Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1820

szia Diesel,

igazabol mi pentek reggelre kivannank odaerni, hogy igazi hideget kapjunk.

de ha tenylegesen voltak cserelve az emlitett dolgok akkor szerintem az inditassal sem lehet gond.

persze ha raersz reggel, osszefuthatunk. bar nem akarom a programot tulbonyolitani, indulnank is visszafele.

ha a motor egyben van, a beazasok, karosszeriallapot miatt aggodom picit, meg hogy milyen minosegu a fenyezes rajta, gittes-e stb...

nos, ezek penteken mind-mind kiderulnek.

ha esetleg addig tud valaki masik w115, 1es szeriasat megfelelo allapotban akkor szoljon. Pudingot kiveve:)

udv

b

Előzmény: DIESEL 3.0 (1818)
b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1819

hopsz!

en igazabol ezt a reszet nem ismertem a tortenetnek.

hat akkor itt is tettenerheto a szethuzas bizonyos szinten...sajnos.

remelem azert mindket tomorules tud mukodni, es esetleg osszehangolja munkajat.

kerdes:ki tartja karban a veteran MB honalpot?

b

Előzmény: C_dolgoz (1817)
DIESEL 3.0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1818

Délután beszéltem a szerelővel aki csinálta

állítólag persely,dugó-csere gyári alkatrészekkel, síkkőszörülés stb

szelepszárszimmering,egyebek

kb180.000,- ft mondott, amit a motorra költöttek

láttam soxor az objektet szerintem egyben van

ha péntek délután mentek megnézni szivesen veletek tartanék ha megbeszélünk egy talit

Előzmény: b0b0 (1816)
C_dolgoz Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1817

"szerintem jo otlet ha minnel tobben belepnek egy adott clubba, vagy valami hasonlo civil tomorulesbe, mert igy hatekonyabb az alkatreszellatas, info illetve tapasztalat csere stb...

velemenyem szerint ma az a baj, hogy kulonfele, (itt nem reszletezendo okok miatt) nincs egyseges allaspont"

Nem akarok flémet indítani, de

Anno 3 éve megalakult az Mb-cars.hu Magyarországi Mercedes Barátok Klubja, ahol pontosan ezeket az célokat, eszméket tűztük ki a zászlónkra. Relatív kevés autónk volt, de megalkudtunk - többek között Czimbula Sanyival, az M+M-mel - alkatrészkereskedőkkel, szervizekkel.

05 szeptemberében mintegy 20-an úgy döntöttek (hogy miért, szerintem ne menjünk bele, mert csak sebeket tépne fel), hogy kiszállnak és megalakítják a youngtimers-t.

Úgyhogy igazad van, valóban nincs egységes álláspont :-(

Előzmény: b0b0 (1810)
b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1816

ok, akkor ami infod van azt tedd fel este ide, es akkor holnap lathatom, vegul is probalok minnel tobb forrasbol erdeklodni, ki mit tud, mond. azzal butabb nem leszek, hatha.

azert erdekel, mert kompresszio es nyomasvesztes merest nem iktatunk most be, hanem inditasra velemenyeznenk a 200d s szivet. mert ha a motor jo, es a vas ugy egyben van mint a kepeken, tovabba arban is meg tudunk 1ezni, akkro ez nem volna elvetendo vetel.

amugy te latatd az autot eloben?

mert szerintem a kepek 2004 nyaran keszulhettek, az meg nem ma volt....

kosz a partatlan segitseget

udv

b

Előzmény: DIESEL 3.0 (1815)
DIESEL 3.0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1815

Nyáron volt vmikor-teljeskörű

este több infóm lesz

Előzmény: b0b0 (1813)
HaZsolti Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1814

OFF azért elég sokunknak az volt vagy van nekem a Merci mellett az van ON

Nincs valaki aki Tatabánya környékén lakik? Műszakira kéne kölcsönbe hátsó lámpa.

E-bayről vettem 2-őt csak még nincs hír róla. Esetleg ha van valakinek jobb hátsó búra 1-1,5 szériás olcsón az is érdekelne.

b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1813

bakonyig, te opelbol nyergeltel at? hat ha mindne igaz en is igy jarok majd:)

Diesel!ha nezed a topicot, a kecskemeti gep motorfelujitasa tudomasod szerint mikor volt? es teljes koru volt -e? azt mondtad hogy a szaki aki vegezte megbizhato jo szakember...

csak azert mert ugynez ki penteken megnezzuk bakonyiggal a hideginditast:)

udv

b

ui:

csemegenek kepek innen-onnan

Előzmény: bakonyigg (1811)
hieronymous Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1812

Hogy kicsit reklámozzam magunkat (igen, ez a reklám helye, bocsi mindenkitől): ha megnézitek a weboldalon a partnereinket, ez 3 hónap termése, ilyen szinten akarjuk folyamatosan növelni a kedvezményeket adók létszámát. Azért pl. nem rossz, hogy pl. az egyik legnagyobb Marcistől, Cimbula Sanyitól is kapunk 20%-ot.

októbertől (akkor alakultunk) dec. végéig 40-en lettünk, akik beléptek, tagságit kaptak, és nekem is az az elvem, hogy egységben az erő, jobb a fellépésünk ha többen vagyunk.

