Ugy hallottam tobb film is kering a halozaton.
Az egyik az 2 db mpg file, amelyik ugy kezdodik, hogy rossz a hang, aztan hirtelen stereo lesz, es kameraval vettek fel.
Tud valaki ennel jobb minosegu verziorol is? Engem csak az erdekel, hogy van-e, hogy hol az nem.
Csak az irjon aki latta is a jobb verziot.
Jo hir az Indiana Jones rajongoknak: Lucas úr kijelentette: hogy az I.J. trilogia 20. evfordulojara, azaz 2001-re valami kulonlegeset akarnak a piacra dobni, ez lehet, hogy special edition lesz, bar ennek az elkezdese sokkal inkabb Spielberg es Ford idobeosztasatol fugg, mondta George es hozzatette, hogy o barmikor keszen all a film leforgatasara.
Egyebkent elmondta, hogy a IV. resz lesz az utolso Indy film, mivel " Steven, Harrison es en mar tul oregek vagyunk".
Vissza a Star Warshoz: a return of the Jedi-ben Harrison Ford tobbszor kerlelte Lucast, hogy o meg akar halni ebben a filmben, mert mar sejtette, hogy ennek igy sosem lesz vege, de hal' Istennek Lucas nem engedett a nyomasnak, igy Mr. Ford alias Han Solo eletben maradt.
Arra a kerdesre miszerint: "Hogyan jellemezne az Episode I-rol szolo hireket, amik fenn vannak a neten?" Lucas lakonikus tomorseggel igy valaszolt: "Meglepo".
"Meglepte Ont a Star Wars site-ok nagy szama?"
Lucas: "Nem, orulok, hiszen ez azt jelenti, hogy rengetegen kivancsiak a filmre"
"Miert nem latogatja ezeket a sitokat"
Lucas: "Nincs idom ilyen dolgokra. Apa vagyok, aki megprobalja felnevelni a harom gyermeket, uzletember vagyok aki megprobal vezetni egy nagy ceget es rendezo vagyok, aki megprobal befejezni egy nagy filmprojectet"
"Mit tud nekunk mondani Boba fett szereperol az Episode II-ben?"
Lucas: "Semmit"
Egyebkent az abc-nek adott interjujaban elismerte, hogy az egyik fia, aki ot eves mar nagy Star Wars rajongo es gyujti a figurakat :)))), hiaba no a jo helyekre szuletni kell.
Hamarosan Én vesztem el anyagi és szellemi mivoltomat.
Mindenki, ismétlem MINDENKI megnézte vagy ma nézi meg vagy hétfőn fogja projektoros lézeres csillagkivetítőn. F***om! Én meg nem tudom megszerezni sehogy se!
Ez igazságtalanság !!!
Plíííííííz, dobjon már valaki egy mailt akinek megvan és átmásolná, eladná...
Mondja már meg valaki,ha egy jedi meghal, akkor mitől függ az, hogy rögtön veszti el az anyagi mivoltát és válik szellemmé Pl.Yoda,Obivan vagy el kell égetni ahhoz, hogy azzá váljon Vader,stb..?He?
pint.
Vanezigy. :|
Te mocsok mazlista, ami nekem hajlando volt levanszorogni - tobbszori ujrainditas es soksok turelem aran - , meg mindig rafer egy flokira.
:(((
Először mindenféle amerikaji fickó hergel itten, hogy ő már látta a filmet.
Asztán meg megjelenik mpegbe, de 240M után leáll a szerver. Ma reggelre meg eltűntek a fájlok.
Végre valaki úgy ment el a moziba, hogy jól akarom érezni magam, aztán sikerült (mindenkinek: részletek az előzménynél).
Egyébként is (most már úgy látom) csak annak tetszik, aki szeret mesét hallgatni. Meg az elvakult SW rajongóknak. Meg annak, aki szeretné jól érezni magát.
Azért jó volt, hogy valaki a mennyekbe magasztalás nélkül is tudta dícsérni. Én meg szeretek mesét hallgatni (csak a postás lenne gyorsabb... köszi bárkinek, akinek a keze benne volt). Egyszóval nálam is előretolódott a D-day szeptenber 16-ról hétfőre. Persze azért ősszel még megnézem moziban.
