Keresés

Részletes keresés

Bookshie Creative Commons License 2000.03.30 0 0 29
Bocsika, de nincsenek ma ekezetes betuim. Ami pm zenei izleset illeti, ha jol tudom, nagy Warpigs fan. Nem ertek hozza tulsagosan, mert nem hallgatok magyar mjuzikokat, de amit pl. a zenei adokon lattam toluk, az nagyon gornyaszto volt.
Regenyt nem nyomatok fel a netre, mert el lesz lopkova, oszt nezhetek. A piros pontok meghatnak. Thanks, kb. Nem Korda Gyurit vettem, hanem Szecsi Palt, de ezen nem fogunk hajba kapni. A Plazaban csak a Virgin miatt fordulok meg olykor.
különböző béla Creative Commons License 2000.03.30 0 0 28
Libertine, szenvtársam!

Pmb teljes ártatlanságát illetően kialakultak bizonyos kétségeim, mikor egyik hozzászólásában mintegy két tucat színészt, zenészt és a teljes magyar vízilabdaválogatottat jelölte meg kedvenc férfitípusának, de aztán ujjzsibbadás fellépte miatt má nem folytatta. De mégis asszem szegény pmb hírnevét nálunknál jobban már senki nem ronthatja meg...

Előzmény: Libertine (27)
Libertine Creative Commons License 2000.03.29 0 0 27
Mélyen tisztelt Béla, nincs itt probléma, mi MINDIG egyetértünk! Mert én csak azt méltóztattam írni, hogy egyre jobb a topik, de ez nem zárja ki azt, hogy addig is nagyon jó volt! Viszont ez a 60 centis Colunga (vagy mi) farok erdekes lehet. Ha felall neki, akkor elajul? :-))) Legalabb igy nem veheti el a mi PMBnk artatlansagat. Vagy naiv vagyok?

a libertine

Előzmény: különböző béla (26)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.29 0 0 26
Libertine, most az eccer nem értünk egyet: ez a topic MINDIG IS nagyon jó volt! Arról pedig nem tudok, hogy pmb véleményt nyilvánított volna zenei ízlését tekintően, de természetesen ettől függetlenül is nyugodtan jutalmazhatjuk pluszpontokkal.

Bookshie fiam, hozzad ki az ellenőrződet, hadd írom be a pirospontokat!

Előzmény: Libertine (22)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.29 0 0 25
Bookshie, ez fájt! Mos mondd meg őszintén, mikor bántottalak? Miko itt folyamatosan teszem neked a szépet! Árnyékok ellen hadakozol. Én elhiszem, hogy frusztrálva érzed magad, télleg nem mindennapi pekk, hogy csupán másfél-két mila kp. választ el az irodalmi Nobel-díjtól és legjobb forgatókönyvnek járó Oscartól, istenuccse, hidd el, ha lenne annyim, rögvest aranyba vésetnélek. Addig csak azt tudom ajánlani, hogy nyomasd fel az életművedet a Magyar Elektronikus Könyvtárba az ilyen tudatlan aljanépség -mint mink- okulására. Kezdetnek ez is megteszi, oszt hátha jő egy béla, hófehér paripán, bankóit (és nem alkarját) lengetve. Disznók elé a gyöngyöt!!! (Feltéve, ha halhatatlanságban nyomulsz, nem a piszkosban.)

Fernando Colungával kapcsolatos tudatlanságodér kapsz még három jópontot, elárulom, hogy Alföldi Róbi mellett ő pmb másik nagy szerelme, valamelyik latin szappanopera korszakos szépembere ő, teli nemes érzésekkel, intelligenciával, villogó fogsorral és -gondolom én- minyima 60 cm-es farokkal. Azt nem tom, hogy ez az eredeti neve-e, vagy csak a filmsorozatban. Most mondd meg Bookshie, ilyen alakokkal kell nekem napmintnap birokra kelni pmb kegyeiért!

Amúgy bocsánat, bocsánat, a Duna Plázát magad említetted, hogy eccer ott vásároltál a Virgin Megastore-ban, ha jól emlékszem, bestof Kordagyurit, vagy kihagy a memóriám? Nekem különben semmi bajom azokkal, akik plázáznak, műkörmöt növesztenek, kopaszra borotválják az agyukat, colungáznak, lakodalmast járnak, technora ráznak vagy éppen irogatnak, sirogatnak, metálból cseresznyéznek, béláznak, ki nem szarja le, mindenki azt kezd az életével, amit akar.

