Talán sajnálni kellene azért az edzőt mert egymás után 3 légiós cserélődött?Neki talán nincs beleszólása abba h legyen e csere vagy ne?Nincs könnyű helyzetben de neki is volt bőven része abban h itt tartotok!Amikor jött fel a csapat a körmend és a Fehérvár ellen megint csere!Gondolom nem volt szimpi neki a brazil!Elégedett Kurasov edzésmunkájával és van tekintélye?!WOW!Kivel szemben kell küzdenie edzésen és kivel szemben van tekintélye!Biztos őt kedveli!
Szerintem első körben jó lenne elkerülni a Paksot, szóval ők kapjanak csak ki mindig, mi meg nyerjük a meccseket sorra, elvégre edzéseken most már csak a támadást kell gyakorolni:) (némi túlzással)
--Jelenleg ugye a mi mutatónk 7-9, ők 8-8-cal állnak.
Igyekezve a realitás talaján nekünk összejöhet a hátralévő 10 meccsből egy 5-5-ös sorozat, ami a végén az jelenti, hogy 12-14-es mutatónk lesz.
Ugyanígy nézve a Falco ( 5-5-öt feltételezve) végül 13-13, a Sopron ( 4-6-ot feltételezve) végül 12-14, a Kaposvár (4-6-ot feltételezve) végül szintén 12-14-el zár, így szerintem nekünk már csak egy dolgunk van:
Mindenáron megverni a Sopront és a Kaposvárt, és bizakodni, hogy az általam számolt győzelmeiknél kevesebbet fognak szerezni...
Jaja, az őszi nyertes meccseink után érdekes módon a lent író nagytudásúak nem jelentkeztek megmondani a frankót Pór szakmai tudásáról
Sőt, tavaly sem....
Az, hogy a B-közép tetején két részeg mit ordibál ( pl. "Edzőcsere!") , az nem tükrözi a többség véleményétí inkább csak a saját szegénységi bizonyítványukat állították ki...
Azért az nem az edző hibája ,hogy nem tudják a figurát, mivel még csak MOST jöttek, ne várjátok már el hogy rögtön 2-3napra rá tudja az összes figurát!!!!El kell telnie egy kis időnek mire megtanulják!!!HAJRÁ OLAJ!!!
Szerintem az edzőnek nincs elképzelése a csapat játékáról. Mivel magyarázzátok, hogy Davisnek amikor ment a játék leütette negyed órára!!!!????
Úgy néz ki, mintha a játékosok nem tudnák a figurákat, akkor miért van itt egyáltalán??? Nem volt még idén két olyan meccs a mikor ugyanaz a kezdő ment volna föl a pályára meccs elején!!!!! Így nem lehet a nyolcba kerülni, de még bennt maradni is nehéz lesz.!!!!!!!!!!
Ebben az idényben még egyszer sem tudtunk egy csapatot sem nagyon megverni(még a kicsiket is pár pontal) Valahogy érezni lehetett már az elején, hogy szar ez a csapat az edzővel együtt, csak mi ezt nem hittük el. Mindent azért nem lehet a játékosok nyakába varni, látván azt hogy egy értelmes kidolgozott támadásunk sem volt az igén. Azt sem értem minek eröltetjük ezt a ugynevezett kemény védekezéses játékot, mikor ezzel sem megyünk semmire. (28 pont egy félidőben azért az közönség szorakoztató)Szerintem ez csak egy szar ürügy amire rá lehet fogni, hogy miért nem dobtunk csak 60 körül. / Nagyon sokat kivett belőlünk a jó védekezés-mondta P. P /
Ha nem merjük elküldeni az edzőt akkor ne is várjunk többet.
fülöpnek voltak jó pillanatai, de továbbra is fenntartom, hogy cicával együtt kéne elküldeni őket a halál faszára, nem hogy kezdeniük...mi a faszt képzel pór... támadásunk? volt olyan? vagy csak én kerestem?