szakadt a jég meg az eső... a hotel előtt az autók alváza fölé ért a víz, meg hullámzott az utca... egy trabi ottmaradt a víz közepén, úgy húzták ki... simán tudtam volna úszni benne... csináltunk fényképeket
a taxizás igen vidám keretek közt zajlott... müvan, ti elmentetek még valahova utána?
mi meg tegnap fél órát áltunk a viharba a hotel előtt a biciklikkel, aztán hazavitettük magunkat, majd visszamentünk az én kocsimmal a kerékpárokért... miközben raktam be a kocsiba szarrá törtem a hátsó lámpáját a kocsinak... remélem egy 10-esből megúszom... tök jó nap volt a tegnapi...
hát gondolom lejön értünk hívásra, aztán hazavissz mikor má széjjelcsaptattuk a májunkat... bár lehet, hogy füredre drágábban jön, de én akár 400 Ft-t is hajlandó lennék kifüzetni...
lefele meg megy busz...
lesz ma meg holnap valami party a belvárosban... csak nemtom mi...(bár én holnap dolgozom)
az jó, akkor elmegyünk a palaszba, iszunk egy-két (g)rundot azt arénázunk, Tuborgot meg nem iszunk...
Meg kéne célozni a Füredi bornapokat... Veszprémbe van egy 8 személyes taxi, ami állítólag 3 rugóért levisz a balatonra... az fejenként 375 Ft lenne hazafelé...
Vasárnap Bikini lesz Siófokon (nem a Biccsháuzon, úgyhogy, lehet hogy nem marad el).
Tótózni ma megyünk 7-re csak elfelejtettem hová. Nyilván Soproni vagy Hungária.