Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 750
itt van darabokban a film.
winrar2.0-val lehet összerakni
http://w3.swi.hu/phantom
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 749
Mint ezen rovat elinditoja es honapokon at egyik eletbentartoja szeretnek egy-ket gondolatot hozzafuzni a dolgokhoz.

Az utobbi ket napban latvanyosan csak a film letoltesenek reszleteivel van tele az eredetileg az uj Star Wars filmnek szentelt topic, ehhez is lenne nehany eszrevetelem

1. NAGYON el voltam keseredve amikor azt olvastam, hogy valaki csak azert tolti le a filmet mert egyebkent nem erdekli, de igy legalabb kitolhat Lucas-sal( avval a milliomos tetuvel ).En azt hiszem ez azert rendesen minosit.En nagyon drukkolok Lucasnak, hogy ez a film jojjon be( mar bejott ) es csinaljon meg sok ilyet.

2. Igaz az, hogy en is lattam az eredeti filmet fekete feherben es monoban, de ez a film es a datum ( 1999 ) mar nem errol szol. Ez a film igenis mozirol szol es Dolby Digitalrol meg ilyenekrol. Meg DVd-n sem lesz ugyanaz az elmeny ( bar fugg a felszerelestol ).

3. Szerintem ezt a filmet megnezni szamitogep monitoron, az korulbelul olyan mint house/techno zenet hallgatni gramofonon.Mar az elozetesek is amelyeket hivatalosan le lehetett tolteni, is 25 Mb terjedelmuek voltak es igazan jol csak QuickTime4-el 400Mhz es 64 Mb felett voltak relative jok, de szerintem ott is csak a legnagyobb felbontasu es 44khz-es stereo darabok, de azert a filmet meg igy sem akartam volna vegignezni.
Es ugye az a minoseg amivel a filmet most le lehet tolteni meg sem kozeliti a QuickTime 4-et.Sot, inkabb a beka segge alatt van.

4.A filmrol egyebkent annyit, hogy ma megneztem masodszor is ( pedig nem vagyok egy elvakult SW rajongo ) es megint nagyon tetszett.
Azt nem kell elfelejteni, hogy ez egy mese es ugy is kell kezelni.
Igenis, hogy mozivasznon kell megnezni, digitalis hanggal etc, meg gyari videokazettan sem ugyanaz az elmeny, nemhogy Pc-n, satnya minosegben.

5. Sokan mondhatjak majd azt, hogy nekem most nagy a szam en most itt vagyok kint annyiszor nezem meg ahanyszor akarom meg nehany napig es reszben igazuk lesz, de csak reszben. Mert nem olyan nagy a szam es meg otthon mondtam, hogy en is annak orulnek ha a magyar bemutato egyidoben lenne az amerikaival es nem vagyok kibukva magamtol, hogy most nekem milyen jo, mert annak orulnek igazan, ha mindenkinek ilyen jo lenne, mert akkor most beszelgethetnenk arrol, hogy a filmben ez meg az miert van ugy, ahogy es nem kene visszafognom magamat, nehogy elrontsam masok szorakozasat.
De. mindenkinek azt tudom ajanlani, pontosan azert mert lattam a filmet, hogy ha tenyleg szerette a SW filmeket akkor varja meg ( tudom, hogy nehez ) amig otthon vagy elotte Ausztriaban vagy akarhol a kozelben moziban meg lehet nezni es addig ne tegye ezt mert egy nagy elmenytol fogja megfosztani magat, ha mar elotte megnezte letoltve es tudja, hogy mi mikor jon.
Szerintem nem eri meg.
Persze akit a SW csak ugy mellekesen erdekel az nezze meg nyugodtan, mert annak ugyis mindegy.

