Meddig akarsz még egy lezárt moderátori döntést elemezni? Egyértelmű, hogy a moderátor a Te írásodat nevezte csúsztatásnak. Jó lenne ha befejeznéd a műsort. A moderátor elhajtott téged, de te itt folytatod a műsort.
Nem derült ki, hogy mit hívott csúsztatásnak. Az sem derült ki, hogy az a nyelvi csoda, ami elhagyta az agyadat, helyénvaló-e (ameddig itt olvasható, addig igen és ha igen, akkor még tovább feszíthető a húr).
Olvastuk, és azt is amit " útravalóul" kaptál. Be lehet fejezni a csúsztatásokat. Az illetékesek tudják a dolgukat. Ha gond van, majd Ők szólnak. A vitát az illetékes lezárta.
Eü topic :) Tegnap volt haematológián a régebben említett kőművesem mamája és olyanok az eredményei, hogy az asszisztens nő azt kérte az anyukáját, hogy én hívjam fel, mert kíváncsi lenne a termékre is és az üzletre is... 10 éve kontrollálják a nénit és azt mondták csak egy év múlva szeretnék látni újra... Kiderült, hogy az orvos is issza a terméket...
Az új termék sikeres lesz a Lyme-kórosoknak is.... Hát kb. ennyit érdekel engem, hogy MLm ellenzők és társai milyen véleményt formálnak rólam a fórumon!!
Ilyet még nem láttam: mint a hülye gyerekeknek mindent el kell magyarázni! A cég megadta, de engem kibaszottul nem érdekel és kibaszottul fogalmam sincs pontos adatról, el vagyok nélküle! Így világos???
Nekem már nagyon elegem lett ebből kettő hazug és mellébeszélő" MLM Gazsiból és Miskából". Lehet egy darabig csak olvasója leszek a topiknak. Mindig ugyanazok a hazugságok és mellébeszélések. Ezek bolondok.