Előzmény: Bookshie (20)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.29 0 0 24
Kedves SOWHAT, sajna ilyet nem találtam rajt, de legendás logikai tálentumom teljes latba vetésével kikövetkeztettem, ha ez a Vol II., akko lennie kell valahol egy Vol.I-nek is, majd utánanézek, bár gondolom, Bookshie megjegyzése mindkét albumra vonatkozott. Szerintem próbálkozz inkább nála, ő ugyanúgy rabja a metálnak, mint én pmb-nek, lehet, hogy neki megvan. Igaz nekem sincs meg pmb. Próbálkoztam a Napsteren is, de mit monyjak, nem vót egy telitalálat!

Az említett könyvtár egyébként szűkebb hazámban, Kőbánya Sun Cityben található, a Pataky MH-ban. A Blaháról 28-as villamossal lehet megközelíteni, jobbra az első lerobbant UFÓ. Különben meghallgattam újra a lemezt, másodjára má nem vót olyan szörnyű. Az egyik (persze lírai) szám, a "Dreamer Deceiver", a Skyclad elővezetésében egészen bemászott a fülembe, le is empéhármaztam magamnak rögvest. Igaz, nem tom, hogy került ide, teljesen kilóg a többi közül, leginkább egy bús ír balladára emlékeztet, még valami vonyós hangszer is van benne.

Előzmény: SOWHAT (19)
Libertine Creative Commons License 2000.03.29 0 0 23
nem beszelni magyar. PMB, gyere vissza!!!!!

lib

Előzmény: Libertine (22)
Libertine Creative Commons License 2000.03.29 0 0 22
Egyre jobb ez a topik, PMB es Bookshie kulon pluszpontokat erdemel egeszseges zenei izlesukert.
Pl. igy negyen fellephetnenk al-Apocalyptica-vonosnegyeskent Metallica szamokat eloadni.

Udv,

a libertine

Előzmény: Bookshie (21)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.29 0 0 21
Bocsi, SOWHAT! A Tribute-on nincs Primal Fear, de Ralf énekel rajta, csak még más színekben, a Gamma Ray-jel.
Bookshie Creative Commons License 2000.03.29 0 0 20
Bélusom!
Ha nem bántasz különösebben, miért harapnék? Igen, jómagam tizenhárom éves korom óta a metal fanatikusa vagyok. Ez nem úgy működik, hogy az ember egyszer gondol egyet és kivesz egy CD-t valahonnan, aztán meghallgatja és vél róla nagyokat. Így nem lehet megkedvelni ezt a stílust. Annál sokkal többet kell tudni róla. Ami az írást illeti, az is hosszú évekre nyúlik vissza, de hiába minden - mármint tehetség és elismert lektori vélemények. Egy-két milkó kell és megoldódik az ember problémája. Na ez az, ami nekem nincs a zsebemben. S ha jól tévedek, nem is lesz. Marad a végtelen frusztráció.
Ki a búbánatos lólepény az a Colunga? Életemben nem hallottam... Az internetezés a tudásszomjammal van kapcsolatban. Szerintem ez törvényszerű.
Az álompáros? Ki kell ábrándítsalak: állatira nem volt romantikás az a kapcsolat. Én belezúgtam Bélukába, mint egy megkergült gyurgyalag, ő egy ideig ezt elfogadta, majd továbbállt. De az a fajta fickó volt, akin voltaképp vajmi kevés a szeretnivaló. (Csak a példa kedvéért: utált csókolózni - vagy ez már a szex rovatba való? Meg aztán a legkedvesebb, amit világ életében nekem mondott, imigyen hangzott: "Csípem a búrád!" Én meg ott olvadoztam, mint a puding... Ehh, régi ügy ez már!)
Te, Bélus! Ugye nem gondoltad komolyan, hogy egy metalos-író-netező némber a Plazaban ődöng üres óráiban? Mifélének képzelsz te engem? Nincs műkörmöm és nem járok ribancrolleren. Kiábrándító, mi? Sorry!
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.28 0 0 19
A tribute lemezen volt primal fear ? :)))))
Mert kell a kölcsönzö cime :)))
Előzmény: különböző béla (18)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.28 0 0 18
Ajaj Bookshie, úgy látszik rosszul fejeztem ki magam, vagy csak a te figyelmed lankadt el, mer most először nem érzem ki azt a megvetéssel elegy gúnyos élt a válaszodból, amely oly hatékonyan segített eleddig napi betevő frusztrációs adagomhoz. Vigyázz, ebből baj lesz, asszem megindultál a lejtőn! Kösz a szíves tájékoztatást, EKKORA kő esett le a szívemről, hogy pmb él és virul (azaz, hogyan is virulhatna NÉLKÜLÜNK ?) Nem tom, hogy te honnan tudod, ki is paulina IRL (tán együtt szoktatok shoppingolni a Duna Plázában?), de nekem, könyörgöm, el ne áruljátok! Most, hogy mondod, télleg említette, hogy a gépe kikattant, miko Ákos meztelen (de legalább nesztelen) fotóit nézegette rajta. Ha összefucc vele, mondd meg légyszi, hogy azé siessen azzal a szervizeléssel,mer nekem bő egy hónap múlva megin lejár az Internetem, oszt legalább egy virtuális búcsúcsókot még szeretnék tőle. Te pedig meséljél nekünk Álompárosról és Álompárosotokról! Olyan romantikusan hangzik, mi pedig, ezekben a pmb-szűkös időkben ki vagyunk éhezve a romantikára!

