Figyusz ide barátom!
Ne baszogasd a Patek cimbimet jó?
A stílusa mindenkinek egyedi,ha nem tetszik hát
ne olvasd el,de maradj is csendbe!!!
Az írásai egy része nekem szól és én vevő vagyok a hóbortjaira.
Így tovább Patek cimbi,egyébként nincs harag!
Keveset írok mert egy háromnapos fesztivál
második napján vagyok túl és csak egy rövid
időre ugrottam haza,holnap Sear Bliss!!!!!!
SR-ra már pénteken megyek de addig még úgyis írok.Kellene szállás,koleszba vagy máshol
tudnálé segíteni???
Üdv
te patet, ne vedd mar baszogatasnak, de csinalj mar valamit a stilusoddal!
a hozzaszolasaidnak olyan a dizajnja, hogy leggyakrabban nem is probalkozom azzal, hogy vegigolvassam oket, pedig nyilvan egy csomo okossag van bennuk.
legy szives hanyagold a pontokat, meg a felkialltojeleket.
darkhearth:BOCS!!!!!!!!!!!!
...de mire tegnap hazaértem és felvágtattam a számtekterembe már mindenkit zavart ki a rendszerparaszt......pedig sokkal tovább benn szoktunk maradni....
Mégegyszer nagyon sajnálom,de tegnap nem tudtam feljönni.......most is két fuvar között pihenésképpen topicolok.Költözködés SUXXXX!
Remélem azé' a SUMÉROKON majd meg tudjuk oldani a fotókérdést......
Mégegyszer bocs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patek és darkheart(h): ha fényképeket válogattok, azokból, amikbol Patek kér, kérek én is. Én megbízok benne. Ha elore kell a pénz, elküldhetem postán.
na az van,hogy elvileg reggel kéne kiköltöznöm a kolibú' és az valószínüleg eltart egész nap,de megpróbálok este éjfél körül itt lenni és akkor megbeszéljük,jó?!
....lehet,hogy el tudok menni eléd....de nem tudnék túl sokáig maradni...szori.
Na mondd meg a frankót!
Akkor ESTE ITT!
hali!
Üdv néked Patek has-has stb.
Hát én elég nehezen értem haza és ami a legszörnyűbb elég későn.Csak vasárnap
délután jutottam volna ágyba ha nem futottam volna mindjárt szerepjátékozni,na elég jól alakítottam a fáradt kalandozót.
A koncertek egyébként tetszettek,még a M.C.-is
csak a gitáros nyakában lógó SS jelvényen akadtam ki.
A legfontosabb azonban (remélem nézed ma a
nettet!!!):szerda reggel mennék Pestre!
Reggeli járattal mennék,úgy 1/4 9-re lennék a
keletiben.Írd meg,hogy jó e ez neked!Legalább lenne időnk elmenni vidámparkba ,állattkertbe stb.Így legalább felvinném az öszz.képet és csemegézhetnél.A kiválasztott képeket pedig a
Sumérrokszig megcsiniztetném neked!
Én ma este még egyszer fellépek ide és remélem,hogy megtalálom a válaszodat!!!
Örülök,hogy tetszik a Hypocrisy mert nekem már
nagyon régóta a kedvenceim!!!
Gardenian:nekem csak a Soulburner van meg,neked esetleg van más is?
Ha találkozol Legionnel üdvözöld helyettem is.
Na mára ennyit!
Strengh & Honour
hehh, vicces ez a nickcsere glenn-scott....
viszont az In Flames buli felállása jobban felvillanyoz, mint az egész Sumér Rocks, ha szabad ebben a topicban ilyet írni. Hát ez tényleg ultrajóó. A ToDieFor-t megnézzük, utána pedig jön a háromórás gigantikus orgazmus...JEEEE!!!!
bocs,de nem láttam az előbbi hozzászólásodat....
..ez a fotós dolog MEKKORA BLAMA!!!!!!!!!!!
....nem tudtam,hogy ennyire szaktekintély vagy.....bocsi.
Örülök a DARK TRANQUILITY-nek,jó kis csapat.
Mr.Leica,mikor nyomunk magunkba egy kis magyar ücsit????...vagy inkább majilba beszéljük meg????
Igen,van még ember,aki nem tudja,ki is az a Kőföldi Szkott????...vagy ki a manó.......Kövesföldi..??????...hhmmmm.....passz!!
Én még hamburgert sem soha életemben....ez is furcsa egyesek szerint......szóval Zoli lenni tudatlan "kis" METAL rajongó.Kész.
darkhearth:egybe vagy még,Tesó?
...bocs,hogy má' nem találkoztunk a Corpse után,de hazafelé bevállaltunk egy "stoppot"...összefutottunk azzal a sráccal,aki hazahozott a NO MERCY-ről.
Igaz hátul "kissé" szűkös a Ford,de csak kibírtuk hazáig.....már hajnali 4-kor ágyba vótam.....pedig 2-kor értünk Pöstre.....hiába na.Éjszakai suxxxxx!!!!!...má1mint a járat.....
Na a képeid BITANG jók lettek!!!!!!!!!
Kéne egy pár a jobbakból!!!!!!!!