Srácok, komolyan mondom én már meguntam ezt a szerencsétlen star wars letöltést :-(
Viszont helyette találtam egy újabb érdekességet, megjelent warezéknél a Need for Speed 4. Kíváncsi vagyok, milyen lesz :)
Csak annyit, hogy en eredetileg elegge
ellensegesen neztem a Phantom Menacera
a nagy banzaj miatt, de meg kell mondanom,
hogy nem a digitalis trukkok miatt, meg mittomen milyen
hang miatt hanem mert erdekes a tortenet, szoval,
nehez kimondani, ize..., tetszett a film.
Szerintem mas mint az eddigiek, de messze a legjobb,
(es most pagedown aki meg nem latta)
a finom kis utalasok miatt, amik, mivel ismerjuk a
szereplok egy reszenek jovojet, elegge sokat sejtetoek.
Ezenkivul szerintem arrol szol az egesz, hogy a hogyan csuszott
at a hatalom eszrevetlenul Palpatine kezebe, emiatt szinte erotikus az
a feszultseg, ahogy az a kis info lassan atszivarog. Tehat igaz hogy a
kis Skywalker nem tul meggyozo, de ha valaki nem hulye akkor
vilagos neki hogy ez nem is baj. Nagyon sok kritika igaz amit elotte olvastam, de szamomra vegulis ezek lenyegtelennek bizonyultak.
Olyasmi a film mintha a romai koztarsasag bukasarol szolna, szoval felig mese, felig politika, bar nem a mai politika, hanem az amilyennek a romai politikai eletet elkepzeli az atlagember (persze az sem ugy volt, de az masik tortenet)
Egyszoval : kellemes szorakozas, es szerintem monitoron is ugyanolyan jo
hiszen ugyse a latvany, hanem a tortenet a lenyeg. Szerintem.
"Toltsuk le, de gyorsan" - nekem nem igerte meg senki! Se VCD-n se egyeb formatumban. Neked mar jo, mert tudod, hogy holnap latni fogod!
Persze ha sittes a minoseg en se nezem meg. - Kerdes hol a hatar? ;-)
De ha most vki felajanlana, hogy DVD minosegben ideadja, akkor is megneznem - meg is fogom nezni - szeptemberben tobbszor is multiplexben! Es ha 1000 Ft lesz a jegy akkor is!
Kicsit elment a topic "TÖLTSÜNK LE, DE GYORSAN" irányba, ezért én üdítő kivételként nem erről fogok írni (ugyanis holnapra írja a CD-ket a haver, este tehát mozizás, utána kocsma), hanem inkább elmondom, miért FOGOM megnézni a VCD-t.
Egyrészt most még itt van az esély, hogy hellyel-közzel elfogulatlanul eshessek neki. Most is átugrottam minden olyan hozzászólást, ami a filmről ír. ÉN AKAROM MEGNÉZNI és nem akarom, hogy más véleménye befolyásoljon.
Másrészt asszem', hogy a jobb minőségű változat élvezhető lesz és nem fogja tönkretenni a varázst. A rossz verziót egyébként nem nézném meg.
Harmadrészt nálam a két Episode One játék, a Phantom Menace és a Racer és ha az előbbit végignyomom úgyis minden kiderül és nem akarok várni vele, mert elég kellemesre sikeredett.
Negyedrészt mindenki meg fogja nézni és azzal fog húzni, hogy már látta. A moziban így is úgy is gyakori vendég leszek szeptemberben.
Legyünk rendesek azokkal, akik nem tudják megnézni. Ne rontsuk el az ő majdani örömüket. A filmről vagy jót vagy semmit!!! És semmi konkrétumot.
**************************************************************************************
* Meg mindig nem tudom letolteni, mert nincs egy hasznalhato link se! *
* *
* Help! Pliiiiiiiiiiiiiiz! Vagy a VCD ---- SEGITSETEK! En is akarom latni!!!! *
**************************************************************************************
Ja egyebkent a bevetelek sem olyan rosszak mint amirol karognak, hogy hat nem is olyan jok ( ilyeneket olvastam ).