Tennap önkorrepetálási célzattal kikőcsönöztem a könyvtárból az ott fellelhető egyetlen heavy metal CD-t (Metal Legends. A tribute to Judas Priest. Vol II.). Éccaka meghallgattam, ne nekem sajna nem jött be, néhány számot különösen nehezen toleráltam. Próbáltam pumpup the volume, de akko sem vót nyerő, a szomszéd meg, nem tom mér, ma reggel kisírt, karikás szemmel nem viszonozta a köszönésem. Úgyhogy, szomorú vagyok, de ha neadjisten eccer mégis mink leszünk a NeoÁlompáros, akkor is nélkülem kell koncertre járnod. Egyébként, íme eljött a szembenyalás órája, úgyhogy hadd árujjam el, hogy még sose találkoztam olyan lánnyal/nővel/mindegy, aki:
a, heavy metal rajongó (eddig még aká Bíró Ica is lehetnél, de nyugtass meg, ugye nem?)
b, közben regényt ír a fiókjának
c, internetezik
d, végül, de nem utolsósorban, nem kap heves szívdobogást fernando colunga puszta nevének említésére (ez egyben egy jó kis oldalvágás pmb felé)
Szóval elismerem, te is megérdemelnél egy Bookshie fánklubot, de az má télleg kínos lenne, ha én mos csinyálnék egy MÁSIKAT. De azé a szívemben nyitottam egyet neked is, definitely.

Libetine, te pedig tarts ki, mer úgy láccik, igazán komoly Lubtagok csak mi ketten maradtunk! Bookshie-tól mégsem várhatjuk el, hogy fanatikus pmb-fánk legyen! Legfeljebb egy támogató, külső baráti kör. Nekem meg mingyá lejár az előfizetésem és rád gondoltam, hogy neked adom át a topicgaz(da)emberség nehéz, felelősségteljes, de örömökkel teli stafétáját. Mer PMB MUST GO ON! (Igaz ehhez előbb pmb must come.)

Elnézést kívánok, hogy ezúttal ilyen fecsegő voltam, de egyrészt itt van ugye a pmb-ről ért jóhír öröme, másrészt meg ugyan minek nyitna az ember saját fánklubot, hacsak nem azé, hogy utána felhőtlenül és szabadon rajonghasson ÖNMAGÁÉRT !

