Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 340
Sam L. Jackson sajnos tenyleg csak rovid szereppel bir. O a leidosebb human a Jedi tanacsban. Ha 4 mondatnal tobbet szolt, akkor sokat mondok. Pedig sokkal tobbre szamitottam. Meg egy francos lezer kardot sem villant elo.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 339
Oké, tudom, hogy le vagyok ejtve, meg unalmas is vagyok, de azér válaszoljon má egy okos ember arra, amit korábban kérdeztem, és itt alant van rá egy link. Naaaaa.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 338
Akit esetleg erdekel azon ritka pillanatok egyike, amikor Star Wars tema az MTV1 esti hiradojaban, az letoltheti a
reszletet mpeg file-ban az atom-rol ( az I. Epizod rovat aljan keressetek )
Egyebkent en is lattam a reggeli musort Havassal... az meg csak hagyjan, hogy fingja sem volt a temarol, engem inkabb az
idegesitett, hogy minden megnyilvanulasaval, gesztusaval fikazta a temat, es nem engedett senkinek sem vegigmondani egy
ertelmes bovitett mondatot, pedig en ( es szerintem ezzel nem vagyok egyedul ) szivesebben hallgattam volna a Rez Andris
velemenyet a filmrol, mint a Havas Henriket.... egyebkent a musort felvennem, hamarosan fel is pakolom az atomra egyeb
tegnap felvett hirados anyaggal egyutt...

eMU
--

Atom: http://atom.pganet.com

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 337
Sam Jackson = Mace Windu (ha jol irtam)
Jedi. Ha minden igaz, tagja a Jedi Council-nak. Rovid szerepe lesz.
(Amúgy mommá meg komám, hogy kerdezhetsz te olyat, hogy jedi-e? Te nem láttad az első trailert? Elküldjem?)

ui. betojas, mennyi amerikai (meg kanadai?) nyomul itt. Most aztan meg irigyebb vagyok. DISZNOSAG, HOGY TI MAR MEGNEZTETEK! Ha nekem rossz, legyen rossz nektek is!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 336
Hi !
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 335
Nos, a kritikakbol leszurheto, hogy a vizualis elmenyen van a hangsuly (Big Scree Videogame), a tortenet nem igazan jott be.
A fanatikusoknak ugyis tecceni fog, a tobbiek meg ne nezzek meg, oszt kesz.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 334
Nekem az a félelmem - a trailerek alapján - , hogy a GL megpróbál trendi lenni, és az éppen aktuális scifi divat szerint készítette el a filmet... meg hogy nem a sztorira koncentrált, hanem a látványra... meg nem szeretem Liam Neesont...

bogyó

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 333
Nem lehet, hogy csak azért nem élvezhetô úgy az új epizód, mert közben egynehány esztendôvel idôsebbek (és talán igényesebbek is) lettünk, és mint a kábítósoknak, egyre több és intenzívebb élményre van szükségünk, hogy ugyanaz a feeling beálljon? Vajon mit fognak mondani a gyerekeink, akik mondjuk elôbb láthatják az új (de valójában elsô) részt. Hogy fog >nekik< tetszeni utána a (régi) folytatás...

Azért én is kíváncsian várom az ôszi bemutatót!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 332
Tudjátok, milyen messze van még szept. 16? Nagyon.. :-((

Láttátok ma reggel a szabadság térben Havas Henriket? Gőze nem volt az egészről. nem akarom nagyon szidni, mert tanít (bát igaz, legutóbb igazságtalanul kaptam hármast nála), de ez akkor is... Mi az, hogy azt sem tudja, miről szól? És még meglepődött, mikor Réz András azt merte mondani, hogy a SW-t szívesebben nézné meg, mint a Sztálin menyasszonyát... :-((

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 331
Azt, hogy pontosan mit játszik azt nem tudom (utána kellene nézni), de a film készítőiről és szereplőiről itt találhatsz információt:
The Phantom Menace

McAl

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 330
Nem vagyok komplett ... (mindegy)
Tudja valaki mit jatszik az L. Dzsexon Samuel a filmben? Tenyleg Jedi lovag?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 328
Gyerekek !