A filmrol mar irtam ugyan nehany szot, ugy az 500-ik hozzaszolas korul, meg aznap amikor lattam es csak meg tudom ismetelni magamat.
A film egy szeduletesen jo mese, iszonytatoan profi technikaval felturbozva ( nagyon feltem, hogy peldaul a robotok szarok lesznek, de nem es angolul a " Roger, roger " dumajuk egyszeruen beszaras ) nem lehet es nem erdemes osszehasonlitani az elozo reszekkel, mert a szereplok teljesen masok.
Akik szerettek a SW-t eddig is ( tenyleg szerettek ) azoknak tetszeni fog, hiszen elmult eveimet en sem avval toltottem, hogy a Sw-al foglalkoztam es nem is avval fogom, de engem nagyon megragadott ez a film.
Mondom, moziban mas.
Nagyon jol van megcsinalva es szerintem a film pontosan megfelel annak aminek szantak, a sorozat indito darabja, megismerjuk a szereploket van egy kis kavar es elindul a tortenet amiben kesobb majd lesz Csaszarsag meg Darth Vader esatobbi.
Szerintem a tortenet is jol van megirva ehhez kapcsolodoan, Palpatine szerepe is 100%-osan tiszta lesz a film vegere ( a pali isteni egyebkent )Qui -gon Jinn ( kiejtve: kvai-gon-dzsinn ) is nagyon jol beleillik a sztoriba, a kiralyno nagyon jo ( Natalie Portman egyebkent beszaras, nagyon helyes kiscsaj, nagyon megnott a " Leon a profi " ota ). Obi-wan sem rossz, a kis sracnak ( Anakin ) sincs sok baja olyan es ugy jatszik mint egy 8-9 eves, nem is ertem, hogy mi a problemajuk vele tobbeknek, szerintem semmi baja.

Szerintem itt tenyleg arrol van szo amirol itt volt mar szo 1-2 hete, ez a film gyerekeknek es nagy gyerekeknek szol.
Aki mar nem erzi magat gyereknek ott legbelul az ezt a filmet meg se nezze mert nagyon bosszus lesz, az utalni fogja Jar Jar Binks-et ( aki egy igazi esetlen barom, de annyira nem idegesito mint mondtak pl. ) es az egeszrol azt fogja mondani, hogy az eredeti jobb volt.
Nem.
Az eredeti mas volt, masok voltak a szereplok ( es ugyanazok mind a harom reszben ).

Egy dolog tortent csak.
Meg tetszettek oregedni.

Ha nem, akkor el meg a remeny, hogy ez a film be fog jonni nektek.

Meg valami.
Amikor meg eloszor lattam a filmet Csutortokon, miutan vege volt meglatogattam a mellekhelyseget ( ferfi Wc ) es ott a melettem allo ket 40-50-es amerikai jopofak beszelgeteset halgattam.
Az egyik kerdezte a masikat, na szerinted milyen volt ?
A masik valasza: " It was allright !"

Hat ez a lenyeg.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 748
Vegre a Szerv egy igazi kepviseloje!
A film szerintem gyenge, foleg a nagy felhajtasnak koszonheto varakozasok alulmulasa miatt. SzVSz nem erne meg 2 nyers CD-t.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 747
Kb éjféltől tudok majd egy kábeles pécsi ftp-t a filmhez, emilt kérek, hogy kinek kell a cím! (bal sarokban Z betűs verzió).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 746
Elnézést a késésért.

Thifi mehet a cím neked?
Néhány óra múlva tudok adni a mi ftp-nk címét is.
Holnapra fennt lesz mrNarancséknál is

masvalaki

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 745
Aki a trailereken él még mindig, az ha teheti, töltse le a QuickTime 4 frissítését, mert nagyon megéri. Különösen ha lassabb a gépe és nem bírja folyamatosan vagy ha akadozott a teljes képernyősre nagyított lejátszás. Most valahogy máshogy oldja meg a program, de folyamatosan megy a kép (ettől időnként ugyan elmászik a hangtól, de azt egyetlen ugrással pótolja be, nem pedig folyamatos akadozással). Nekem úgy tűnik, hogy a DirectX-el is jobban ki van békülve, mert nekem eddig fagyott, most meg megy szépen (sőt, szebben).

A frissítés különös ismertetőjegye, hogy a movie ablaknak lett egy címsora, amelyben kiírja a .mov címét.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 744
Miért nem fér rá?!!
Nekem megvan és gyönyörűen rajta van a film, igaz, hogy a végéről lemaradt a stáblista, de ez kit érdekel?