Üdv néktek: Különböző Nárcisszimusz Béla

Előzmény: Bookshie (16)
Libertine Creative Commons License 2000.03.27 0 0 17
Godot-ra várni kell, PMB-re is várni kell. Tudod, Béla, a nők mindig megvárakoztatják a férfiakat. Úgyhogy ne csüggedj, ez a várakoztatás azt jelenti, hogy szeret! Viszont azt eddig nem tudtam, hogy Bookshie volt pasiját "álompáros"-nak hívták!?

a libertine

Előzmény: különböző béla (15)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.27 0 0 16
Bélák és egyéb pm fanok! Én már tudom az igazságot. Bekrepált a gépe szegénynek és ezért van méla csöndben, pedig képzelem, mennyire szeretne itt riposztozni. Álompáros, bélus? Semmi sem kizárt. A legnagyobb szerelmemet is imigyen hítták!
különböző béla Creative Commons License 2000.03.26 0 0 15
Tökfej vagy Esztragon! Mijaz, hogy pmb biztos Godóval vacsizik? Miko velem vót megbeszélve! Hisz a legutóbb is világosan megszonta nekem az Alföldi topicba: "????????" És amit eccer pmb megmondott, azt má nem lehet megkérdőjelezni.
különböző béla Creative Commons License 2000.03.26 0 0 14
Barátaim!

Szeretett Lubunk válságos időket él, mondhatni haadoklik: mint azt Libertine is szóva tette, paulinamartinez eltűnt! Egyes feltevések szerint Torgyándoktor megbízásáből a szlovák titkosszolgálat rabolta el, mint potenciális ellenjelöltet az elnökválasztás előtt, mások arról suttognak, hogy becsúszott neki egy hármasalá, ezé a szüleji eltiltották az internetezéstől. Újabb szemtanúk Nizzában látták bícsezni Alföldi Robival, megin mások szerint piranhák áldozata lett, mikor Fernando Colungával raftingolt az Amazonason. Colungából állítólag csak a mosolya maradt, mert az olyan édes volt, hogy a halak nem bírták megemészteni és visszaokádták, azóta is folyamatosan járnak a retyire. Saját, pesszimista verzióm szerint eccerűen ciki lett pmb-nek béla, ezé részben távolmaradásával tüntet, részben büntiből rákűtte virtuális verőleányát, Bookshie-t egy kis verbális agyagbataposás végett. Szegény béla, mos aztán egy életre megemlegeti, de meg is érdemli!

Legyen velünk az Úr ezen nehéz órákban!

Előzmény: Libertine (11)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.26 0 0 13
Bookshie, ezek szerint még van remény, hogy előbb-utóbb mink leszünk az álompáros? Persze ez csak abban az esetben jöhet szóba, ha pmb végleg az enyészetnek adja/ta magát, mer különben erősen el vagyok kötelezve neki éjzelmileg (igen, igen mos ne csodákozz Bookshie, zord külsőm érző szívet takar, ahogy a nóta mongya).

Egyébként Téged is kiolvastalak, húúha, ez vót aztán a szellemi csellendzs, esküszöm Heideggeren hamarabb átrágtam (vóna) magam, jó, ha minden harmadik-negyedik szót értettem, zömmel a névelőket. Abbó a sok együttesből meg egyet sem (!) ismerek, na jó a Judas Priestet, szőrmentin. Ízlésvilágilag elakadtam a nyálas MTV-s Red Hot Chilli Peppersnél, most is éppen az "Easily" szól és szerintem -horribile dictu- az Otherside is qrva jó, annak ellenére , hogy naponta 150-szer lenyomatja az MTV meg a zéplussz. Most aztán monyhatja Polyxena, hogy kínos!

Előzmény: Bookshie (8)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.26 0 0 12
Na jó, rettegen, de a MINŐSÉG...
Előzmény: rettegen (10)
Libertine Creative Commons License 2000.03.26 0 0 11
Hová tűnt PMB?
Előzmény: rettegen (10)
rettegen Creative Commons License 2000.03.25 0 0 10
Brácsókám
ennyi hodoló CSAK?
rtgn
rettegen Creative Commons License 2000.03.24 0 0 9
nana.
neketek pmb, de csak nekem lehet BRÁCSÓ ezt ő is tudja...
igaz mostanában hanagoltam de csak is azért, hogy eröt gyüjtsek a megmérettetésre - ha lesz olyan...
mondjuk ki tud többet a warpigs-ról, vagy FernandoColugnáról verseny?