Jo volt. Nem eget rengeto, de nem is kutyaszar. Egyszeruen a 16 ev varakozas annyira felfokozta az etvagyat, hogy azt nincs olyan Lucas vagy barki, aki kielegitette volna.
A hatamon tenyleg futkosott a hideg, amikor az elejen felhangzott a jol ismert szignal es megjelent a jol ismert felirat: Long time ago, in a galaxy far, far away...
De aztan semmi. Vagy csak alig valami. Kesobb azert lassan felveszi az ember a "ritmust" es kezdi izlelgetni a filmet es a vegere egeszen belelendul. De ketsegtelenul mas. En nem ilyen erzesre emlekszem az elozo harom reszbol, de ez az uj sem rossz. Nem kell fanyalogni. Ez ilyen es kesz. De Liam Neeson es Ewan McGregor korul tenyleg nem ereztem annyira az Erot, mint az oreg Obi-Wan Kenobi korul annak idejen. Valahogy, olyan uresen kongtak.
A film ettol meg prima, meg kell nezni ! De a kovetkezo ket reszhez Lucasnak tenyleg fel kell kotnie a gatyokajat !

Betör

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 327
Nekem nagyon tetszett! Egyszeruen elmentem, beultem, jol ereztem magam. Ennyi.

Ha egy kicsit ki szeretnel kapcsolodni, szereted ezt a mufajt akkor jol fogsz szorakozni. Es ezt ezert csinaltak, szerintem megeri a penzet ($4).

May the Force be with you.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 326
Sziasztok,

Erdekelne a velemenyetek az Ep2/Ep3 eddig kiszivargott sztorijarol...
Nekem az Ep2 eleg rosszul hangzik igy elsore... egy jol kivalasztott
Anakin eldontheti hogy jo lesz-e. Ep3... mar nagyon varom!

Please.
Akinek megvannak a Behind the Magic CD-k, es vegigcsinalta az osszes
kvizkerdest, megirhatna az eredmenyet (hardcore fan-ok elonyben, persze
csak ha nem nezel utana minden kerdesnek).
Osszehasonlitasul, nekem 51% volt es 1 kerdest nem talaltam meg a 300-bol.

Udv

Zombie

PS. Meg jo hogy itthon csak szeptemberben lesz a film, addigra mar elfelejtjuk az osszes elkedvetlenito kritikat amit a kovetkezo 2 hetben itt leirtok... majd osztol vitazhatunk de addig plz ne menjetek reszletekbe. Thx.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 325
Ez csak az Én véleményemet tükrözi, meg sok emberét akik látták. A srác akivel egy suliban járok ugyanabban az időben nézte meg mint Én, így tudtunk róla beszélgetni.
Nos, ennyire azért nem kell elkeseredni, mert valószínűleg nekem is nagyon magasak voltak az elvárásaim. A speciális effektek ugye nagyon jók, enélkül nem igazán lehet eladni egy filmet, de Anakin színészi játéka csapnivaló. A királynő jól játszik szerintem, Palpatine is nagyon jó, Obi-Van és mestere megint csak elég gyengéscske lett. Engem az egész filmben leginkább Darth Maul érdekelt és meg kell hagyni, Ő nagyon profi volt. Eredeti mozdulatok a küzdelmekben és nagyon jó jelmez. Tipikus ragadozó.
Szóval amiért én mentem azt tulajdonképpen meg is kaptam, de sok jelenetet egyszerűen tömeg-sci-fibe valónak éreztem. Lehet, hogy csak én vagyok vele így, majd ds9 is megnézi most 24-én és akkor majd jól elvitázunk róla. Nem mondom, hogy borzasztó, egy Armageddont szerintem lazán lesöpör a pályáról mind effektek mind színészi játék alapján, de nekem nem adta meg azt az igazi Star Wars feelinget amit az első három.
Elvártam volna a filmtől, hogy úgy elvarázsoljon mint az előző három. Csak két órára elszakadni ettől a világtól és beleélni magam abba a fantasztikus univerzumba amit Lucas megálmodott és nagyon kiábrándultam, hogy ezt nem tudta nekem megadni, pedig ez az egésznek az alapja... ha ez nincs meg, akkor eltűnik az egész a millióegy scifi között amiket nap mint nap látunk. A második résztől nem várok sokat már most sem, de a harmadiknak nagyon nagy durranásnak kell majd lennie...
Előttem Író!
Nyugodtan olvashatod a topicot, nem áll szándékomban leírni, hogy miről szól a film, csak személyes kritikát adok róla, azt azért remélem szabad. Kösz.

