Szóval még nem volt szíved amputálni? Igazad van, úgyis hamarosan elvirágzik. Mert sajnos az első virágzási cilus végefelé közeledünk, lehet, hogy enm mindenki, de nálam elég korán kezdődött. Ilyenkor felvetődik a kérdés, levágjuk e az elvirágzott bugát? Szerintem igen, most vágjuk le, hogy a következő generáció jól tudjon fejlődni, virágozhat még, azokat a bugákat már hagyjuk meg, ha meg nem érik be, jól előkészíti a jövő évi termést.
Krampuszka! Van némi rálátásom a leanderekre, de szerencsére, ne is fessük az ördögöt a falra, még nem találkoztam leanderrákkal, amit olvastam róla az elég ijesztő, de ha már annyira kérdeztek, az, hogy a szárán nincsenek elváltozások, az azért némi várakozást engedélyezne számomra. Én is hoztam Olaszországból olyan hajtást, amin volt néhány (azért messze nem ennyi) ilyen bög, kockáztattam, szerencsére semmi gond nem lett.
Már itt kipletykáltam régebben hogy nyaraltunk és a férjem játszadozott az új játékával.
Ez pedig úgy jön ide, hogy este csinálta, hosszúexponálással. És többet ne kérdezz, mert nekem kínai a fényképezés. Azt tudom még róla hogy nem volt megelégedve, mert "zajos", de én azt mondtam: "Nekem azért jó lesz." :-))))
Szia AI! Itt a "kis rózsaszín illatos", egész jó helye lett a medence mellett, kap egy kis
párát is és egész nap éri a nap.....:))
A háttérben pedig van egy dupla fehér, amit elhoztam "hadisarcként" anyukámtól. (évekkel ezelőtt kapott tőelm kb. 10 tő fehéret, úgyhogy most visszasegített engem...)