Szerintem ilyeneket nem az egyéjszakás nők mondanak , hanem a házasságban élők . Legalábbis én ezt tapasztaltam . Amikor a tűz már nem lobog , csak épphogy pislákol . Ilyenkor anyunak szüksége lenne valami gyújtóeszközre , de apu nem veszi a fáradtságot , mer neki elég annyi , ha rendelkezésre áll a "rőzse" .
Hát maszturbálnak, de ugye az is baj szok lenni. :)
Annak a nőnek és annak a férfinak van "igaza", aki a szexre nem úgy gondol, hogy húzogatjuk a punciban a fütyit. És itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy ismerkednek, udvarlás, blabla, aztán eccercsak megtörténik a nagy esemény.
Nem tudom, miért gondolja néhány nő azt, hogy egy nőnek nem lehet jó egy olyan aktus, ahol nincs semmiféle összeszokás még, hanem egy szikra, egy meghatározhatatlan valami két ember között, ami aztán egy nagy hancúrban teljesedik ki.
Vagy csak ezzel a trükkel próbálják távol tartani lányaikat a korai szextől ? Tényleg nemtom' miért építenének be ilyen oktalanságot (valóban oktalanság ?) a nevelésükbe .
A férfiaknak időnként üríteniük kell, ez van. Fizikailag nyilván jó, ha nem egy fagylaltos tölcsérbe kell ezt tenniük, de szerintem a szex nem ez. És a férfiaknak sem. Legalábbis a környezetemben lévő férfiak kb. így gondolkodnak. A nők meg úgy, ahogy te is írod, de ettől még ez nem feltétlenül van így.
A szex jó a nőknek is , de csak ha kölcsönösen megtanulják egymást a felek . Úgy hallottam viszont , hogy a férfiaknak akkor is jó , ha csak éppen nem fagylaltos tölcsérbe mártogatják .:-)
Nemtom' igaz-e , még sose voltam férfi .
Mindenesetre az a sok nő , akikkel életem folyamán beszéltünk ilyesmiről , ezt állították .
Eddig is tudtuk, hogy a nők bántalmaznak többet, sőt be is raktam már párszor:
Minden reprezentatív statisztika ezt mutatja, csak a hatóságok látókörébe kerülő eseteknél fordul meg a helyzet, mert a férfiakat ért erőszak gyakorlatilag csak akkor derül ki, ha meghalnak vagy kórházba kerülnek miatta, nem rohangálnak feljelenteni már egy pofon után is.
Lásd a fenti reprezentatív felmérést elemző cikket is:
"Dr. Donald Dutton believes that this research shows that domestic violence is more common in lesbian relationships than in heterosexual relationships. In one study of 1,100 lesbian or bisexual women in abusive lesbian relationships, researchers found that the women were more likely to have experienced domestic violence in past relationships with women than in their relationships with men.
However, what researchers also note is that domestic violence research is often problematic. This is because the data is often extracted from crime reports or crime victims surveys where, as Dr. Dutton explains, “ men under-report more than women, and have been publicized as indicating domestic violence is a gender issue…In fact, when larger surveys with representative samples are examined, perpetration of domestic violence is slightly more common for females.”