Ha ingyenes számlanyitást keresel a lehető legkevesebb megkötéssel, akkor az Erste ajánlata az abszolút győztes. A fenti hozamot a 4 éves, havi 20 ezres megtakarítással lehet elérni,
Szerintem az Erste SMS Max csomag egy nagyon jó ajánlat és hasznos szolgáltatás, mert fix 498Ft-os havidíjért korlátlan SMS értesítést tartalmaz az összes számla és kártyamozgásról.
Dehogy! Ha nem teljesül az emelt szint feltétele, akkor emlet szintről alap szintre kerülsz, éás a havi díjad 0 Ft helyett 1.683 Ft lesz, ennyi. Sózó sincs arról a hirdetményben, hogy a tranzakciós illetéket fizetni kellene bármilyen esetben is.
rám jár mostanában a rúd, most éppen a gázszolgáltató szarozik,mert pár nappal később terhelődött be a csoportos befizetéssel a számlájuk és ezért vmi behajtási költségátalányt követelnek,40jurót
az volna a kérdés,hogy miképpen tudom kibogozni ki hibázott? a gázszolgáltató nyújtotta be később a számlát vagy a bankom nem fizette ki ? a hitelkártya egyenlegem bőven engedte a keret felénél jártam kb.
Most láttam,hogy 30-ai dátummal jóváírták a 10-én esedékes 1 %-os általános visszatérítést is.SMS egyébként nem jött róla.A netbankban pedig újra látszik a hitelkártya kategóriák kezelése.
Egy apró kérdés Joker hitelkártyát használóktól, a kártya saját számlaszámára kell utalni a zsuzsit ugye? (99%-ban vagyok csak biztos benne, de azért megkérdezem :D )
Én megkötöttem a szerződést és a kibocsátási díjat két nap múlva már terhelték is,maga a kártya két héttel később lett kész,mondjuk engem ez speciel nem zavart.
A hitelkártya számlának is van egy számlavezetési díja. Ezt láthatod. És ezt mindig fordulónapkor levonja. Nyilván május 10-én terhelték, függetlenül attól, hogy a kártyát még nem kaptad meg.
Amikor a westendes srácnál kitöltötted az igénylőlapot azon nyilván volt olyan, hogy munkáltató megnevezése illetve hogy hozzájárulsz, hogy a munkáltatódnál a bank leellenőrizzen. Nem?
Mert úgy akkor le tudott csekkolni. Vagy még ilyen sem volt?