engem érdekelne a dolog, csak még anniyt kérdeznék, hogy ez ugyanaz a két fájlra bontott verzió-e, ami a 152.66.139.238-on volt, mert onnan nekem lejött 81 ill. 87%-ban és csak rezümézni szeretnék.
előre is köszi
Nem akarok sokat magyarázkodni:
URL?
Hova vigyek 2db cd-t, ahol felfirkálják?
Hova vigyek vinyot ahol felmásolják?
Minden mas megoldás is érdekel aminek eredményeképpen legkésöbb vasárnap este nézhetem.
1 kritérium van: sztereo legyen (ha van már ilyen)
kedves darkforce!
engem érdekel a téma, de a legjobb lenne ha irnál nekem két cd-t és megegyezünk mert elég lassú a kapcsolat.
vagy ha nem megy csak küld el a cimet, ha nagy leszek meghálálom
RETTEGEN
A legjobb, hogy a DVD mpeg kártyáján keresztül TV-n fogom nézni, a hang meg HIFI-n jön, söt rögzíthetem video-ra. ;-)
Most kényes helyzetben vagyok.
Szivesen és free közzétenném a helyet ahonnan leszedtem, viszont ez felvet problémákat...
A helyre úgy jutottam, hogy ehemmm... biztonsági rést fedeztem fel...
Ha most itt közkincsé teszem a dolgot és mindenki rázúdul a gépre azt esetleg észreveszik és akkor mindenki szop mert bacsukják a kiskaput, ha nem teszem közzé akkor meg azt mondjátok birodalmi ügynök vagyok :)
Felvetödött bennem egy esetleges megoldás: egy embernek elküldöm a helyet , letölti és továbbadja vagy közzéteszi a linket saját meglátása szerint, igy talán nem lesz olyan feltünö és megterhelö a túloldalon.
A "túloldal" meg ha olvassa ezt : lehetöség szerint legyen bennetek annyi betyárbecsület, hogy nem zúztátok le szegény sóvárgó downloadolókat, köszi.
Egy kis erdekesseg. A legujjabb: egy tekintelyes magazin kozzetette:
Miert nem erdemes megnezni az Episode I-t:
1. rossz forgatokonyv
2. Anakin Skywalker haja
3. Lucas egy kapitalista kutya
4. nem szerepel benne Harrison Ford
5. ez nem "special edition"
6. jar-jar /olyan, mint az osszes ewok egyuttveve/
7. Lucas maga az ordog!
Ezér felajánlást teszek, hogy ha nekem adtok linket, akkor felírom CD-re, és max kb 10 embernek utánvéttel, önköltségi 700 forintos áron elküldöm (vagy két hozott CD-re felírom). A 152.66.139.238 nem ér, még akkor sem, ha feléled, mert azt már ismerem.
Hogy hogy lészen kiválasztva a kb 10 ember? Maj kitaláljuk. ;)
Ugy hallottam tobb film is kering a halozaton.
Az egyik az 2 db mpg file, amelyik ugy kezdodik, hogy rossz a hang, aztan hirtelen stereo lesz, es kameraval vettek fel.
Tud valaki ennel jobb minosegu verziorol is? Engem csak az erdekel, hogy van-e, hogy hol az nem.
Csak az irjon aki latta is a jobb verziot.
Jo hir az Indiana Jones rajongoknak: Lucas úr kijelentette: hogy az I.J. trilogia 20. evfordulojara, azaz 2001-re valami kulonlegeset akarnak a piacra dobni, ez lehet, hogy special edition lesz, bar ennek az elkezdese sokkal inkabb Spielberg es Ford idobeosztasatol fugg, mondta George es hozzatette, hogy o barmikor keszen all a film leforgatasara.
Egyebkent elmondta, hogy a IV. resz lesz az utolso Indy film, mivel " Steven, Harrison es en mar tul oregek vagyunk".
Vissza a Star Warshoz: a return of the Jedi-ben Harrison Ford tobbszor kerlelte Lucast, hogy o meg akar halni ebben a filmben, mert mar sejtette, hogy ennek igy sosem lesz vege, de hal' Istennek Lucas nem engedett a nyomasnak, igy Mr. Ford alias Han Solo eletben maradt.
Arra a kerdesre miszerint: "Hogyan jellemezne az Episode I-rol szolo hireket, amik fenn vannak a neten?" Lucas lakonikus tomorseggel igy valaszolt: "Meglepo".
"Meglepte Ont a Star Wars site-ok nagy szama?"
Lucas: "Nem, orulok, hiszen ez azt jelenti, hogy rengetegen kivancsiak a filmre"
"Miert nem latogatja ezeket a sitokat"
Lucas: "Nincs idom ilyen dolgokra. Apa vagyok, aki megprobalja felnevelni a harom gyermeket, uzletember vagyok aki megprobal vezetni egy nagy ceget es rendezo vagyok, aki megprobal befejezni egy nagy filmprojectet"
"Mit tud nekunk mondani Boba fett szereperol az Episode II-ben?"
Lucas: "Semmit"
Egyebkent az abc-nek adott interjujaban elismerte, hogy az egyik fia, aki ot eves mar nagy Star Wars rajongo es gyujti a figurakat :)))), hiaba no a jo helyekre szuletni kell.
Hamarosan Én vesztem el anyagi és szellemi mivoltomat.
Mindenki, ismétlem MINDENKI megnézte vagy ma nézi meg vagy hétfőn fogja projektoros lézeres csillagkivetítőn. F***om! Én meg nem tudom megszerezni sehogy se!
Ez igazságtalanság !!!
Plíííííííz, dobjon már valaki egy mailt akinek megvan és átmásolná, eladná...
Mondja már meg valaki,ha egy jedi meghal, akkor mitől függ az, hogy rögtön veszti el az anyagi mivoltát és válik szellemmé Pl.Yoda,Obivan vagy el kell égetni ahhoz, hogy azzá váljon Vader,stb..?He?