Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 589
pint,
ha ugy gondolod add a cimet masvalakinek, mert szerintem az o ftp servere a gyorsabb (en lemondok rola, mert mar csak 1 orat vagyok ma gepkozelben). Csak annyit kernek, h. ha valahova felkerul egy emillel dobjon meg.
Ha valaki hajlando lenne irni nekem CD-t (onkoltsegi aron), akkor vallalom a sokszorositast.

Az ERO legyen veletek toavbbra is!
gyk

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 588
kedves mindenki!

dark force elveinek megfelelően (végülis ő szerezte a címet) csak egy embernek (pintnek) továbbítottam a címet.

ami az mpg-eket illeti: 2 fájlról van szó, az egyik 642, a másik 691 mb. a minőségtől ne várjatok túl sokat, de azt majd úgyis a moziban tudjuk kiélvezni. még nem néztem meg a filmet (végülis csak az előbb jött le, meg amúgyis délután vizsgázom), de szerintem nem lesz olyan nagyon rossz - mármint minőségileg. moziban vették fel videokamerával, az elején hallatszik is a közönség üdvrivalgása. nagyon elvont filmőrülteknek még annyit, hogy a stáblista nincs ott a végén...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 587
hali!
embriok , kuldjon valaki egy mailt,
adom a szervernevet ahova fol lehet tenni...2mb-os garantalt sav..
adunk logint passt...meg minden...varok!
KOSZI!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 586
Mindeni.
Deklaráljuk, hogy az "Episode I Waiting Line" olyan hosszúra nőtt, hogy immáron átlóg a kibertérbe.
b.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 585
makaveli,

a te verziod milyen hosszu es milyen minosegu?

pint,
ha megvan kinek adod a cimet mond meg, legyszives, mert akkor megprobalok mashonnan keriteni. Csak annak az eselye eleg kozeli a nullahoz.

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 584
Még nem láttam a filmet, és eddig sikerült is nyugodtan várnom a soromat (Szeptember, egymás hónaljkutyáit kergettyük a kinóban mer' éppen bekrepált a jégkondi, üdvözült mosoly, etc. ).
Nademost itt vannak ezek az anyagok és tegnapra már elkapott a láz...
de most végre kigyógyultam, azért sem fogok letölteni, nem állok csatárláncba (csatár B-fába) sem, szépen megvárom amíg a Menész jön el hozzám. 1 szép nem is oly távoli esén, 1 nem is olyan távoli galaxisban úgyis a fejemhezvág valaki majd egy kópiát.
Szóval : az enyém lesz, oh jessz, az enyém lesz.

1ébként pedig... Kojak, hol is lesz ez vetítés???

B.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 583
Emberek! Ez baromi jo, ket napja olvasom a site-ot, de ami itt van az oriasi. Most mar engem is erdekel a dolog!
Van valaki kozuletek Debrecenbol?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 582
Nem rád gondoltam hanem arra aki ÁRULTA 3000-ért.
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 581
vgabor:
Hat akkor csak varjal, varjal, varjal, amig megerkezik magyarorszagra a film ;-)
Szerintem amugy tok undorito, hogy itt marketingpolitikai okok miatt csusztatjak a filmet egy negyed evvel...
Legalabb valami premier elotti vetites lehetne, a rajongoknak...

Amugy meg gondolom projectorrol meg nem hallottal ;-)

Arrol nem is beszelve, hogy oh! mino erdekesseg, de en meg TV-ben is tudok egy-egy jobb filmet elvezni...

Te addig csak olvasgasd a VOX-ban a film reszletes tartalmat ;-))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 580
Anyad csinal uzletet!!!
Azt mondtam hogy kolcsonbe odaadom es
annyit kertem hogy onkoltsegen irjon nekem is(mert akkor a haverjaimnak is
olcsobb, nem 3000, mint nekem volt)
az illeto.
mint egyeb lehetoseg emlitettem hogy itt
akoliban irnak penzert, es ugy is kolcsonadom hogya ha annal a sracnal
iratod. nekem ebben semmi uzlet nincs. Azert ez nem esett valami jol
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 579
pint!

az e-mail úton van...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 578
A POKOLBA azokkal akik meg mindig uzletet csnalnak a warez-bol, azt hiszem szoba se allnek az ilyennel.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 577
:))))

Igen a col-okban tokeletesen igazad van. Ezert kellene a jobb minosegu valtozat, mert egy 80cm-s TV-n mar egesz nezheto lesz gondolom...