Légyszi!Légyszi!Légyszi!Légyszi!
Ha jó leszel,és adsz a képeket-persze pízé'-akkor majd hoz Neked a Jézuska egy szép nagy..§%@ߤ¤¤÷t,jó?!Hashashahsahsahsahshashhahahhas!!!!!...is!
...mekkora vót!..hasis.....mekkora poén!
Na írjá valami szépet,valami felemelőt!!!!!
Jó lenne ha a zammerrokkán kiválasztanám a nekem tetsző képeket......a többi meg má' rutineljárás,ELVTÁRSAK!!!!!!
....addig is minden jót!!!!!!!!
AAAARRRRRGGGGGGHHHHHHHHH!
GARDENIAN RULEZ!!!!!!!!!!!!!!
Hi patek, itt glenn! Azt nem mondhatod, hogy nem tudod, ki Scott Rockenfield!?
A kannibált én szájösszevarrós Slayer pólóban nyomtam a szerelmemmel, romantikus hétvége volt!
Fotózásban - úgy gondoltam - én segítek, ez az eredeti szakmám (The Bedlam, Slogan, Dance stb., borítók).
Se Borkie se Napalm nem lesz! Nekünk könnyebb lett a dolgunk, eddig a Sentenced + Dark T. külön szerveződött, a két turnét vonták egybe.
Hypo-ról még nincs hírem, de jelzem ha lesz.
scott,mint Ridley????....jó kis filmek....
na,izé!.....a Corpse nem vót rossz,sőt....de nekem Bécsett jobban tetszettek.
Szóval ott voltál Győrbe,hmmm?!
.....én egy HATE ETERNAL pólóban pállottam,mellettem egy igazi Colossus(izom)álldogált......nem vagyok az a konfekcióméret,azaz igazság.Na mindegy,ha nem emlékszel...hisz' okan voltunk.
De ebben a nagy málnapartiba' benne vagyok......veszek egy üveg Málna Márkát és leülünk valahova,jó?!Nem szeretem a füstös késdobálókat....és ne sírjon a magyar üdítőipar se!!!!!NA az anyját nekije!
Fotózás:ööööööö....ááááááá.......én csak okoskodok jobbra-balra...hashahshahshhhahsahh!!!!
...de van egy haverom,aki ezt tanulja a főiskolán már 2 éve....ő szokott jó tippekkel ellátni.Má' csak egy jó gép kéne....de szivesen segítek,ha tudok.
Nem lesz NAPALM DEATH??????????....ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
De BORKNAGAR lesz,ugye?????
Mer' azt írták a Hammer interjúba,hogy ősszel turné ezerrel.......és szerintem most sok embernek fog megtetszeni a zenéjük.Remélem!
De mostmá' visszafogok.....
Most akkor lesz HYPOCRISY???????
Vazze!!! Én sem érek rá akkor. Asszem ketten már elég súlyt képviselünk ahhoz, hogy csússzon a koncert.
De lehet, hogy írok egy emilt az In Flames-éknek, hogy ne jöjjenek, mer nem lesz nézo :)))))
Szevasztok!
glenn vagyok, a hétvégén winchester cserém volt, azóta valamiért nem működöm az eddigi nevemen. Az Index nam adja be a jelszót, amit automatikusan kaptam és fogalmam sincs, hogy mi volt az! Ha valaki tud, adjon tanácsot, thanx! Most Scott a favorit, természetesen a Rockenfield!
Szóval, az IN FLAMES a következő bandákkal indul a túrára: SENTENCED, DARK TRANQUILLITY, TO/ DIE / FOR.
Don Roberto: merre mész? Lehet, hogy ott is fellépnek?!
patek: biztos vagyok benne, hogy jobb lesz a hangzás mint a Nephilimen, bár szerintem a kannibálok jól szóltak (bár izzadt a keverősük) és bitang jó bulit adtak.
Az IN FLAMES jegyár 3.500 körül lesz, ha végre meg tudunk egyezni... Úgy veszem észre, útjaink gyakran keresztezik egymást, valamikor majd csak egymásra ismerünk és megiszunk egy málnát! A fotózás rejtelmeiről is beszélhetünk!
Az őszi DESTRUCTION szerveződik, mondtuk is, hogy csak a HYPOval együtt érdekel, ugyanis Keletre már nélkülük terveztek jönni. Majd meglátjuk!
Hát igazából csak reménykedek :))
Ugyanis őszre ígérik a lemezt, így biztos stúdióban lesznek. De ha már
lesz új lemez, csapjunk le rájuk, még nem játszottak Magyarországon!
az SR2000-n ugye nem kell attól tartani,hogy olyan hangzásbeli problémák lépnek,mint tegnap?
Nincs sok kedvem úgy koncertet hallgatni/nézni,hogy a műsor fele azzal telik el,hogy a keverősök keresik a jó beállítást......
Kb mennyi lesz a jegy a Lángokban-ra?
Ha egyszer találkozunk,úgy megveregetem a vállad,hogy leszakad a fél oldalad,hashahshahshashasashhahshahahhah!!!!!!
....bocs....szar vót!
Hajrá!