Nincs most kinn valaki? Kéne 1 CD, az FC Porto "gyözelmi dala", a Filhos do Dragao a játékosok elöadásában, meg az O cafe mondo, meg ami port. és ráfér a CDre. Szept. elején mennék ki, vinnék cserébe CD-t, vagy ami kell, csak ezt a 2 számot sehogy nem tudom megszerezni... Minden segítséget megköszönök!
Mától újra indult a jegyigénylés az EURO2004-re!!!
www.EURO2004.com Most már ismertek a meccsek résztvevői, sajnos, már csak a legdrágább jegyekből lehet szinte csak kapni.
Magam három meccsre megyek a Luz-ba:
portugál-orosz, angol-horvát, és egyik negyeddöntőre.
József
Força Tugas!
Mariza az uj Fado istennő, Lisszabonban mindenhol őt reklámozták, de lemaradtam a koncertről...
a határviszály vmi halászati dolog volt északon, ugyanis a halak már egyre kevesebben vannak, és bacalhau-t is észak-európából importálják:) (ami elég röhejes hiszen ez a nemzeti kaja)...
* és mi ez a határ viszály amit a Népszabadság ír?
Dunno. nem hallottam rola.
* amúgy bírod a portugálokat?
Nincs sok kapcsolatom veluk. Bar eppenseggel most portugalokkal lakom egyutt. Jo fejek, de foleg erasmusosokkal logok: olasz, katalan, belga, francia, nemet... Van 1 csomo spanyol, de annyira nem jonnek be: akiket ismerek baromi hangosak, allandoan mosolyognak, es nagy az arcuk.
* FC Porto stadionban voltál?
A foci kimaradt az eletembol.
* Ez a Mariza tényleg egy új Amalia?
He? Desculpa? Nem vagom, ki egy uj mi?
Mindegy, mert ugyse tudom.
OFF
Bocs, nem kötözködni akarok, csak szeretném már megtudni, hogy miért hívod Lisszabont Lisboának? Nem jó a magyar név? Bécset is Wien-nek emlegeted?
(Tényleg nem bántani akarlak, ne értsd félre)
ON