Emberek! Meg ne vegyétek 3000-ért!!! azé az bűn lenne, miért hagyjuk, hogy még orvul nagyokat keressenek rajtunk. Biztosan lesz valaki, aki hajlandó egy barátibb árért is felírni nekünk utánvétellel. Szerintem csak várjuk ki, a posta úgy se gyors!!!
Nem értem miért kell mással foglalkozni!? Ha valaki annyira ki van,/mint én/ hogy nem láthatja a filmet a moziban most és képes letölteni a net-ről, rosszabb minőségben megnézni, az tegye, aki meg vár /andzsin-sun/az várjon! De ne csesztesse a másikat, hanem foglalja el magát pl.új filmek a moziban:Lock,Stock&two smoking barells.Qrvq jó film. Én kihagyom, de nézem a FantomMenácsét 25'-on PII450Hz-ről ma este.Popcorn Cserikók bejáccik.Na csá!
Jön, jön, Kojak mester! De egyre lassabb sajnos, lehet, hogy megint le fog halni. Az azért nagy baj, mert a CuteFTP valamiér ellenkezik velem, a Netscape Irrigator meg nem tudja folytatni a megszakadt letöltést. A majom programja!
Ténleg nem tudja senki, hogy mi a répa az a 425 hiba?
Gyerekek, ha vkinek sikerult, akkor orulnek, ha nekem is letudna masolni,
fizetek is erte, ha mond egy megfelelo arat.
(csak azert, mert nekem nem vsz, hogy osszejon - munkahely, es azert
itt /bar berelt vonal/ vigyazni kell, s csak aprankent tudnam megoldani, foleg meg ha menne ez a nyavajas getright)
mellesleg azt olvastam, hogy magyar szerveren is fenn van, csak sajnos
cim is kellene, nem csak utalas :(
Valami gázos a szerverrel. Próbálkozz kitartóan, szerintem kell annak menni. Először nekem is ment, aztán ledöglött, amikor újra akartam indítani, akkor szívonzi kezdett. (425-ös hiba). Mos neccképpel jön le 123M már itt van.
Haat gyerekek, ez a letoltes nem tudom nektek hogy megy, de nalam
a cuteftp beloginol, aztan csak var es var es var, a getright ugyanezt teszi,
ha meg a browserrel probalkozom, az lehal egy ido utan :-( (meg 1 megat
sem tolt le).
Azert nem adom fel.
andzsin, had figyeljenek. Mit bizonyit az, ha letoltom???
Kiirom cd-re, geprol letoltom. Azt mondom, hogy nem tudtam mit toltok
le (nem beszelni anglius), aztan lattam, hogy mi, rajottem, hogy illegalis
es letoroltem. Bizonyitsak ram az ellenkezojet.
Lucasek meg vigyazzanak jobban a kopiajukra, ha nem akarjak, hogy ellopjak, es kulonben is mutassak be itt is a mozik most, vagy max 1 honap elteressel. Ha lukas bacsi nem fer, en miert legyek az????
Egyáltalán nem értek veled egyet, miért kell az embert szenvedtetni.
Én meg fogom nézni a moziban is, és meg fogom venni az eredetit is.
De nem fogok 112-t aludni SW nélkül azért, mert nálunk csak Szept.-ben fog megjelenni. ÉN MOST AKAROM MEGNÉZNI ÉS KÉSZ!
"Most jobb megnezni szar kep- es hangminosegben 15cm-es kepatloban" Jobb ma egy galamb ...
"Egyebkent mar figyelik azokat az oldalakat ahonnan letolthetok." Figyeljék csak! Majd rájönnek, hogy jobb lett volna egyszerre bemutatni az egész világon, vagy legfeljebb annyi csúszással, amennyi a szinkronizáláshoz kell. Lett volna eszük!
Mi a fene tortenik itt emberek? Mindenki megbolondult? Most jobb megnezni szar kep- es hangminosegben 15cm-es kepatloban, mint szeptemberben a moziban? Ugy ahogy a Fuggetlenseg Napja, meg a Twister sem elvezheto sima TV-n csak a moziban, nem hiszem, hogy a Phantom Menace hu de jo lenne. Ezennel bojkottalom ezen oldal vagy oldalak letolteset! Semmi ertelme nincsen! Azon kivul ne felejtsetek el, hogy ezt az USA-ban is latjak es megerjuk azt, hogy be sem fogjak mutatni nalunk az Epidose I-t. Egyebkent mar figyelik azokat az oldalakat ahonnan letolthetok. Szoval nem tudom van e ennek ertelme, de szerintem nem sok.
A CuteFTP-bol tobbfele verzio van, nezd meg a "www.cuteftp.com"-on. Ott le lehet tolteni a kivantat. Akkor megsem kuldom, ha le lehet tolteni. Ugy egyszerubb.
Szolj, ha nem sikerult.
Nagyon szivesen felvennem Nektek, de sajnos nincs CD ironk. :-( Szobatarsam meg csak az egyetemen tudna iratni, az meg -- hogy finoman fejezzem ki magamat -- meglehetosen bonyolult ugy.
Egyebkent, mint kiderult meg csak az elso CD anyaga van meg, a masodik ftp-zese meg folyamatban. Meg allitolag ketfele minosegben letezik a SW. A mienk eleg gagyi, nagyon sotet + gyenge a hang is, ahogy most belepillantottam. Meg kene talalni a jobb minosegut, azt kene majd CD-re irni.