elnezest offtopic
megkoszontem mar ugyanis chiphazardtol kaptam. a testverek nem nyultak a vinyomhoz (de gondolom Ti is ideadtatok voltna...)
puszika mrj
Képzeljétek, találtam egy német szervert, ahonnan 9-cel jött a jó minőségű verzió. Újra kellett indítani a gépemet, visszajelentkezéskor meg már nem engedett vissza abba a könyvtárba :-( Jól megszívtam
koszi kockasfulu
a limit azt jelenti hogy megvan hatarozva hogy egy user max milyen sebesseggel tolthet le. mer vannak paran akik 50-100 al toltenek es ezek megolik a halomat is meg nem adnak source-t a modemes usereknek.
kockafulu:
koszi a cimet. en irtam a levelet de Te csesztel valaszolni jool... :( hehehe na mindegy a masik topic cime nincs meg ? mer teljesen vak vagyok asszem vagy szar a brozerem mer nem latom.
makaveli:
kb 7 utan megy holnapig vagy amig le nem halasztjatok de asszem teszek sebesseg limitet mer kikapcsoljak a halomat:)
csak 1 kérdés: kb. mikor kapcsolod vissza a szervert? kb. félig lejött nekem mindkét fájl, és akkor addig nem is próbálkozom a feljelentkezéssel hiába.
hi ujra
na akkor sorba.
szerintem se vegyetek meg penzert mert akinek megvan az nagy valoszinuseggel ingyen kapta, bar ezt mindenki maga donti el.
a szerverrel kapcsolatban pedig lekapcsoltam mert egesz egyszeruen annyi tcp connect can a gepemre hogy meg webezni se tudok es nem tudom hasznalni a gepet, de este ha megyek el bekapcsolom ujra. hetvegen altalaban estig fog menni minden nap. azert olyan lassu mer eleg sokan (osszesen 600kByte/sec) toltenek le rola. max 45 user van engedelyezve es 10 mp hammer time, 5 retry utan fel oras kick. kerlek titeket hogy osszatok egymasnak is ne mindenki innen toltse le.
es cd-re nem irom senkinek....
a ket cd az egesz film
hat akkor jo varakozast...
Közbe beüzemeltem a CuteFTP-t, de egyrészt nem tudok kapcsolódni, másrészt ha mégis, akkor hamarost kivág, hogy 221 site is going down. 230M már itt figyel nálam, előbb-utóbb csak lesz valami. Te is töltöd? Ha igen, hol tartasz?
Igazatok van, egyebkent, a fene a pofajukat, hogy fel evet kell varni es annak is igaza volt aki azt mondta, hogy megerdemlik, persze hogy megerdemlik. Ha ilyen barmok, hogy adnak fel evet a feketepiacnak, akkor meg jo, hogy mindenki kihasznalja, ezzel csak maguktol vonjak el a bevetelt. Egyebkent abban is biztos vagyok, hogy mar CD-n is lehet kapni. En csak arra akartam agitalni, hogy nem illuziorombolas e most megnezni ezt a lopott valtozatot? Erre a kerdesre, akkor "nem" a felelet, ha olyan minosegu, mint a trailerek, es lejon surround-hangban, mint a trailerek, amik egyebkent tenyleg fantasztikusan szolnak.
A megadott IP címre kb. 20-ból egyszer sikerül belogolnom, a file letöltés pedig néhány 10 KByte után megszakad az összeköttetéssel együtt. Hogy sikerült valakinek is ezt letölteni ?
Andzsin!
Te a LENYEGET nem erted!
Engem abszolut nem erdekel maga a film,
viszont ot percenkent elelvezek a nezese kozben
ha arra gondolok hogy milyen finom tempoban
tolom be ezzel a hatalmas NDKs mufaszt
George Lucas es managertarsai durcas szajaba.
Egy hettel a premier utan, amikor meg ott
aludtak a rajongok a mozi elott, meg ment a
mediacirkusz, meg hogy csak nagy teremben
lehet lejatszani es hogy micsoda kiraly aki
megnezheti potom ketmilliard svajci frankert
ezt a csodalatos, digitalis, fazonalis,es analis
remekmuvet, en itt ulok a kis Hungary fovarosaban
es nezem total ingyen, es nagyokat rohogve.
Vegre latom, hogy neha tenyleg pofara esik akinek
nagyon nagy az arca. A legenda!
BRUHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!
-Ki a fasza gyerek? Darth Vader, te tudod!
-Sssszhhh....Te vagy a...hsssz....fasza gyerek....ssssssz...halacska,
en tudom!
Udv!
Nem olvastam vegig a hozzaszolasokat, de eleg erdekes volt, es hogy bovitsem a topicot, en is halandzsazok egyet.
En mar lattam a filmet, de nem tul jo minosegu, es neha le is fagy.
Talan en a rosszabbik verziot lattam. Egyebkent teljesen egyetertek Max-al, de en asszem kicsit maskepp neztem, mint 10 evesen(?).
Van benne egy modern Ben Hur tyuhanoverseny, kisse nevetseges,
hogy egy tizeves mini-Anakin nyeri meg, a tobbiek pedig altalaban
megpusztulnak.Na es akkor meg nem is beszeltem a 256 fele lenyrol,
akik a filmben vannak. Alarcosbal? Ez nem lehurrogas, de ha lattatok a tobbi reszt, azert az egy kicsit hihetobb volt, hogy egy 20 eves Luke szetdurrantja a halalcsillagot. Most ezt teteztek egy 10 eves fiuval, aki szinten szetdurrant, igaz veletlenul(?) egy hajot. Ha 10 eves lennek, biztosan jobban elveznem. Azert vegszokent megis azt mondom, nezzetek meg! A tortenetet
leszamitva eleg profi a rendezes, es a trukkok is mesteriek.
Jo etvagyat hozza!