nem csak ilyen napok voltak , volt szép szamováros ,alig derengős ,meghitt tea esték is. sláger a jázmin tea volt. ja nem H.P. vel
látod tudtam csökkent értelmi képességü vagyok ! - mostani film szemlén nem csak a halál kilovagolt, hanem a ki a macska is H.P.
gombócka ezernyi képet küldtem engesztelésül!
meg kiprobáltam egy olyan italt amit még soha :TOJÁSLIKÖRT ivtam.
mentségem a körülmények: baromi hideg, meleg meg csak ez volt. igen igen meleg!
Bombardini nevü tojáslikör+ whiskey és rum kivánság szerint még egy kicsit fel gyógyitgatva, felgözölve, tejszinhabbal, pici tört csokival a tetején decis pohárban
nehogy azt hidd ,hogy bármi is tudatos volt abban az időben , spontán dolgok voltak ezek belefért KEX baksával , doleviczényivel, sakk-matt , és persze illés
nekem meg a taknyos orromat törölgették mert nagy darabnak nagy darab voltam de még nagyon gyerek. meg még ugy gondoltam én leszek az én leszek, ... hát azt hamar kiverték belőlem. katonaság a "paraszt párizsban" gondosan vigyázva arra nehogy munkába keveredjek igy volt időm olvasni és felfogni kik forogtak körülöttem
közben a nagy fa galerinek kiosztottak vagy20 évet , az illés világ szám lett, baksa disszidált én meg ... megtanultam lecsót fözni! ekkor már Hajnóczy nem ismert meg
látod jönnek az emlékek és minden az uszoda körül forg, igazi cabinet kabinos volt onnan az ismeretség , majd érdeklődés, idesanyám sodrófája meg jó utra téritett
látod sat hülye vagyok : sörözőnek söröző de az esetek 90% nagyfröccs ment! a sört én guritottam. ha jól tudom valami film is készült mostanában róla. kitudja én már nem. volt annak az időknek egy másik legendás alakja ,Csörsz oszt belöle meg nem lett semmi szinte.
G pontocska hát persze ,hogy nem..... ez tankönyv : foglalkozik az alkohollal kapcsolatos pszichiátriai zavarokkal. mankót nyújt a hülye diáknak az alkohol dependencia tüneteinek meghatározásához!! FTC (az esettanulmány meg ha jól emlékszem meg 2003 jun ftc pálya valami Sat kedvelt város ellen)
most jut eszembe : a halál kilovagolt Perzsiából-ban nagyon szemléletesen irja le a delirium tremens pontos tüneteit amint bolyonga mustársárga házak között majd felülről látja saját magát amint keresi a feleségét ilyenkor látja a városon túli zöldet de mégis tudja soha nem jut át a városon...
hangulat javitónak használod a halál kilovagolt perzsiából, vagy a jézus menyaszonya: hát tudod fura izlésed van! ifju korában az ember olvas összevissza mindent mozgó vilag , új irás , tiszatáj, néphadsereg
oszt megszereti, kárpátia söröző massziv sörtárs, majd alkoholista , majd nihil
oszt az idők folyamán novellák már elfelejtve s lassan lassan ő is. lázadó nemzedék volt a miénk oszt ki ilusztris asztaltársaságba keveredett ( tényleg jézus társasága lettek, az utolsó vacsorán) ki meg konszolidált öreg úr.
felsorolás pill .hangulat alapján ,mind az istenek ajándéka vitte a másvilágra
FTC = nem tévesztendő össze az egyes magukról megfeledkezett foci drukkerek értelmetlen randalirozásával, de mégis könnyen eszünkba juthat erről FTC , mivel a nyugtalan, deliráló beteg megfékezése is hasonló nehézségekkel járhat( saját kedvenceiknek, szeretetteinek is neki ront, fizikailag bántalmazza öket. ilyet csak egy súlyos tudatzavarban szenvedő beteg tenne .
kicsit vissza emlékezel,borzalmas utibeszámolómat érdektelenség miatt abbahagytam( igaz igy kerültem ide ,hogy te voltál az egyetlen aki folytatást sürgetett,)
Gondolom, sokan lehettetek a csoportban, de egészen véletlenül nem rémlik 3 ÖTYE-tag??? Ők még maradtak egy hetet. Különös ismertető jelük: cingár-testes-normál. Ha nem rémlik, akkor lekésték a gépet! :D
Egyébként jókat írsz. OLvasnám tovább...
Kedves, jóóóóó Rozogácska, most jut eszembe, hogy adósod vagyok a tekével.