Hetfon ( munkaszuneti nap )a film megint hozott 10.9 millio dollart ami nagyon derek.
Nekem is sorba kellett alnom a 11-es eloadasra ( jo, kicsi sor volt ).
Meg valami, bementem egy konyvesboltba es annyi SW Ep.1. konyv es kiadvany van, hogy csak.
Nem semmi.
1. Ezen a gepen nincs ekezet ( ostoba amerikaiak, a z betut is mashol tartjak )
Na tehat ma en is megneztem a filmet es nagyon kellemesen csalodtam.
Sokkal jobb volt mint amire vartam.
Mindenkinek azt tudom ajanlani, hogy ha majd megnezi feljtse el azt, hogy hany eves ( en 31 ).
A film megalazo technikai szinvonalon van megcsinalva, a szineszek egyaltalaban nem olyan rosszak mint az irva volt vagyon a sztori pedig nem sokkal rosszabb mint a tobbi SW.
Sot a tortenet a vege fele tartogat egy-ket altalam is erdekesnek tartott fordulatot.
A film maga szerintem nagyon jol beleilleszkedik az eddigi reszek koze.
Ezek az elozmenyek ne felejtsuk el.
Jar-Jar Binks egy kicsit egyugyu ( olyan CGI Clouseau felugyelo ), de annyira nem verlazito ( a gyerekek imadni fogjak mert olyan hulye.
Szerintem Qui-gon Jin, Obi wan, a kiralyno, Palpatine mind nagyon jok, Darth Maul nagyon keveset van ezert rola nem sokat mondanek ( meg nem is beszel ketto mondatnal tobbet o se .
Egyszoval, a film nagyon jo ( ez ket szo )az elvarasoknak relative megfelel ( az enyemeknek igen legalabbis .
Nagyon jol szol, nagyon jok a trukkok, es maga a tortenet sem borzadaly es van benne sok meglepetes es csavar.
Tehat fiatalok, ha megnezitek a filmet, nem azt hinni, hogy ez a vilag legjobb filmje hanem azt, hogy itt az uj SW es tessek neki orulni es akkr nagyon jo lesz ( egyebkent is az ).
ui.Mar irtam volna elobb is csak a kocsinak egve felejtettem a lampajat ezert lemerult az aksi, ezert pihentetni kellett ez jo sok ideig tartott ( kozben megneztem a The Mummy-t is )es csak most ertem vissza a szallodaba.
Egyebkent itt 35 fok meleg van, ami nem rossz, de ha a kocsinak le van merulve az akkumulatora akkor kifejezetten bosszanto.
Elnezest ha ez a tematol valo elteresnek tunik, de arra lennek kivancsi aki latta mar a filmet: van valaki akinek komolyan tetszett? Szerintem eleg duhito, hogy lehetett volna egy ujabb baromi jobb epizodot csinalni, es rengeteg eszmeletlen latvanyos resz van benne, de ettol fuggetlenul az elso ora eszmeletlen unalmas, a zene sem hoz sok ujat, es az egesz tele van egy csomo gagyi dologgal, mint peldaul az animated character amit viccesnek szantak de csak szimplan idegesito, a Samuel L. Jackson lenyegeben nem csinal benne semmit es a Ewan McGregor szerepe is eleg gaz. Amugy kb 20szor lattam a tobbi reszeket, lehet hogy tobbszor, de minden joindulat ellenere sem mondanam hogy ez az ev filmje.
Ha csak a sci-fiket nezzuk akkor is jobb a Matrix, ha mast is akkor millio jobb filmet lattam csak a mult honapban. Amugy moziban lattam a filmet a bemutato napjan, itt Baltimore-ban nem volt semmi sorbanallas, mivel vegulis egy csomo moziban elkezdtek jatszani, nem csak abban az egyben ahol a sok szerencsetlen sorbanallt mar ket hettel elobb.
Sajnos en nem talaltam sehol letoltheto verziot! - ami mukodne is...
Ha tudtok ilyen cimet, szivesen fogadom. Akar maganba is.
De hajlando lennek a VCD verzioert aldozni is!