Erről a bizonyos letölthető változatról nyilatkozzatok, emberek!
Ez videokamerával moziban rögzített felvétel, vagy lopott? Milyen a
minősége (felbontás, hang kHz, mono/stereo/mégjobb, képélesség, stb)?
A password és a login név is "boe".
Írd be a Netscape-be, hogy
ftp://boe:boe@152.66.139.238
Aztán jobbgomb; save as...
Szerintem így a legegyszerűbb..
Esetleg még Windows Commander, vagy hagyományos ftp és get...
Én nem tudom letölteni azt az oldalt. Pontosabban ftp-vel login nevet és passwordot kér, amit nem tudok, http-vel meg nem jön be. Tudnátok segíteni? Máshol nem található meg a hálón?
Mint (majdnem) minden amerikai film, ez is gyerekenek készült. A felnőtteknek szólók még butábbak :-)
Viccen kívül, az átlagos amerikai mozinéző a 8-10 éves gyerek értelmi színvonalán van. Nemsokára mi is ott leszünk.
********************************************************************************
6 June 1999 - European Telecommunications Boycott www.telecom.eu.org
1999. június 6. - Európai távközlési bojkott www.planet2001.hu/telecom.eu.org
********************************************************************************
Most néztem a CTV News-t, ahol bemondták, hogy megkerült a Phantom Menace elveszett másolata, 5 lábnyi szalag (kb másfél méter) hiányzott belőle és nem hiszik, hogy a tolvajok csináltak volna róla másolatokat. A két tolvaj feladta magát a rendőrségen
BuBu: szivesen megmondom, de szerintem nem tudsz vele mit kezdeni...:(((
JMT7-254 /Trinet (HUT, Finland, Espoo)
Szoval ez egy helyi Novelles halo az itteni campus-ban, szoval kintrol
(meg errol a gepreol sem, pedig ez egy laborban van, a kolesztol 50 m-re)
nem tudod elerni....sajnalom.
IMHO proszald meg a 152.66.139.238-ot, az elobb innen megprobaltam (smekpc20.hut.fi), es jott mint az allat, de aztan lelottem, mert csak kiprobaltam, hogy megy a download.
szoval en is megneztem....hat, mit mondjak......
modok kettot:
1. Azt a b@Ł$@Ł k#%% anyjat Lukas Gyorgynek !
2. Nezzetek meg Ti is
Azert nem vagyok annyira kiakadva tole (mint lennek egyebkent), mert
vegulis ingyen volt, nem fizettem 500+x Ft-ot a mozijegyert, de a labam
frankon elzsibbadt :))))) nna mindegy.....
Van benne 1-2 olyan reszlet, amiert erdemes volt eddig varni, de a tobbi....
az elobbi tiz percben kaptam legalabb 10 emilt:) ugyhogy mondom 152.66.139.238 p/l boe/boe
Aki este vagy ejjel 20-50 k/sec nel gyorsabban tolt le azt szo nelkul kibanolom. Delelott lehet tolteni esz nelkul.
Ha van valami jo vcd (sex!) es hozza valami emberi konnekt az dobjon egy mailt
Jo szorakozast!
Nekem már megvan (tegnap óta) kb. 3x láttam, egész jó minőség, a hangja kicsit szar az elején (visszhangos), de később megjavul, szóval nézzétek meg, vagy mailezzetek !
May the Force be with Us !!
The Dude: Meg nem tudom, honnan tolti le, de megproszalom kideriteni.
Ma reggel futottam ossze a sraccal a konyhaban, es csak annyit mondott,
hogy most tolti le.
Egyebkent pedig ez egy eleg tre minosegu lesz, mert asszem a
"videokamera a moziban" tipikus esete lesz, szoval semmi koze az ellopott
filmkopiahoz.
Egyebkent a Matrix-ot is igy neztem meg (eddig 3-szor :))))), de amint
hazajutok (maaaajd....), elmegyek moziba, mert azert az teljesen mas
Menomonie, 1999. május 26. (MTI-Panoráma) - Ellopták a Csillagok háborúja című filmsorozat legújabb epizódját, pontosabban annak egyik filmkópiáját egy Wisconsin állambeli moziból. A rendőrség feltételezése szerint a 18 kilogramm súlyú filmtekercs értéke 60 ezer dollár, és a tolvaj, vagy tolvajok videokazettákra fogják másolni, hogy azután feketén árulják azokat.A mozi tulajudonosa 23 éve dolgozik a szakmában, de mint mondta, filmlopással még sohasem találkozott.
<<<<<
Először is van egy könyvárus a Duna Plaza-ban (ez itt a reklám helye), aki azt igérte, hogy a héten meg lesz az eredeti amerikai TPM könyvben, egy bibi van csak kb 5000 pénzért. Megfontolandó.
Másik könyves hír - bár nehezen hiszem el- folynak a tárgyalások a Lucasfilm (vagy a könyvet kiadó kiadó) és egy magyar kiadó között, a regény magyar kiadásáról. A poén azaz egészben, hogy jóval a film elött szeretnék a könyvet megjelentetni. Azt hiszem, ha így lenne meg lenne a nyár bestsellere.
Olvasgatva a topicot, lassan olyan érzésem van, mint annak idején a vers elemzéseken. "Itt az költő azt gondolta hogy..." Bár jelen esetben tényleg többet tudunk GL gondolatairól. Szerintem kár boncolgatni a dramatúrgiát, a szereplőket, egy kérdés van tetszik-e a film, vagy sem.
Az új résszel kapcsolatban minden írigységem azoké akik látták a filmet, de a kiritkákat nem sokra veszem, mert láttam már porig alázott filmet, ami nagyon tetszett, és vica versa. Egy bizti ds9 kollega véléményére sokat adok majd.
A bécsi útra már velem együtt 5 jelentkező van, ami egy autónyi, tehát akkor menjünk!
Az egyik lakotarsam a koleszban epp most tolti le az Episode One -t, x ezer
rar-fileba tomoritve. Asszem 2 db 600 MB-os MPG lesz belole, aztan majd
hajra, full-screenben nyomjuk majd a 17" es monitoron, yeahhh.....
Szerintem az egyedüli baj az elvárásokkal van. Sokan elfelejtik hogy a film GYEREKEKNEK készült. Azok tudják majd élvezni aki képesek újra gyerekké válni. Én meg fogom próbálni...