Örülök, hogy rengeteg embernek tudtunk segíteni nosztalgia biztosítás ügyben is.

És azért az is hozzátartozik a dologhoz, hogy az egész klub önszorgalomból szerveződött, a weboldal saját erőből készül, nincs elnökösdi, nincs tekintélyelv, nincs tagdíj, mint ahogy az a legtöbb klubban megtalálható. Nincsenek kötelezettségek, mindenki annyit nyújt, amennyire képes. Remélem, ezek hosszú ideig megmaradnak.

Elnézést a félig off témáért!

Előzmény: b0b0 (1810)
bakonyigg Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1811

Én  lekopogom, de még egy dísztárcsát sem veszejtettem oda, egy törökös félig már eltört csillagomat hógolyózták le a gyerekek az elejéról, azt is csak azért mert nem látszott ki a hó alól..ott is hagyták az ablaktörlőn... van hogy ferdén áll reggelente, de az lehet akár egy suhanó női retikül is...Persze lelkileg felkészültem a legrosszabbra is, amikor lecseréltem a kadettet a Csibére,(csibesárga 200D)  hogy majd egy reggel kinézek az ablakon (Zugló-Pesten), és szívbénulást kapok, de eddig semmi !

Tudom ez most nem segít az áldozatokon, de van azért jó példa is....,

üdv mindenkinek

b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1810

szerintem jo otlet ha minnel tobben belepnek egy adott clubba, vagy valami hasonlo civil tomorulesbe, mert igy hatekonyabb az alkatreszellatas, info illetve tapasztalat csere stb...

velemenyem szerint ma az a baj, hogy kulonfele, (itt nem reszletezendo okok miatt) nincs egyseges allaspont. kerdes: jobb az ha sok apro club van, vagy az ha 1-2 nagy, azon belul csoportok, diviziok, akarmik.

szerintem az utobbi, tehat javaslom hogy minden becsuletes w115 tulaj lepjen be a mercedesz youngtimerek koze. ha mar csak abbol indulok ki hogy tobb tulaj tobbet tud mint nem:))))

mondjuk a felreertesek elkerulese vegett en sem mercedesyoungtimer alapito, vagy tag nem vagyok, sott rokon sem...sott, meg mercim sincs...de lessz!w115

b

Előzmény: hieronymous (1809)
hieronymous Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1809

Sajna itt Magyarisztánban minden megeshet. Nekem a frissen fényezett 123 kombit az összerakás utáni első éjszaka végigkarcolta valami kedves állampolgár. Az emblémát eddig 3x lopták le, pedig elég normális környéken lakom. Ha egyszer meglátnék egy ilyet...

Jah, ha esetleg talizni szeretnétek, akkor örömmel látunk titeket, állólámpásostul! Mivel youngtimers klub vagyunk, így a legtöbb a csapatban a 123 és 126, van pár 124-es, 116-os, három 115-ös is, de előfordul 500E és slr is. Már megvan a nyári talihelyszínünk is, szóval haladunk előre ezerrel. www.mercedesyoungtimers.hu

Előzmény: Doni_99 (1807)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1808

b0b0!

Mikor menel Kecskemétre?

Előzmény: b0b0 (1806)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1807

"aztan a volvo meg csak megkerul, a fold nem nyelheti el...."

Dehogynem:(((

Amúgy itt Debrecenben is több esetről hallottam, amikor is a márkás autókat a suttyók megkarcolják, letörik a visszapillantó tükröket, mert nekik nem lehet olyan...

Ez amolyan mélyen beivódott "dögöljön meg a szomszéde tehene is" hozzáállás:(((

Előzmény: b0b0 (1806)
b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1806

egyszeruen elkepeszto, hogy milyen helyzetek vannak...

en is mindig aggodtam az oreg 73as opelom miatt, ha az utcan volt...de Tatabanyan nem nyultak hozza soha, es most hogy falun lakom, hat itt kerem mindenki imadja.

sajnalom a tortenteket.

aztan+ nem lehet valamilyen uton modon kideriteni a tettesek kiletet. valami ossznepi osszefogassal, vagy hasonlo?

amit pedig arrol irtal, hogy ha szep akkor irigykednek, ha rozzant akkor leneznek: hat en ezzel ugy vagyok, hogy aki nem tud ertekelni egy barmilyen oreg matuzsalemet, annak szamomra mind1 hogy mi a velemenye, mert nagyon lesz@rom.

de hogy irigysegbol felbecsulhetetlen kart okozzanak emberek...ez egyszeruen nem fer a fejembe.

aztan a volvo meg csak megkerul, a fold nem nyelheti el....francba na

b

Előzmény: sensej (1775)
b0b0 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1805

sajnos nemetbol nem vagyok eros...angol, magyar, roman?

verzio ha volna

b

Előzmény: te_o (1771)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.10 0 0 1804

Jó reggelt mindenkinek!