A filmen pedig csalódtam...van egy-két jó jelenet benne, de nem az igazi...
Ez az Indy Car-os sikló-verseny miért került bele? Igaz, így legalább néhány percig lehet röhögni...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 743
bocs, de megint topic off - ez az utolso szemelyeskedo hozzaszolasom
dobroghykem,
hat egen, en csak hat osztajba jartam oskolaba, a tantoneni, meg bacsi
azer szeretek am natyon engemet
es tudom hogy buta vatyok, mer csufoltak mindi az osztajtarsaim, de azer
neked eztet nem kene mer merges leszek es jol pofan vaglak am
es nem gyottem a hodrol, mer az nagyon meszi van, es mindig este
nezem, hogy mijen meszi van, de nem onnan gyottem, nemis tudom
mer gondoltad eztet, csak itten vagyok a 7 keruletben, itten lakom tudniillik.
szoval te vagy a buta mer ijeneket alitassz.

egyebkent,
azt hiszem pusztan az irigyseg beszel beloled, hogy te nem tudod megnezni, de ez a te bajod, te csak varj szeptemberig, vagy meg tovabb
topic on
barati udvozlettel,
Poohy

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 742
Hát persze, hogy nem vagyok rendőr. De ha ez csak most kezdett leesni, akkor te is amatőr vagy. Vagy legalábbis a Holdról jöttél, vagy mögüle. Kráter lehetsz, vagy sötétlyuk.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 741
topic off
dobroghy, szerintem te nem vagy rendor, vagy ha megis, akkor
is amatorok vagytok ti, kukkotok sincs a szamgephez, az internethez meg
plane nem, nem tudtok ti ilyesmit lenyomozni
(megbizhato hirforrasbol tudom, hogy milyen benak vagytok)
topic on

nosss, most neztem meg.... ;-))
altalanossagban: jo volt, mindenkeppen meg kell nezni, bar szerintem is
hianyzik belole az elso (utolso) harom resz mesejenek szepsege, varazsa
(igaz hianyos angol tudasom miatt sok mindent nem ertettem, a felvetel sem
az a kimondott dolby stereo, es eles kepu, meg hat meg is oregedtem az
elso reszek ota - szoval lehet, hogy bennem van a hiba?)

A ket legjobb resz a sikloverseny, es a duel of fate.
A versenynel tapadtam a kepernyore! nagyon jo volt!!!
(tobbet nem irok rola, nehogy elrontsam azok oromet, akik ezekutan nezik)

Hat most csak ennyit,
az biztos, hogy meg megfogom nezni meg 3-4-szer, s majd a moziban
is, szeptemberben.

Ha valakinek van egy forgatokonyve, vagja mar hozzam pliiz!
udv,
Poohy

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 740
Negatív mi? Az IQ teszt? Azt látom.
Honnan jöttél te? A Holdról? Kráter vagy, vagy egy sötétlyuk?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 739
Herr general Dobrogi Gruppenfuhrer!

Jelentem, IQ teszt megvolt. Szerencsere negativ.

Ez az uccso offtopic. Bocs :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 738
Örülök, hogy így szombat este sikerült az adrenalinszintedet néhány másodpercre megemelnem. Már ha érted mire gondolok.
Bár az általad írt kedves megszólításból nem úgy tűnik, hogy érted.
Mindenesetre ne csináltass IQ tesztet. Anyád is meglepődne azon, hogy Ludas Matyi libája okosabb nálad.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 737
S a fogadas tetje ket Star Wars CD. :-)))

Planney

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 736
Egyebkent meg haromszor veri ezt kenden ludas matyi vissza ;))

-- Bigboj - a hajlektalan rendszergazda :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 735
Dobrogi rendorfoszazezredes bajtars!

Azon igazan meglepodnek, ha negyed oran belul a lakasomon lennel, mert ilyen helyrol jelenleg meg en se tudok :)

Azert hatekony nyomozast es jo munkat :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 734
Nos én meg az egyik (nagy)városi rendőrkapitányság gazdaságvédelmi alosztályvezetője vagyok. Fogadjunk, hogy az általad elősegített letöltés után 24 órával már a lakásodon leszünk.
Nem csak az ugynevezett szoftverrendőrség nyomoz.

