben nem itt van a felkelok bazisa?
Itt semmisul meg a Halalcsillag 1.0, nem?
Rizo
qgibg Creative Commons License 1999.05.04 0 0 193
Csesszetek meg, kint van a videoklip, lehet csekkelni a starwars.com-on!!
Johetek be este egy zsak lemezzel, meg az a 4 masik sincs meg, raadasul quicktime is kell, ma megint nem alszok sokat.. :)

Borisz

Darth Maul Creative Commons License 1999.05.04 0 0 192
Na akkor kezdem is a letöltést... lehet, hogy arra a filmre mégsem nővel kellene menni?

Az Erő Sötét Oldala vezérelje lépteitek
Darth Maul

Feki Creative Commons License 1999.05.04 0 0 191
Nos, megnéztem párszor őket, nagyon F@SZÁK!
Az anakinos részben itt a sötétben majdem leestem a székről, amikor Maul felnézett rám.Ami biztos: a moziban egy pillanatig sem tudom majd levenni a szemem a vászonról.
Nem tudjátok hogy hány ilyen trailer lesz/kikről/mikor?
Mégegyszer kössz a linkeket ds9!
Feki Creative Commons License 1999.05.04 0 0 190
én is kezdem tölteni :))) köszi a cimeket...
ds9 Creative Commons License 1999.05.04 0 0 189
Az egyszerűség kedvéért a pontos letöltési címek a következők ( pl. GetRight-hoz )

- www.apple.com/main/media/lucasfilm/poems/480_qt4/shmi_480_qt4.mov
- ww.apple.com/main/media/lucasfilm/poems/480_qt4/qui-gon_480_qt4.mov
- ww.apple.com/main/media/lucasfilm/poems/480_qt4/amidala_480_qt4.mov
- www.apple.com/main/media/lucasfilm/poems/480_qt4/anakin_480_qt4.mov

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!