A képen látható autóból van még valami? Illetve eladó-e? Kérném a listát és az árakat. A piros belső is érdekelne.Tunék adni érte kifogástalan komplett kékét és barnát. Várom a válaszod. Köszi: Sensej
épp csodálkoztam, hogy mi az, hogy "elkezdődött a veterán szerelem", mert "láttalak" már korábban az OFF PSA fórumra írni, de ismét megbírkóztam a sorral és láttam, hogy az első olvasatban átléptem az "ott"-ot...
OFF
Látom, már elment az eszem, de nem ok nélkül: az asszony és nagymami nézte a TV-t és felvilágosodtak, hogy egészséges a napi 3dl bor az erősebbik nemnek. Le is erőltettem a fejadagomat, most meg a billentyűzetbe kapaszkodom:)
ON
Sensej-t meg hajkurászd ha van más elérhetősége, mert ritkán néz be ide.
"mirol is van szo valojaban, van valami kulonos tortenete ennek a vasnak?"
Van :-)))
Az Mb-cars.hu Magyarországi Mercedes Barátok Klubja szervezett egy találkozót Zebegényben, a találkozó a Felvonulási téren volt.
Összegyűlt ott számtalan, szebbnél szebb vas. Balo 126-os kupéja, Gery 500-asa, az ügyvédünk, valamint az én amerikai kivitelű SD-nk satöbbi. Ennek ellenére a Felvonulásin nem a mi autóinkat nézegették, hanem Pooding-ot :-))) Egyszerűen hihetetlen volt az, hogy még képes gurulni:-)))
Műszaki, zöld kártya, kötelező - ha jól emlékszem egyik sem - volt rajta, így a konvoj közepén autózott, nehogy a zsaruk ki tudják szedni:-)))
A konvoj elért Dunakesziig, ahol az autó lerobbant. Gondoltunk mindenre (leginkább adagoló problémára), végül nem tudtunk vele mit kezdeni, ezért tovább mentünk.
Egész nap elvoltunk Zebegényben (kaja, pia, autómustra stb.), majd elinduétunk estefelé haza.
Már sötétben értünk vissza Dunakeszire. Autó természetesen ott állt, és nem is akart beindulni. Ekkor ugrott be -asszem - EKR-nek, hogy hátha csak kifogyott a nafta. Elmentünk a benyakútra, lett nyál.
Érdekes módon, beindult a vas :-))))))))
Képek a taliról: http://www.mb-cars.hu/modules.php?name=galeria&file=keptar&keptar=3
Bár "Szobi Taliként" van aposztrofálva a dolog, hidd el, Zebegényben voltunk :-DD
Nem tudok és most nem is akarok a pudinról képet küldeni mert valaki rám szállt illetve a gyűjteményemre.Sajnos ellopták a puding 2 első lámpáját ráadásul ojan brutálisan,hogy levágták aljzattal együtt valamint beverték az első szévédőmet és elvitték a dísztárcsákat meg a díszlécek egyrészét.Valamint elkezdték lopkodni az autóimat illetve szétverni őket. Most kisebb bajom is nagyobb annál,hogy egy rokkantat foozgassak. Bocs. Ha viszont alkatrésznek hírdetett W116-os, vagy w115-ós illetve VOLVÓ 244-est láttok vagy hallotok akár bontóban akaár méhtelepen szívesen veszem a tájékoztatást. Köszi . SENSEJ
majd ha osszeall mindenkinek minden akkor szepen egy orszagos allolanyka talalkozo kereteben remelem minden boldog tulajjal lesz szerencsem talalkozni.
amugy van valami eves osszejovetel vagy hasonlo?
es a pudingrol kepek azert igazan johetnek, mar csak viszonyitasi alapnak is...