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 576
Pint, probald annak adni a site-ot akinek valamilyen normalis szervere van...
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 575
nekem megvan a ket cd es ha valaki onkoltsegen ir
nekem is akkor odaadom, kulonben 3000 mert
nem en irom hanem egy srac aki eleve penzert ir
ja es Budapest, valamint az egyik cd 80 perces kell hogy
legyen (670 mega)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 574
Hát nem tudom, én nem fogom megnézni a gépemen a filmet, inkább majd a moziban 2db mamut kukoricával+2 nagy kolával.:) Úgy lesz az igazi, legalábbis szeritnem, akkor én egy unicum leszek a baratömmel együt, akik nem láttak a filmet a mozibemuató elött,sebaj...:)

Igaz, 14-15"-moncsikon nem igazán lehet egyebként sem nagy szám...

Egyébkent a juniusi VOX-ban elég részletesen le van irva a film tartalma. :_o(

Üdv

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 573
gyk, ez eleg lassu nem gondolod?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 572
Hali!
Na, akkó' beindulunk, vagy valami ilyesmi??? Szívesen kopizok amennyit akartok, csak legyen már a kezeim között a cuccos. Na?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 571
Sajnos en nem tudok CD irni, de szivesen vennem az FTP site nevet, es ha nekem megvan az anyag, tovabbadom ahogy "megbeszeltuk".
TgvTrain
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 570
na emberek én kész vagyok.
mivel pintnek ígértem meg először a servert, döntse el ő, hogy kinek menjen az info.
másvalaki, thifi és gyk ajánlott ftp elhelyezést, szóval pint, szerintem közülük válassz, de természetesen tiéd az elsőbbség.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 569
Hali!
A sebesseget nem igazan tudom, altalaban legtobbszor feltoltok ra (hazon belul) akkor, gyors (22,7 M - szuk 12 perc).
Tegnap ezt a 22,7 M programot kb. 2,5 ora alatt szedtem le, delutan (1-4 kozott).

Azt igerhetem, hogy legkesobb hetfore felteszem, ha megkapom. De a hetvegen CD-re is tudom irni, es azt hetfon tovabb tudom kuldeni, akinek kell. (Ara szerintem annyi lesz, mint pinte.)

gyk

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 568
Üdv mindenkinek...

Ha működik a "megkapom és írok párat" című csatárlánc, akkor én is szivesen segítek. Természetesen önköltségi áron és természetesen a szebbik verziót szeretném...

Kérek valakitől visszajelzést

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 567
Pint,

Nem tudok nyilatkozni a gyorsaságról :) Ha csak egy ember tölti akkor nagyon gyors. Ha tizen, még akkor is. Ha százan? Gondolom akkor tetü.
A vonalról nem akarok pontos adatot mondani, mert sokmindent elárul, csak annyit: napközbeni letöltés hozzánk átlag 20k/sec. USA-ból. Éjjel külföld nem agyonhasználva. >100k/sec.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 566
CD irasra is van lehetoseg, de en azzal nem akarok foglalkozni. Csak FTP site-ot tudok felajánlani.

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 565
Húzzunk sorsot téboy?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 564
gyk és masvalaki az esélyesek. Nekik kéne nyilatkozni, hogy mikorra, milyen gyors site-ra tudnak feltenni. aki a legjobbat mondja, az kapja szerintem, de ez már a ti dolgotok.

Az én dolgom meg az, amit már mondtam, hogy ha itt lesz az anyag, akkor hétfőn (most ugye nincs CD itten) felírom 10szer, és meeeegy.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 563
Makaveli

Nekem is kellene, plííííz

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 562
Itt ulok a gep elott es pont erre varok, makaveli.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 561

CD-t Én is tudok írni, nekem is kell, bármi áron !!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 560
akkor döntsétek el, hogy kinek forwardoljam az infot.
ha minden jól megy, akkor 0,5-1 órán belül kész vagyok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!