Yfel

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 324
na, én mostantól nem fogom olvasni a topicot...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 323
Na ne!!!! Ennyire rossz lenne??
:(((
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 322
Csakhogy ne legyetek annyira lelkesek. Most jottem a mozibol, ugyhogy meg friss az elmeny. A negativ elmeny.
Szineszi Jatek: 0
CGI szornyek: 0
Jar Jar: total idegesito
a filmnek en sem adtam volna tobbet mint 2 csillag az 5-bol. Sajnalom, hogy ennyire el lett szurva, sokkal jobb tortenetet vartam
A Pod Race jelenet nagyon jol meg van csinalva es a Duel Darth Maul-al. Ennyi tetszett belole. A tobbi bement volna tomeg Sci-Fibe... neha meg amikor fenykarddal hadakoztak akkor is azt ereztem, hogy ez nem illik most egy Star Wars filmbe... egyszeruen allatira nem tudta azt a varazst nyujtani nekem amit az elso harom film. Egyszer meg lehet nezni, tobbszor nem. Most lehet, hogy meg leszek kovezve a velemenyem miatt, de majd meglatjatok. Ennyi kiabrandult fejet meg eletemben nem lattam mint azoket, akik kijottek a filmrol. Koztuk volt az enyem is.
Nekem a Matrix sokkal jobban tetszett.
Lehet kovezni
Yfel

Ui.: Lucasnak ideje lenne rajonni, hogy ha teletom egy filmet vizualis effektekkel, attol meg nem biztos, hogy olyan nagyon hudejolesz... remelem joval jobban fogja megcsinalni a kovetkezo kettot...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 321
Kedves pint!

Ez mit jelent?

üdv Kojak

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 320
Csak hogy visszajöjjön az 50-be.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 319
Végetért a várakozás ( nekünk még nem ugyan), lassan 9 és fél órája bemutatták a SW:Episode One, The Phantom Manace-t az USA-ban.

Hozzájutottam az első hivatalos kritikákhoz ( azoktól a cégektől akik korrektül tartották magukat a studiókkal kötött megállapodásokhoz ), az egyik 4ből 3 csillagot adott a filmnek és azt írta, hogy neki tetszett, 2 órás remek szórakozás mindenféle tekintetben, de hiányt érez a szinészi játék és a karakterek felépítésében az új filmben.
Hozzátette, hogy a film tényleg nagyon látványos és az elmúlt évek nyári szuperfilmjeinél sokkal jobb ( szerinte), de ennek ellenére nem éri el az első három SW film színvonalát.

