Én mindössze annyi tennék hozzá, hogy lehetőleg olyan emberke vegye fel a kontakot makavelivel, aki ki tudja tenni valami gyors szerverre a tobbieknek is.
gyerekek könyörgöm valaki pint, darkforce, makaveli, valaki
helppp, én is akarom...
mennyi?
hol?
valaki emilezzen ha tud segiteni
nagyképernyőn biztos korrekt
engem érdekelne a dolog, csak még anniyt kérdeznék, hogy ez ugyanaz a két fájlra bontott verzió-e, ami a 152.66.139.238-on volt, mert onnan nekem lejött 81 ill. 87%-ban és csak rezümézni szeretnék.
előre is köszi
Nem akarok sokat magyarázkodni:
URL?
Hova vigyek 2db cd-t, ahol felfirkálják?
Hova vigyek vinyot ahol felmásolják?
Minden mas megoldás is érdekel aminek eredményeképpen legkésöbb vasárnap este nézhetem.
1 kritérium van: sztereo legyen (ha van már ilyen)
kedves darkforce!
engem érdekel a téma, de a legjobb lenne ha irnál nekem két cd-t és megegyezünk mert elég lassú a kapcsolat.
vagy ha nem megy csak küld el a cimet, ha nagy leszek meghálálom
RETTEGEN
A legjobb, hogy a DVD mpeg kártyáján keresztül TV-n fogom nézni, a hang meg HIFI-n jön, söt rögzíthetem video-ra. ;-)
Most kényes helyzetben vagyok.
Szivesen és free közzétenném a helyet ahonnan leszedtem, viszont ez felvet problémákat...
A helyre úgy jutottam, hogy ehemmm... biztonsági rést fedeztem fel...
Ha most itt közkincsé teszem a dolgot és mindenki rázúdul a gépre azt esetleg észreveszik és akkor mindenki szop mert bacsukják a kiskaput, ha nem teszem közzé akkor meg azt mondjátok birodalmi ügynök vagyok :)
Felvetödött bennem egy esetleges megoldás: egy embernek elküldöm a helyet , letölti és továbbadja vagy közzéteszi a linket saját meglátása szerint, igy talán nem lesz olyan feltünö és megterhelö a túloldalon.
A "túloldal" meg ha olvassa ezt : lehetöség szerint legyen bennetek annyi betyárbecsület, hogy nem zúztátok le szegény sóvárgó downloadolókat, köszi.
Egy kis erdekesseg. A legujjabb: egy tekintelyes magazin kozzetette:
Miert nem erdemes megnezni az Episode I-t:
1. rossz forgatokonyv
2. Anakin Skywalker haja
3. Lucas egy kapitalista kutya
4. nem szerepel benne Harrison Ford
5. ez nem "special edition"
6. jar-jar /olyan, mint az osszes ewok egyuttveve/
7. Lucas maga az ordog!
Ezér felajánlást teszek, hogy ha nekem adtok linket, akkor felírom CD-re, és max kb 10 embernek utánvéttel, önköltségi 700 forintos áron elküldöm (vagy két hozott CD-re felírom). A 152.66.139.238 nem ér, még akkor sem, ha feléled, mert azt már ismerem.
Hogy hogy lészen kiválasztva a kb 10 ember? Maj kitaláljuk. ;)