Szegény magyar ember volnék, elég trágya külföldi kapcsolattal. Szerintem a többség is elmondhatja ezt magáról. A magyar viszont elég rulez. Nehezen hiszem el, hogy még senki sem mirrorozta le a dolgot valahova...
Hát nekikezdek remélhetőleg nem untató, és nem is túl hosszú hozzászólásomhoz. Hát fiúk-lányok, nem gondoltam volna kedden reggel amikor felkeltem, hogy este 22:30 kor befogok tenni az otthoni gépembe 1 cd lemezt melyen a vadonat új Episode 1 cimü film lesz. De ez köszönhetően Lama_fasz barátomnak mégis igy lett. Igazándiból gondoltam, hogy valamilyen formátumban látni fogom az itthoni bemutató előtt, de arra álmomban sem gondoltam volna, hogy 6 nappal a kinti bemutató után látom az egész filmet. Igen-igen arról a változatról beszélek ami valahol fent kering a neten. Miután betettük nem akartunk hinni a szemünknek, valójában az egész keddi napot ebből a szempontból életem egyik biztosan kiemelkedő napjának fogom tartani. Akik nálam voltak este haverok szintén biztos, hogy nem fogják elfelejteni, minthogy azt sem felejtettem el amikor tiz éves se voltam, és az akkori valamelyik balatoni BM üdülőben elöszőr láttam a csillagok háborúját (episode 3 :). Nos a mostani filmről csak annyit, hogy két joint után meg sem birtam két órán át szólalni. De most még mindig alig hiszem el, hogy kevesebb mint egy héttel a kinti bemutató után megtudtam nézni. A következökben néhány szót irnék arról a változatról ami a neten kering, (állitólag több is van belöle). Egy hirtelen ismerettségből kifolyólag wincsin kaptuk meg az anyagot. Két könyvtárban könyvtáranként 6-8 self extractos rar volt. Miután kibontottuk 4db file-t kaptunk melyek 2-2 db ként kerültek a cd-re. A legrémisztőbb az volt, hogy vcd formátum érkezett a netről, tehát a cd-re való irás után kaptunk két db autostartos cd-t melyen már a lejátszó program is rajta volt! A képminőség nem volt a legjobb, de határozottan élvezhető volt. A hanggal az elején voltak gondok, de körübelül a film 1/4 részétől mintha valami gyökeresen megváltozott volna. A film elején mikrofonos volt a hang és megböbbentünk amikor az első fél óra után hirtelen megjött a sztereó vonal hang! heh, a kamerás ember valószinüleg összehaverkodott a mozigépésszel, és a mozigép hang kimenetére rákötötték a video kamerát :) . Na innentől viszont aztán igazán csodásan élvezhető volt a film. A kép ugyan végig kamerás felvétel, de ettől még határozottan élvezhető volt. Bár nem tartom magam sw fanatikusnak, de azt még mindenképp elárulom, hogy mára (csütörtök) már négyszer megnéztem, minden alkalommal lenyügözött, és a moziban is legalább 4-5 megfogom nézni. Hát ennyit akartam csak irni, mivel nem láttam még olyan hozzászólást aki a netes változatról irt volna... A haverjaimmal megbeszéltük, körübelül két hét múlva elkészítünk egy feliratos változatot.
addigis az erő legyen veletek! :) byez
Erről a bizonyos letölthető változatról nyilatkozzatok, emberek!
Ez videokamerával moziban rögzített felvétel, vagy lopott? Milyen a
minősége (felbontás, hang kHz, mono/stereo/mégjobb, képélesség, stb)?
A password és a login név is "boe".
Írd be a Netscape-be, hogy
ftp://boe:boe@152.66.139.238
Aztán jobbgomb; save as...
Szerintem így a legegyszerűbb..
Esetleg még Windows Commander, vagy hagyományos ftp és get...
Én nem tudom letölteni azt az oldalt. Pontosabban ftp-vel login nevet és passwordot kér, amit nem tudok, http-vel meg nem jön be. Tudnátok segíteni? Máshol nem található meg a hálón?
Mint (majdnem) minden amerikai film, ez is gyerekenek készült. A felnőtteknek szólók még butábbak :-)
Viccen kívül, az átlagos amerikai mozinéző a 8-10 éves gyerek értelmi színvonalán van. Nemsokára mi is ott leszünk.
********************************************************************************
6 June 1999 - European Telecommunications Boycott www.telecom.eu.org
1999. június 6. - Európai távközlési bojkott www.planet2001.hu/telecom.eu.org
********************************************************************************
Most néztem a CTV News-t, ahol bemondták, hogy megkerült a Phantom Menace elveszett másolata, 5 lábnyi szalag (kb másfél méter) hiányzott belőle és nem hiszik, hogy a tolvajok csináltak volna róla másolatokat. A két tolvaj feladta magát a rendőrségen
BuBu: szivesen megmondom, de szerintem nem tudsz vele mit kezdeni...:(((
JMT7-254 /Trinet (HUT, Finland, Espoo)
Szoval ez egy helyi Novelles halo az itteni campus-ban, szoval kintrol
(meg errol a gepreol sem, pedig ez egy laborban van, a kolesztol 50 m-re)
nem tudod elerni....sajnalom.
IMHO proszald meg a 152.66.139.238-ot, az elobb innen megprobaltam (smekpc20.hut.fi), es jott mint az allat, de aztan lelottem, mert csak kiprobaltam, hogy megy a download.
szoval en is megneztem....hat, mit mondjak......
modok kettot:
1. Azt a b@Ł$@Ł k#%% anyjat Lukas Gyorgynek !
2. Nezzetek meg Ti is
Azert nem vagyok annyira kiakadva tole (mint lennek egyebkent), mert
vegulis ingyen volt, nem fizettem 500+x Ft-ot a mozijegyert, de a labam
frankon elzsibbadt :))))) nna mindegy.....
Van benne 1-2 olyan reszlet, amiert erdemes volt eddig varni, de a tobbi....
az elobbi tiz percben kaptam legalabb 10 emilt:) ugyhogy mondom 152.66.139.238 p/l boe/boe
Aki este vagy ejjel 20-50 k/sec nel gyorsabban tolt le azt szo nelkul kibanolom. Delelott lehet tolteni esz nelkul.
Ha van valami jo vcd (sex!) es hozza valami emberi konnekt az dobjon egy mailt
Jo szorakozast!
Nekem már megvan (tegnap óta) kb. 3x láttam, egész jó minőség, a hangja kicsit szar az elején (visszhangos), de később megjavul, szóval nézzétek meg, vagy mailezzetek !
May the Force be with Us !!