Mindenesetre a mai nap egy remek idézettel lettünk gazdagabbak ( melyet a kritikából csentem el ) amelyet Palpatine szenátor mond a film legvégén Anakin Skywalker-nek:

"We'll be watching your career with great interest, young Skywalker"

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 318
Ugyan ez a probléma megtalálható itt az USA-ban is! Hiszen pl. én nem állok sorba egy hétig, csak azért, hogy megvegyem előre a jegyet a bemutató napjára-hetére. Majd talán a második héten (valamelyik 24 órán át csak Episode I-t játszó moziban), addíg viszont be kell fognom a fülemet-szememet, mert a fanatikus kollegák bizonyára részletes élménybeszámolót akarnak majd tartani (a médiáról nem is beszélve).
-- off topic ---
Egyébként a tavalyi foci VB méginkább ilyen volt, úgy kellett magam visszatartani napközben, hogy meg ne nézzem véletlenül a végeredményt, mert az esti ismétlésben a meccset teljes egészében szerettem volna megnézni
Szerencsére az amerikaiak nem érdeklődnek a foci iránt, így legalább attól nem kellet tartani, hogy ők elszólják magukat...
---- end off topic ----
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 317
Jó dolog amikor az ember a saját gondolatait látja viszont a Neten. Elnéztem a pint kollega által javaolt helyre, és azokat a dolgokat láttam, amiket én is irogattam (becsszóra nem kuksiztam elöbb bele)

Azért jó dolog lenne, ha valamit mégis csak sikerülne eléreni. Bár már kezdem feladni a reményt.

Üdv

Kojak

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 316
Tisztelt és Nagyrabecsült eMU!

Ha majd egyszer a magyar Star Wars hősök panteumját felállítják, két szobornak biztos helye van a szobrok közt: a mélyen tisztelt ds9 kollegának, és Neked, mint a legjobb magyar sw-honlap megalkotójának.

Légy üdvözölve szerény körünkban!!!

Üdv Kojak

ui: én már irottam vala az Star Wars Now-ról, az ATOM-on olvastam róla, de az eMU kolléga tolmácsolásában úgy értettem, hogy ezt csak webmesterek helyezhetik fel a honlapra.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 315
Mi van má? Még egyszer.

Star Wars Now

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 314
Emberek! Itt a Star Wars Now! Egy kezdeményezés, amit Kojak is felvetett, csak NAGYBAN! Mindenki, akinek weblapja van: nyomás oda, és linkelni!

BORDER="0" alt="Star Wars Now">

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 313
Huhh... en errol a helyrol eddig miert nem tudtam??? :-)) DS9, ( es persze minden hozzaszolo ) fogadjatok oszinte elismeresemet az itt felhalmozot anyaghoz... En is akartam egy hasonlo forumot nyitni az atomon, de sajna kopni-nyelni nem tudok annyira nincs idom, ugyanis eppen diplomamunkat irok... Mindenesetre azert feltettem nemi uj infot, meg egy nagy rakas videot, amit szerintem erdemes lenne megneznetek. Elsosorban az I. Epizod és a Video rovatot ajanlom mindenki figyelmebe...

Atom: http://atom.pganet.com

Ja!! DS9!!! Jo mulatast 24.-en!! :-)))

eMU

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 312
Na igen, ha mar a filmek kesoi bemutatasanal tartunk...

Itt Finnorszagban MOST kezdik el nyomni a mozikban a kov. filmeket:
Blade
Payback
Szerelmes Shakespeare (ebben nem vagyok biztos..)

Szoval a Blade azert egy kicsit durva, mar nem is emlexem Mo.-n mikor volt....

bocs az offtopicert :)))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 311
ds9: [a név] Qui-Gon Jinn, nem tartalmaz semmit kivéve, hogy úgy hangzik mint a "key" ( kulcs) szócska

Én úgy láttam valahol leírva, hogy a Qui szót "kvájnak" kell mondani. Mi az igaz? A trailerekben sehol nem ejtik ki.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 310
Kojak: a német út jó ötlet, de sajnos az angol tudasom nem elég hozzá. Még a trailert se nagyon értem, pedig láttam vagy harmincszor.
Ha már itt tartunk, mit mond Qui Gon Jin a saját bemutató 30mp-esében?
One without ...., without ...., without regret(?).
Majd később: A palace will be placed(?) before you.
És Maul mit ért azon, hogy attracts. Azt mondja egyáltalán? Az attracts a szótár szerint "vonz". Nem igazán illik a szövgbe.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!