Valami derengett nekem úgy minusz 3 éves koromból.

Fel is csaptam a családi albumot.

Milyen autó is volt Apámék eskövői (kölcsön) járgánya???:)))

IGEN!!!

Amúgy az újságíró nagybácsié volt.

Apám M-lékei szerint 200D felirat volt a fenekén. /nem az Apámén/ :)

sensej Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1803
Nyugodtan írhatsz. Jó éjszakát
Előzmény: Doni_99 (1802)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1802

"A volvóhoz nem alkatrészt keresek, hanem az ellopott volvómat."

jajj, ezt nem gondoltam volna:(((

A lenti emilen értekezünk még Pudingról.

Köszi az infót.

A freemailedre írhatok, vagy felesleges?

Jócakát!

D

Előzmény: sensej (1801)
sensej Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1801
A volvóhoz nem alkatrészt keresek, hanem az ellopott volvómat. A kocsi egyébbként 300 000 Ft mert ennyibe van nekem.
Előzmény: Doni_99 (1800)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1800

"...pudingot csak alkatrésznek vettem meg aztán megszerettem és nem szedtem szét"

reményeim szerint ezután sem fogod:(

Előzmény: sensej (1797)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1799

amúgy meg önös érdek is vezérelt: Pudingnak keresek donort:)

Mit keresel még hozzá?

Oké, képeket akkor nem kérek. Belsőt se? Jó-jó nem.

Ha nem is mostanában válnál meg Tőle, emilben küldenél egy irányárat?

createam99@yahoo.com

Dánke.

Előzmény: sensej (1797)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1798

Hali!

"Remélem Te szerencsésebb leszel az öreg vasakkal..."

Én nem öreg vasakkal akarok szerencsésebb lenni, hanem Pudinggal.

Ez van, bekattantam.

Mindig is magas volt a perverziós számom: az olyan autók és más dolgok érdekeltek, amikről a legtöbben már lemondtak. Vhogy megsajnálom Őket, vagy mi.

Ha Puding eladására jutsz, kérlek nekem jelezd először emilben.

244 ügyben szétnézek, a 7végén láttam 1 félig kibelezett járgányt 1 telepen. Mit keresel hozzá? Persze lehet, hogy Debrecen nem éppen esik útba Neked.

Előzmény: sensej (1795)
sensej Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1797
Természetesen és szívesen álloki rendelkezésedre, de fotókat ne kérj tőlem a pudingról. Nem akarlak kiábrándítani de Én a pudingot csak alkatrésznek vettem meg aztán megszerettem és nem szedtem szét.
Előzmény: sensej (1795)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1796

"ááááácsi. Nem mester, nem mágus, csak egy becsületes szakember :-)"

Hmm, felénk az ilyen márpedig M-Á-G-U-S, vagy mesebeli lény!!!:( 

:)))

Előzmény: candle (1793)
sensej Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1795
Köszönöm az odafigyelésed.Remélem Te szerencsésebb leszel az öreg vasakkalmint Ém.Sajnos két baj van velük, ha nem szép akkor lenéznek,ha meg gyönyörű akkor ellopják vagy megrongálják. Sajnos Én használni szeretek egy autót nap mint nap azt meg Magyarországon ( Budapesten) nem lehet.
Előzmény: Doni_99 (1792)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1794

Sensej!

Csak 1 pillanatra zargatlak.

Az itt publikus freemail-ed él még?

Előzmény: sensej (1790)
candle Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1793
"Ja, így már felfogódott.

Alkalom adtán majd zargatlak az infóért.

Amúgy Pest környéki lenne a szaki, a mester, a MÁGUS?"

ááááácsi. Nem mester, nem mágus, csak egy becsületes szakember :-)
Előzmény: Doni_99 (1791)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1792
jessszz
Előzmény: sensej (1790)
Doni_99 Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1791

:)

Ja, így már felfogódott.

Alkalom adtán majd zargatlak az infóért.

Amúgy Pest környéki lenne a szaki, a mester, a MÁGUS?

Én debreceni vagyok.

Tényleg, tudsz olyanról, akinek /8-asa van és a környéken lakozik?

Meglesném a járgányát.

Legutóbb talán 8 éve láttam "élőben".  ... vagy nem figyeltem eléggé:( 

Előzmény: candle (1789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!