Egyébként jó munkát!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 733
Jó lenne, ha ICQ-ja is lenne.
És megadná a levélben a számát.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 732
offtopic: emil ment.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 731
Ha valaki segít felrakni egy szerverre,
már meg van a helye, akkor cserébe megmondom honnan tudja gyorsan letölteni az egészet. /100kb-sec!!!/
Csak legyen online kapsolata és egy kis igeje.
Meg értsen a telnethez.
Ja írjon egy mailt.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 730
Pint adj valami elerhetoseget! Kb 5 mega osszecsomagolva a cucc.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 729
Részleteket! Honnan szerezhető meg? Kell-e hozzá crack vagy ilyesmi? Neked megvan installban? Mekkora?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 728
En is aszittem, hogy nem fer ra egy CDre, de a Nero CDBurnerrel tul lehet hajtani a 74perces CD-t, akar 78 percig. Azzal felment a masodik resz is siman (Phillips CDre).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 727
ftp ftp ftp ??????
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 726
Valamelyik kulfoldi siteon láttam, hogy 80 perces CD-t kell hozzá szerezni. Ne kérdezd miről van szó. Lehet hogy láma vagyok de én még nem láttam 80 perces CD-t. Esetleg 75 perceset, de azt se túl sűrűn. Persze lehet, hogy valamelyik gyártó most kijött valami ilyesmivel.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 725
Emberek! Ki tette ezt velünk? Valaki "okos" ember úgy vágta ketté a filmet, hogy a második rész nem fér rá egy sima 74p CD-re, pedig a kettő rész együtt rámenne két lemezre. Nemtom érthető vagyok-e, szóval az a lényeg, hogy a 74p az 654M a két rész pedig 613M ill 660M.

Valaki okos mondja már meg, hogy hogyan lehetne átszabni a fájlokat. Le kéne csípni a második rész elejét, és hozzácsapni az első végéhez. Segítség!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 724
Nos én beszereztem az egyik verziót. Sajnos az európait, nem pedig ez Eviliso félét, amiről azt hallottam, hogy jobb a minősége.

Még nem néztem meg, csak egy pár részletbe kukkantottam bele. Annyit mindenesetre mondhatok, hogy a minősége tényleg nem túl jó. De ugye mihez képest. Igaz, hogy kamerával van felvéve, kicsit sötét a kép, valamint az első fél órában mikrofonhang van csak, de ha egy kicsit ráadod a brightnesst, meg egy kis saturationt nyomsz neki, videókazetta minőségű a dolog.

Viszont szerintem egy Star Wars film minőségét csak 1%-ban határozza az meg, hogy hol nézed meg. Én nem értem azt, aki azt mondja, hogy ahhoz, hogy élvezhető legyen a film, be kell ülni a Corvinba, popcorn, cola, pizza, fű stb. kell hozzá. Mikor én életemben először láttam az első részt, egy büdös kis lyukban néztem meg, a mozivászon tele volt légypiszokkal, nem volt Dolby MegaGodSound TMX 5000-DDA XVZF-TeraÉlvezet Pro hangtechnika, mégis mikor kijöttem a moziból 15 percig az oxigénmolekulákat keresgéltem.

Amit én ebből láttam az bőven elég volt ahhoz, hogy eldöntsem, meg fogom nézni. Engem az nem érdekel, hogy esetleg nem fogom úgy hallani a dolgot, mintha az űrhajó átmenne a fejem közepén és nem fog érdekelni, hogy nem látom 20 méter szélesen, kristálytisztán a dolgot. Ha ez a film jó, amit még nem tudok megmondani, akkor az mpeg megnézése után is jó lesz. És akkor alig fogom várni, hogy a moziban milyen lesz és akkor addigra talán a részletekre is oda tudok figyelni, nem csak arra, hogy milyen tuti Dolby Surround.

thifi

UI: Egy kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem a lényeg érthető...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 723
Kilottek a http://nmi.rulez.org/video/ oldalt.
10 perce még élt.
Béke poraira.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 722
csatlakozom rettegenhez. szerintem igaza van
egyebkent mindgyar szerver sutdown reggelig
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 721
kedves thegod
te egy buzi vagy..
hallottad már a Teller Edét hajtogatni, hogy ő mi mindent elért már?
esetleg Koko-t
esetleg azt a fiatal gyereket aki megnyerte a feltalálok olimpiáját a 3D scannerel?
Tudd meg az USA-ba eljutni nem olyan nagy dolog ( éltünk is ott már páran, tanultunk is)
MÉG SINCS AKKORA POFÁNK MINT NEKED

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!