Szal asszem nem lesz ez olyan könnyü party...
Megaztán én legalább hű BK-s vagyok és ezt a kis Brácsóm is jól tudja...:-)

rtgn

Bookshie Creative Commons License 2000.03.24 0 0 8
Béluskám, ilyet is csak te tudsz kiagyalni! Pm-et nem ismerem, csupán a neten keresztül, ugyanis (például) a Kevin S. topicban hetekig szívtuk egymás vérét, de szerintem ma már jól megvagyunk.
dimebag Creative Commons License 2000.03.24 0 0 7
Na Jónapot.Én is imádom Miszisz Brácsót...Jutna
esetleg nekem is egy hely ott valahol abban a
szüvben.De ha nem akkor jó lesz a "gonosz" Paula
is nekem,mert ha-ha hát ugyanugynéznek ki.Persze
azért jobb lenne a jószívű,bár valljuk be kicsit
sírós Paulina.
Előzmény: különböző béla (6)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.24 0 0 6
Mondsza Bookshie, nem vagy te másodállásban pmb véletlenül? Pmb el, Bookshie fel...ez több mint gyanús! Aztán ez az (ön?)tömjénező "nem gyenge dolog" beszólás is igen pmb-s szájízű volt.
Előzmény: Bookshie (1)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.24 0 0 5
Barátom, Libertine, merem remélni van akkora Paulinamartinez szíve, hogy ketten is elférjünk benne. Én csak a csücskéhez ragaszkodom!

Üdv,

Különböző Klón Béla

Előzmény: Libertine (3)
különböző béla Creative Commons License 2000.03.23 0 0 4
Polyxena!

Mélyen megtisztelsz, hogy intellektuális fenntartásaid ellenére belesüllyedtél a topicomba, soraidat máris feljegyeztem az emlékkönyvembe. Hálából cserébe elárulok egy titkot: ha nem tetszik, ne nyomkodd az egér billentyűjét, mikor a nyíl simogató kis kézzé változik pmb, ill. a nyavalyás topicom felett. Hidd el, nem fog feltűnni sok embernek, én ugyan személy szerint biztosan elmorzsolok egy-két könnycseppet éretted, de megpróbálom férfiasan viselni a depresszió reám törő vad csapásait. Ha meg másképp nem megy, van Prozac a szekrényben. Ég Veled, te kis csacska!

UI.: Amúgy persze, hogy felvett póz a stílus és személyiség, mint ahogy felvett a nevünk is. De ki fikázza pl. a színészt azért, mert "csak" alakít?

Előzmény: Polyxena (2)
Libertine Creative Commons License 2000.03.23 0 0 3
Úgy látom, nem látod át teljesen a helyzetet. Mi nem klónozott PNB, akarom mondani PMB-bojok vagyunk, hanem őszintén rajongunk az ő sajátos stílusú hozzászólásaiért.
Egyébként PMB már férjezett és Különböző Béláné néven is szólíthatod :-).

a libertine

u.i.: habár nekem Különböző Béla mellett nem sok esélyem van PMB-nél, azért megbúvok itt a háttérban és olvasom az őt dicsőítő hozzászólásokat.

Előzmény: Polyxena (2)
Polyxena Creative Commons License 2000.03.23 0 0 2

most az ilyen vicces, a magos kultúrának (mondjuk, ennek be is kell) és a fikázós topikoknak beintö ironikusan mélynyegle topikgyártás a trendi: klónozott Britny-bojok, klónozott Jimmy-bojok ugyanabban a stílusban - van akinek ez tényleg jól áll (mert hogy ez az ö eredeti stílusa), de a többségnél szerintem csak ilyen felvett izé, hogy bekerüljek, és szerintem nagyon kínos az egész; és most meg jössz te is ezzel a lyánnyal: kíváncsi vagyok, hogy hányadik hozzászólásban fog majd oda kulminálni a dolog - amin fogást keresni már nem érdemes -, hogy "Paulina az ÉLET, az ERÖ, a SZERETET, te ezt nem is értheted, te kis csicska"
Előzmény: különböző béla (-)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.23 0 0 1
Micsoda karriert futsz te itt be, pm! Ez nem gyenge! Még topic is születik rólad. Nagyon jól csinálsz valamit! Szerintem Dakota is sárga az irigységtől, hm???
dzsó Creative Commons License 2000.03.22 0 0 0
Szerintem Zámbó jimmy egy nagy 0.
§:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!