Az idén ráadásul újraburkolták, gyönyörű kő van, semmi bokabicsaklás. (Ezért is áztam be, mert a sima felület egyenest az eltört csőhöz vezette a vizet, ahelyett, hogy bolyongott volna a hepehupák közt.)
Sportszerű könnyítésként idén rábeszéltem a Seres Rezsőben érdekelt szomszédasszonyt, hogy vágjuk ketté a rendezvényt: szombaton én prelegálok a várostörténetről, plusz tetőséta, vasárnap délelőtt pedig ő mesél a Rezsőről, és énekelni is lehet, miszerint "Szeressük egymást, gyerekek...". Tessék választani. :-)
Éééérdekes, tegnap(előtt) én is pont ezzel a "szövegtelen hozzászólás" hibával kínlódtam. És (és-sel nem kezdünk mondatot) nekem is az előzmények törlésére gyógyult meg. Szintén tűzróka?
Rettenetes. Nemrég olvastam egy izlandi krimit, abban a főhős, aki nem találta elég savanyúnak a bolti savanyú kolbászt, odahaza, az erkélyen áztatta valami lében az oldalast meg az egyéb húsokat. Rokonlelkek. Pedig a krimibeli izlandi aztán nem is iszik.
Pumukli kolléga levele megerősített, hogy a (legyűrt) problémám nem egyedi. Szóval aki be tud lépni a fórumba, de nem tud hszt küldeni, irtsa ki a cookie-kat. Az a gyógyír.
Na, most van baj, mert a saját gépemen egy napja nem tudok hszt küldeni: ha beírom és küldeném, azt írja ki, hogy a hsznek ninkcs szövege. Most beüzemeltem egy szobadíszt, és lám, innen megy. Minden megoldás érdekel, hogy mit tehetnék, köszi.